Pajser Brigada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2005
- Poena
- 695
i to se isplati
Može 14 bez problema, ali onda je ugovor na 26 meseci, svejedno plaća poslednjih 12
Fenomenalno.
i to se isplati
Može 14 bez problema, ali onda je ugovor na 26 meseci, svejedno plaća poslednjih 12
Koristie cgnat i to neki najgori do sada kod nas viđen sa najviše problema nažalost. Nema ipv6 ni u planu.Da li jos uvek koriste cgnat ili imaju kombinaciju ipv4 i ipv6 kao kod supernove?
Pozdrav ljudi. Je l zna neko da li moze i kako da se programira ovaj daljinski sto se dobije uz stb uredjaj za hipernet? Radi mi na istoj frekvenciji kao daljinski od tv-a, hisense tv je u pitanju. Hteo sam da mu podesim da gasi tv i pojavaca i smanjuje. Ima tv dugme i stb dugme kao i na svakom pa kontam da moze da se upari. Kad koristim hisense daljinski hoce da pobrljavi tv mesaju se komande sa ovim od yettela
Eto da ne traži svako posebno
![]()
Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja
@Telenor Srbija da li je moguce uzeti testnu digitalnu tv kao korisnik mts-ove optike? bez instalacije Vaseg neta? Bice kad puste aplikacije.forum.benchmark.rs
Odlično , ipak ima rešenje. To je ono što vam ne kažu , zašto je nešto jeftinije. Hvala za odgovorJa sam je dokupio i uvek je ista. Sve ok od kako sam je uzeo.
Ne znam, zato i pitam dali radi OK. Izvinite na slovnim greškama.Kakvog uticaja na Netflix bi mogla imati CG-NAT adresa?
Btw, nije yattel nego Yettel, i nije hyper nego hiper.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari