Pajser Brigada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2005
- Poena
- 695
Jasno. Hvala na odgovoru.
Statička adresa je 480 dinara mesečno ali je potrebno da kupiš i svoj ruter. Yettel ruter je zakljucan... tipa, možeš da promeniš samo naziv WiFI mreže.
Jasno. Hvala na odgovoru.
***, onda sam se i ja zeznuo, al i sada sta je tu je...Nije tako kod yettela, mesec je mesec, kad god startovao, završava se sa početkom sledećeg, makar bilo i samo jedan dan
Не, хоћу да кажем 50-60Mbps тј ~5-6MB у секунди. Тако ми је барем јуче радило, не знам како ће бити даље.Hoces da kazes 5-6 Mbps, tehnicki ne mozes da ima 50-60 Mbps jer bi to znacilo da imas paket 500/250. Maksimalnu brzinu ovog paketa 300/150 ti je 36 Mbps kada rade torrenti ili nesto skidas sa google ili steam, epic.
Звао ја кол центар, потврдили ми то што сам написао.Pa ne verujem da obračunavaju tako.
U mesecu kada budeš prestajao sa 1 din promocijom, vecina meseca ce biti 1 din, a par dana po toj punoj UO ceni, srazmerno broju dana. Tako bi trebalo.
Звао ја кол центар, потврдили ми то што сам написао.
Едит: за први месец, тј ових 4 дана јануара ће ми стићи рачун 16 пара 😁
Ovo si ti rekao, ja sam te samo pitao zasto je to tako.36 Mbps kada rade torrenti ili nesto skidas sa google ili steam, epic.

Skidao sa NVidia sajta drajvere punom brzinom, i sa Microsoft-ovog sajta skidao Windows 11 punom brzinom.Kako mislis ogranicava na Steam? A sa Google skidas tipa kada odes na nvidia sajt, amd, microsoft i slicni.

Upravo to, potrosio sam ceo mesec od promotivnih 14 meseci u ovih 4 dana, tako da mi ostaje jos 13 meseci.Kako se gleda za promotivni period. Da li to znači da si sa četiri dana potrošio jedan mesec promotivnog perioda po dinar?
Gledam na telefonu pa ne kontam da pisem idalje Mbps mesto da pisem MB/s.Ovo si ti rekao, ja sam te samo pitao zasto je to tako.
Pogledajte prilog 373725
Skidao sa NVidia sajta drajvere punom brzinom, i sa Microsoft-ovog sajta skidao Windows 11 punom brzinom.
Pogledajte prilog 373726
Upravo to, potrosio sam ceo mesec od promotivnih 14 meseci u ovih 4 dana, tako da mi ostaje jos 13 meseci.
edit: Sa prve slike se vidi da je prosecna brzina skidanja 4.7 MB/s znaci 45Mbps, juce je bilo 6.x MB/s.
Хвала ти, пробаћу, мада нешто нисам сигуран колико ће ми изаћи у сусрет, сви они гледају своје *упе.Meni je covek koji je radio ugovor tako zavrsio da mi se racuna od dana potpisivanja a ne za obracunski period.
Али ми треба онда и сопствени рутер, колико сам прочитао из ове теме? Или не?Inace ako uzmes staticku adresu ice ti torrenti u full brzini a to je 36 MB/s eventulano oko 37 MB/s.
Hvala, poslao poruku podršciIma posebna tema za Hipernet TV, potraži tamo.
Pozdrav
Ne treba ti drugi ruter. Dostupno je port forward konfigurisanje na ruteru koji dobijas na koriscenje. Potreban je zakup javne ip adrese da bi port forwarding funkcionisao.Али ми треба онда и сопствени рутер, колико сам прочитао из ове теме? Или не?
Na sajtovima gde ja boravim uvek je zagarantovano, cak da imam gigabitni link mogo bi da izvucem te brzine bez problema. Na privatnim trakerima sve vise i vise je ljudi sa seedboxevima tako da ne vidim problem. To sto provajderi pricaju da torrenti nisu merilo pa i ti prenosis tu pricu mozete macku o rep da je okacite ali meni su oni uvek bili pokazatelj kako radi provajder.za buduce, malo b znaci bits tako da 50-60Mbps (sto je odprilike isto kao 5.6MB/s sto je pokazao na skrinshotu posle) na paketu od 300 jeste mali % iskoriscenja, ali nikada na torentima to nije garantovano

Kod mene radi android app za telefon na android tv boxu sa android tv softverom, ali ova apk sto je za android tv box ne radi uloguje me ali ne reaguje na daljinski.Od pre neki dan koristim hipernet. Preuzeo sam odavde tv aplikaciju instalirao na smart TV-u i kad treba da se ulogujem, uspešno ubacim kod međutim ništa se ne dešava na TV-u ostane na tom delu, ne uloguje se. Takođe sam skinuo android app za telefon sa play store-a i ne mogu da se ulogujem. Da li je neko imao sličnih problema?
Probaj da skineš apk online, ili skini i instaliraj aptoide tv, tu imaš puno aplikacija za android tv box.Iz nekog razloga mi ne prikazuje Netflix u google play store i ne mogu da je instaliram na yettel box… radim li nesto pogresno?
Прошле недеље пустили МТС оптику у згради. Били агенти МТС али понуда им је лоша, односно скупи су! Зовем Јетел, али они кажу да немају техничку могућност. Колико времена треба да проведу кроз свој систем чвориште оптике? Има ли неки агент Јетела да ми се јави, да убрзамо то или опет одем на СББ? Немам уговор ни са једним.
Иначе што се тиче МТС-а, некако договорим бокс 4 плави на 12 месеци за динар и када зову око заказивања уградње, каже бокс 4 јесте за динар, али се плаћа тарифа за мобилни телефон!? То је онда бокс 3 за динар плус мобилни. Чиме се све баве!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari