Pajser Brigada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2005
- Poena
- 695
i to se isplati
Može 14 bez problema, ali onda je ugovor na 26 meseci, svejedno plaća poslednjih 12
Fenomenalno.
i to se isplati
Može 14 bez problema, ali onda je ugovor na 26 meseci, svejedno plaća poslednjih 12
Koristie cgnat i to neki najgori do sada kod nas viđen sa najviše problema nažalost. Nema ipv6 ni u planu.Da li jos uvek koriste cgnat ili imaju kombinaciju ipv4 i ipv6 kao kod supernove?
Pozdrav ljudi. Je l zna neko da li moze i kako da se programira ovaj daljinski sto se dobije uz stb uredjaj za hipernet? Radi mi na istoj frekvenciji kao daljinski od tv-a, hisense tv je u pitanju. Hteo sam da mu podesim da gasi tv i pojavaca i smanjuje. Ima tv dugme i stb dugme kao i na svakom pa kontam da moze da se upari. Kad koristim hisense daljinski hoce da pobrljavi tv mesaju se komande sa ovim od yettela

forum.benchmark.rs

forum.benchmark.rs
				Eto da ne traži svako posebno

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja
@Telenor Srbija da li je moguce uzeti testnu digitalnu tv kao korisnik mts-ove optike? bez instalacije Vaseg neta? Bice kad puste aplikacije.forum.benchmark.rs
Odlično , ipak ima rešenje. To je ono što vam ne kažu , zašto je nešto jeftinije. Hvala za odgovorJa sam je dokupio i uvek je ista. Sve ok od kako sam je uzeo.
Ne znam, zato i pitam dali radi OK. Izvinite na slovnim greškama.Kakvog uticaja na Netflix bi mogla imati CG-NAT adresa?
Btw, nije yattel nego Yettel, i nije hyper nego hiper.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari