miki92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 295
Potvrdjujem, rade svi kanali eon U mreži skoro 2 godine.Da, rade sbb kanali na yettel optici, eon U mreži, evo skoro već četiri godine
Potvrdjujem, rade svi kanali eon U mreži skoro 2 godine.Da, rade sbb kanali na yettel optici, eon U mreži, evo skoro već četiri godine
Evo upravo gledam televiziju preko yettel boksa, slika mi deluje ok.Yettel TV platforma je i dalje očaj živi. Internet je isti kao kod mts-a, stabilna odlična optika.
Znači nema više prekida, smanjivanja rezolucije, zaglupljivanja box-a, rasparivanja daljinskog, odlaska box-a u sleep mod i svih drugih mana na koje su se korisnici žalili u poslednke dve godine od kada pratim ove teme.Dobar je i TV konačno
Manje više sve ispegladno, tako da definitivno nije "očaj živi"
Da, kasnim malo sa odgovorom. U medjuvremenu su presli roditelji na Yettel, i zadovoljnu su. Ja primecujem da je zaista internet neuporedivo bolji nego prethodni Supernova, sto se tice televizije, fino radi, mada su par puta zvali momka iz korisnicki podrske jer im je nesto kocila tv, ali odmah bi resili problem. Uzeli su paket M koji u sustini ima sve kanale koje gledaju, iako su ranije imali mozda neki vise, bezvezni, ne fale im sada..Imas mts opticku mrezu u zgradi?
Imaš i L paket sa više kanala, imaš tu uključen i HBO i Cinemax i MAX recimoGledam Yetel ponudu . Uzeo bih Yetel sve , prebacio broj u Yetel + net + tv .
Buni me paket sve M gde ima osnovni kanali i pink filmski . Zanima me postoji li jača ponuda u okviru net + tv ili net + tv + mob .
Sa ovom ponudom Yetel sve M ponuda tv programa je baš uzasna .
Znam, Yettel je uzet za roditelje, a mi imamo Mts do januara, pa cemo dalje videti.Imaš i L paket sa više kanala, imaš tu uključen i HBO i Cinemax i MAX recim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari