Šta je novo?

Yettel Hipernet

Ina li neko predstavu zasto mi ne da da instaliram nijednu aplikaciju sa play stora? Izbacuje mi da na box-u nema dovojno mesta i ponudi mi deinstaliram nesto i onda dobijem da nema nijedna isntalirana aplikacija :)
Hteo da instaliram smart tube kad mi dodju sestrici da mogu da gledaju bez reklama you tube :)
Ja ni tv ne gledam a kamoli you tube :D

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    183.1 KB · Pregleda: 79
  • 2.jpg
    2.jpg
    179 KB · Pregleda: 79
Ina li neko predstavu zasto mi ne da da instaliram nijednu aplikaciju sa play stora
Ako ništa nisi snimao na uređaj probaj da SmartTube instaliraš preko AFTVnews.com Downloadera. Meni je to prošlo bez problema.
Isprati ovo upustvo (https://troypoint.com/smarttube/) i uživaj u YT bez reklama (ako ti ne smetaju čudne preporuka sadržaja :) ).

Nemam browser a ne mogu da ga instaliram :D
Flash nece da mi otvori. Samo ga prikaze ali nece da ga otvori :)

Hvala na sugestiji ali i posle brisanja kes memorije ne moze nista da se instalira. Kakva retardirana glupost, ja ne verujem.

Dozvoljeno mi je samo 3 strima sa "Android TV" (tako se nazivaju njihovi BOX uredjaji). Kada instaliram aplikaciju na svom Philips Android TV ne dozvoljava mi da gledam nista jer prekoracujem broj strima istovremeno. Da li postoji nacin da "zavaram" sistem i prijavim Philips TV kao mobilni uredjaj posto je kombinacija 3 box-a + android mobilni telefon moguce da se gledaju svi istovremeno...? Ili da li postoji neki nacin da mi TV bude prepoznat kao mobilni?

Hvala svima!

Dozvoljeno mi je samo 3 strima sa "Android TV" (tako se nazivaju njihovi BOX uredjaji). Kada instaliram aplikaciju na svom Philips Android TV ne dozvoljava mi da gledam nista jer prekoracujem broj strima istovremeno. Da li postoji nacin da "zavaram" sistem i prijavim Philips TV kao mobilni uredjaj posto je kombinacija 3 box-a + android mobilni telefon moguce da se gledaju svi istovremeno...? Ili da li postoji neki nacin da mi TV bude prepoznat kao mobilni?

Hvala svima!
Imaš 3 njihova uređaja?

Da li je moguce da oni aplikaciju izvađenu iz box koju instaliras na tv vide kao dodatni box i ne dozvoljavaju da radi?
Mozda mi zato ne radi aplikacija na smart tv?
To mi pade na pamet kad je @ [SIZE=14px]Maverik1337[/SIZE] izložio problem.
Ali opet ako je dozvoljeno 3 stream-a trebalo bi da radi.

Ja imam dva boxa i 1 jednu izvađenu na svom boxu, ne dozvoljava 3 streama

Osim ove sto je iskopirana sa boxa nemamo drugu koja bi mogla da se koristi na smart tv-u.

Inace nije svakom od nas isti broj dozvoljenih strimova istovremeno (ne znam od cega zavisi). To se vidi kad se ulogujes na hntv.rs web playeru, na stranici uredjaji, i dosad je bilo tu raznih varijanti. Kod mene je 6 strimova, 10 uredjaja.

Isprobano sa 2x hipernet box, 1x mi box s, 1x iphone, 1x web player.

Kod mene nije stvar u istovremenom streamu. Izgleda da neda 3ci uredjaj uopste. Ja ugasim 2 tv-a koja su preko boxa i pustim samo smart tv i neće da radi :)

Posalji mi aktivacioni kôd na privatnu poruku za tvoj smart tv da ga aktiviram sa mojim profilom, pa da vidimo hoce li onda da radi.

Proradio danas. Ja na poslu i salju mi sliku kako tv radi. Svasta.
Ipak mozda nije max 3 uredjaja.
Zabagovalo je nesto izgleda od kako su ažurirali aplikaciju. Sad proradilo samo od sebe a u Nedelju i sam se drndao 2 sata da ga pokrenem.
Mozda ce tako da mi proradi instaliranje aplikacija na box-u :D

Ako ima neki jetel agent ponudu za 12 meseci 1 din i dva risivera besplatno nek piše privatno, hvala unapred.

Ako ti nesto znaci mogu ti dati broj od agenta preko koga sam ja uzeo pre par meseci. Ne znam koja je aktulena ponuda preko agenata.

Nove cene

Prilozi

• Screenshot_20230403_133021_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230403_133021_Samsung Internet.jpg
    103.6 KB · Pregleda: 58
Da, tako je.

Mora da ostane kako je potpisano u suprotnom može raskid bez plaćanja penala.
Samo sa ovom ponudom nisu baš konkurentni, imaju manje kanala od drugih, nemaju video klub, daju samo dva android boxa i CG Nat.

Ovo neće potrajati duže od 7 dana...

Ina li neko predstavu zasto mi ne da da instaliram nijednu aplikaciju sa play stora? Izbacuje mi da na box-u nema dovojno mesta i ponudi mi deinstaliram nesto i onda dobijem da nema nijedna isntalirana aplikacija :)
Hteo da instaliram smart tube kad mi dodju sestrici da mogu da gledaju bez reklama you tube :)
Ja ni tv ne gledam a kamoli you tube :D
Tako je i meni bilo, čačkao sam nešto, rešio sam tako što sam resetovao box na fabrička podešavanja

Kada?

Pre neki dan, ne znam da li se kod njih razlikuje, može neko da proveri

I kod mene prekjuče u ulazu zakačili ovaj plakat, sa ovom starom cenom. Dal je moguće da nisu znali da će da poskupi, a sumnjam da je kod promotera jeftinije

Ne znam što nije moguće? I ostali operateri daju više preko akvizitera

Ljudi, od danas su promenili ponudu - tj vratili na prvobitne cene koje su bile na početku, zvao je danas kolega da pita i tako mu je rekla devojka koja radi na terenu.

Ovo sada je prvobitna ponuda, odnosno stara cena. Poslednjih 6 meseci je cena bila snizena promotivno 50%. Uvek je to bilo naglaseno na sajtu da je to cena “sa popustom”.

Ja sam juce uhvatio zadnji voz da uzmem po staroj ceni, 15 mes po 1 din + 12 mes po 1899 za 500/250. Jedino me brine taj CGNAT ali videcemo, imam 2 nedelje za probu. Pretpostavljam da se sa VPN-om mogu zaobici nedostaci i da ne mora staticka da se uzima. Isprobacu kada bude stiglo :)

Vrh Dno