milirad
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.04.2005
- Poena
- 630
Ja sam kod Yettel-a prešao samo zato što su nudili optiku 2/1 i godinu dana po 1 din. Prvo nije 1 din nego 3 din/mesečno, drugo mislio sam da će mi i za 2. tv - Abox obezbediti nesmetano gledanje tv kanala. Kad smo kod toga i lošija je ponuda tv kanala u poređenju sa ostalim provajderima. Za 2. tv odn. android box (inače se ne povezuju preko koaksijalnog kabla koji su mi razvučeni po stanu) nego preko wifi ili da provlače optički kabl po stanu (što žena nije htela da dozvoli jer bi opet morali da buše 3 zida) . Signal do tog 2. tv/android box-a je slab, pa sam mogao ili da doplatim za njihov mesh ili da probam da sa starim ruterom pojačam signal sa njihovog rutera, što sam i uradio, ali često "puca" veza. Dobra stvar je što sam sa njihovog rutera uspeo da ponovim signal i proširim mrežu, što mi nije uspevalo kod Supernove. Isto tako dobro je što su A boxovi otključani pa slobodno na njih možete instalirati apk po želji. Tako da imaju nedostatke, ali imaju i neke prednosti u odn. na druge provajdere.
Sve u svemu mislim da neću ostati kod njih nakon isteka ugovora.
Sve u svemu mislim da neću ostati kod njih nakon isteka ugovora.