Šta je novo?

Yettel Hipernet

1. Ниједна од тих није андроид ТВ него верзија за телефон - што се може видети и са слика.
2. Као што поменух - нема је у Андроид ТВ продавници - дакле није сертификована за андроид ТВ.
3. Моје питање је једноставно било - Има ли назнаке да ће бити верзија за Андроид ТВ. Дакле, покренем продавницу и изговорим/напишем YETTEL TV и избаци ми верзију за Србију као што избаци за Мађарску и Бугарску

IMG_20240613_183620333_HDR.jpg
IMG_20240613_183631683_HDR.jpg

1. Ниједна од тих није андроид ТВ него верзија за телефон - што се може видети и са слика.
Skroluj slike do kraja, nije u redu da pogledaš prve tri slike i onda da nas vrtiš kolektivno ovde kako lažemo.

1718297073598.png

2. Као што поменух - нема је у Андроид ТВ продавници - дакле није сертификована за андроид ТВ.
Ima je, možda tvoj uređaj iz nekog xy razloga ne podržava. Može biti do regiona Play prodavnice, možda nešto do tvog hardvera ili softvera itd....

3. Моје питање је једноставно било - Има ли назнаке да ће бити верзија за Андроид ТВ. Дакле, покренем продавницу и изговорим/напишем YETTEL TV и избаци ми верзију за Србију као што избаци за Мађарску и Бугарску
I odgovor je jednostavan. Ta verzija postoji već duže vreme.

У праву си. Регион ТВ је Пакистан а ја живим у Никарагви.
Које "ВАС"?

To je jedan od mogućih razloga, ne znam čemu ovakav odgovor. Npr možda plaćaš YT premium preko Argentine pa ti je ceo Google nalog povukao region kao i Play Store (dešava se), Yettel Srbija kao developer može da zaključa aplikaciju na samo naloge iz Srbije. Možda su oni postavili neku restrikciju za tvoj hardver koju nisu kolege iz Bugarske i Mađarske itd.

Nije do regiona (u smislu Srbija ili ne) , u smislu moj nalog je garantovano sa samo Serbia payment profilom pa za "kal" / "Hipernet TV" piše da ni mobilni ni 2 modela Eon boxa nisu kompatibilni a za "Yettel TV" mobilni je kompatibilan a boxevi nisu.

Onda su oni nešto zaje*ali. Amateri iz Yettele 😂

Kako je izašla najnovija verzija Yettel TV 2.39, nestala je za preuzimanje sa Google play store sa Android TV OS, za mobilnu aplikaciju nisam siguran. Pozdrav

Eto nam i odgovora na misteriju haha. Zeznuli su nešto sa novim update-om :D

Znači Yettel nesposobnjakovići, ništa čudno

Дакле да резимирам:
  • TCL C725 - уређај подржан
  • Ништа од VPN се не користи на ТВ-у; подешен на Србију
  • Апликације НЕМА у продавници
  • И од других корисника имамо информације да такође нема апликације у андроид ТВ продавници
  • Апликација јесте БИЛА, али је уклоњена. Дакле, нема је
А сад нешто о самој андроид ТВ апликацији:
  • Хипернет ТВ апликацију добио сам од @Antara
  • Верзија је 2.39, активира се путем кода
  • Није ни чудо да су је повукли
  • Ради криминално лоше. Кретање кроз садржај апликације је споро - чека се пар секунди да одреагује на команду курсура при кретању кроз листу канала. Пар пута се забаговала тако да сам морао да изађем из апликације притиском на home тастер, па потом да зауставим процес апликације и обришем кеш.
  • Идентично се понаша на LG WebOS
Сума сумарум - одлична за мазохисте.

Očajno radi i kod mene na Shield i naravno nema je na store(što je očekivano) jer mi store i nije na Srbiju.
I dalje ne kapiram zašto ATV aplikacije nema na njihovom sajtu. Nemaju ni app za TVOS 😂, ali to sam već napomenuo.

Na LG radi dobro, nemam zamerki, više i ne koristim box, samo aplikaciju, i nemogu da se žalim, nije kao EON, ali radi ono što treba da radi

Инфо како ради на LG сам добио од власника налога. Могуће је да је до ТВ-а.

