Šta je novo?

Yettel Hipernet

Добио сам понуду, само нет,брзина 1000/500.
Цена, најмањи пакет хипернет М, првих 12 месеци по динар после 1799 или 900 месечно током целог трајања уговорне обавезе. Доплата за поменуту брзину 2000 динара месечно. Значи, укупно испод 3000 динара за максималну брзину.

Na sajtu pise da 1gbps dodatak nije dostupan za Hipernet M paket:
Hipernet speed booster 1 Gbps dostupan je za korisnike Hipernet L, Hipernet+ L, Hipernet Duo M, Hipernet Duo L, Hipernet Trio M i Hipernet Trio L paketa. Po aktivaciji, pretplata na Hipernet speed booster 1 Gbps se obnavlja svakog meseca dok korisnik ne deaktivira dodatak. U mesecu deaktivacije, pretplata za dodatak se naplaćuje u celosti, dok je dodatak na raspolaganju do kraja meseca.

Jel moze neko da uppredi nat sbbov i yettelov, meni na sbb radi sve sto mi treba ali malo se teze uparujem MP u pesu ali je poodnosljivo. Torrenti rade u fullu ali javni, privatne ne koristim.

Да, прочитао сам сад па ми није јасно како сам добио понуду која није на сајту?
Јавићу се кад потпишем уговор. Више пута сам питао за детаље и потврђено ми је да плаћам 900+2000 месечно.

Dodaci ne idu u ugovor (jer mogu da se pale gase svaki mesec) tako da moze da ti se desi da ti ne daju da aktiviras dodatak posle... To bi bilo bas neposteno sa njihove strane.

Dodaci ne idu u ugovor (jer mogu da se pale gase svaki mesec) tako da moze da ti se desi da ti ne daju da aktiviras dodatak posle... To bi bilo bas neposteno sa njihove strane.
Хвала на савету, тражићу да уведу у уговор. Рекли су ми усмено да ће бити активна док траје уговорна обавеза, али боље написмено.

Pa valjda ovi o kojima pričamo. Koriste mts infrastrukturu, imaju iste kanale što se tiče ekskluzive, a ne radi na njihovom netu Iris, a radi Eon sa sbb ekskluzivom.
Pa to je do mtsa, svima su blokirali pristup, nema to nikakve vezte sa yettelom
Jel moze neko da uppredi nat sbbov i yettelov, meni na sbb radi sve sto mi treba ali malo se teze uparujem MP u pesu ali je poodnosljivo. Torrenti rade u fullu ali javni, privatne ne koristim.
Rade normalno toretni, rade normalno MP igre

Naravno, pričamo o provajderima, kad vidiš ko kome blokira a kome ne blokira, vraćamo se na početak a to je da su svi sumanuti diletanti. Biće još zanimljivije kad saznamo da li Hipernet kanali rade na SBB i na MTS mreži.

Super, a koja je prica trenutno sa app za smart tv? Vidim samo yettel tv madjarski na storeu na tv-u. Dok se ne pojavi app koristi se pomenuta sa foruma?

Još uvek nema za smart tv app. Bila je jedno vreme za WebOs, ali su je brzo povukli, dok je ne dorade, ali ko je uspeo tada da je instalira, njemu radi i dalje
Znači za sada gledanje preko boxa, preko weba i preko ios i android telefona

Neko je postavio apk izvučenu iz boxa par postova iznad, pa probaj.

Super, a koja je prica trenutno sa app za smart tv? Vidim samo yettel tv madjarski na storeu na tv-u. Dok se ne pojavi app koristi se pomenuta sa foruma?
Ova sa foruma (iskopirana sa hipernet boksa) je samo za smart televizore sa Android TV odnosno Google TV softverom (Sony, Philips, Xiaomi i slicno). Ne radi na ostalim smart televizorima kao sto je LG, Samsung…

Inace, Hipernet TV radi na svim provajderima u Srbiji bez restrikcija jer je u pitanju nezavisna usluga nalik na “EON van mreze”, tako je barem meni receno prilikom kupovine.

Poslednja izmena:
Inace, Hipernet TV radi na svim provajderima u Srbiji bez restrikcija jer je u pitanju nezavisna usluga nalik na “EON van mreze”, tako je barem meni receno prilikom kupovine.

Plus, možeš da uzmeš njihov STB uređaj i npr. poneseš na more, tamo ga ukačiš na TV i na bilo koji Internet i radiće.

Ova sa foruma (iskopirana sa hipernet boksa) je samo za smart televizore sa Android TV odnosno Google TV softverom (Sony, Philips, Xiaomi i slicno). Ne radi na ostalim smart televizorima kao sto je LG, Samsung…

Kako radi login, sa username i passom? Ili aktivacija kroz app?

19k je zapravo uz reciklazu telefona. to je zapravo 9k + max 10k za reciklazu. Pitanje je za koji telefon mozes dobiti punih 10.
A sto se tice cene za telefon

• Korisnik koji zasnuje pretplatnički odnos sa ugovornom obavezom radi korišćenja Hipernet usluge i koji sklopi ili obnovi svoju ugovornu obavezu radi korišćenja usluga mobilne telefonije, u trajanju od 24 meseca, uz kupovinu mobilnog uređaja na rate, uz izabrani tarifni paket, stiče pravo da ostvari popust na cenu izabranog mobilnog uređaja u visini od 9.000 dinara.
  • Po primeni ovih popusta maloprodajna cena mobilnog uređaja koju korisnik plaća na rate ne može biti niža od 2.300 dinara.
Kako su definisali recenicu, trebalo bi da je bilo koja cena telefona ok.

Da li je neko kupio telefon sa ovih 19.000 din popusta? Kako to u praksi izgleda?

Jedno tehnicko pitanje, mozda @shamanNS ili @rajkosto mogu da pomognu...

Imam spojena 2 DLink mesh APa na ruter, zbog krs uredjaja spojenih na wifi i generalno radi dobro, ali me zanima da li postoji opcija da "nateram" uredjaj da se spoji direktno na ruterov SSID, umesto na LAN1?
Nesto kao IP blacklist prema LAN1 mrezi, npr... Pitam jer se LED trake, zbog boljeg signala posle nekog vremena spoji na AP, i iako je online i Yeelight i MiHome je vide kao offline i onda mora da se iskljuci/ukljuci. Skrinsot kao primer

1674309234095.png
Kao sto vidite, odradio sam DHCP binding, ali jedna je na APu, druga na ruter. Treba mi da obe stalno budu na SSID3.

Hvala unapred

Ova hipernet aplikacija na tabletu i tvu radi lose, stalno menja kvalitet slike, ide od 1080p padne na 240p 480p 720p. za 1minut promeni 10x kvalitet slike. Iako mi je internet 30mbs, isto radi i kad mi je brzina 5mbs i kad je 30mbs. To je nešto do aplikacije.

Jednom sam probao na wifi 2.4GHz sa brzinom oko 30mbps (nije konstanto) i onda talasa kvalitet. Drzi 1080p kvalitet jedino preko wifi 5GHz ili zice sa konstantom brzine mreze od barem 50mbps.

Sto se tice aplikacije za telefon, za iOS ide u punom kvalitetu preko mobilne LTE mreze, kod mene.

Poslednja izmena:
Jednom sam probao na wifi 2.4GHz sa brzinom oko 30mbps (nije konstanto) i onda talasa kvalitet. Drzi 1080p kvalitet jedino preko wifi 5GHz ili zice sa konstantom brzine mreze od barem 50mbps.

Sto se tice aplikacije za telefon, za iOS ide u punom kvalitetu preko mobilne LTE mreze, kod mene.
znači moram da predjem na brži internet. Sad koristim 4g ruter.

Vrh Dno