Ne postoji prenos u standardnom ( već vidjenom obliku) morao dam da potpišem novi ugovor sa novom “komercijalnom ponudom” sto je značilo da nakon isteka meseci po 1dinar (ispostavilo se da su 2rsd😀) imam novu visu cenu mesečne pretplate. Jer je stara promocija zamenjena sa novom. Naravno stari ugovor se raskida bez dodatnih troškova. I da posto je preseljenje nemam pravo da kupim TV na rate od njih 🙃.
Cao. Molim te reci mi da li su ti naplatili preseljenje?

TV App je dostupan i dalje na Google Play store za Mi Box S prve generacije. Bilo je dostupno i za Kaon Eon box, ali me mrzi da ga palim sad da proveravam. Ali se secam da nije za svaki model Eon boxa bilo dostupno od pocetka

LG webOS app je spor na starim modelima sa webOS 4.5 kao sto je moj, doduse samo glavni meni, sve ostalo je ok (promena kanala, itd.)

Poslednja izmena:
Ima li neko tv preko boxa kao ott verziju kako li radi ?

Isti je TV servis (ott) u paketu sa internetom i bez. Jedino broj dozvoljenih uredjaja moze da se razlikuje.

Ja sam izrazito nezadovoljan, ali ne radom interneta...
Iselio sam se sa lokacije na kojoj sam imao Hipernet, i nemam mogucnost da ga prebacim na selo. Hteo sam da ga ustupim nekome da bi se ispostavilo da nije moguce promeniti vlasnika ugovora. Ali ne samo to, da biste ga preselili na drugu lokaciju morate da potpisete novi ugovor na 2 godine.
Da ne bude zabune, odmah kad sam potpisivao ugovor mi je receno da je moguca selidba i da je prva besplatna, ali podatak da ide novi ugovor mi niko nije spomenuo do pre par dana dok nisam usao u proces selidbe.
ne pristaj na te ucene, po zakonu, ako na novoj adresi nema uslova za instalaciju, raskidas ugovor bez penala

• Like
Reagovanja: uji
Isti je TV servis (ott) u paketu sa internetom i bez. Jedino broj dozvoljenih uredjaja moze da se razlikuje.
Mislio sam samo na tv uslugu koja ide preko boxa ne preko optike kao što sbb ima pakete van mreze. Kakav tu kvalitet usluge mogu ocekivati?

Mislio sam samo na tv uslugu koja ide preko boxa ne preko optike kao što sbb ima pakete van mreze. Kakav tu kvalitet usluge mogu ocekivati?
Isti kao u paketu sa optikom, nema kod yettela posebna varijanta “u mrezi” vec je isto za sve, ott, sa ili bez boksa. Tako da sve sto smo pisali ovde o kvalitetu ili problemima vazi i za TV kad se koristi posebno preko bilo kod internet provajdera.

Poslednja izmena:
Šta od pogodnosti nudi yettel za nove korisnike, uzela bih samo internet, kada mi istekne ugovor kod drugog provajdera, da li nude mesece po 1 dinar?

@CoderJaguar jetelov internet ti je natovan, dok kod juneta dobijaš besplatnu statičku IP adresu.
Mada ako ti je ok da ti iskaču hidranti, busevi, kola i slično, onda uzmi jetel.

Yettel samo net je bio ok za cenu na početku 12 (14)meseci po dinar a ostatak po 1599. Za tu cenu sam ja pristao na hidrante i buseve. Po ovim sada cenama se ne isplati, ne vidim šta je toliko unapređeno pa da cena samo neta 300/150 sada iznosi 2699 dinara. Za taj iznos svakako treba razmotriti yu net, statička adresa i može i bez ugovorne obaveze.

Ja sam pre 7dana obnavljao ugovor i ovo su ti najpovoljnije ponude koje sam dobijao... pa ti vidi sta ti odgovara... mts ima i samo internet ali se ne isplati...
Kao sto vidis, svi su tu negde sa ponudom... samo zavisi sta ti treba... Ja sam ostao u yettel-u zbog staticke i da ne moram da se cimam sa vracanjem opreme yettelu, pa onda montazom druge opreme... i sve to za max 2k na 2godine...

ProvajderUslugaPopustugovorna obavezaukupna cena
yettelnet 300/1509m za 1din.24m40500rsd
yettel300/150+staticka9m za 1din24m52020rsd
yettel300/150+staticka+tv12m za 1din24m51120rsd
MTSbox2 tv + 400/20011m 50%24m49950rsd
MTSbox3 tv + 400/20012m za 1din24m50400rsd
yunet300/150 + staticka24m48960rsd

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno