Šta je novo?

Yettel Hipernet ili MTS box

Dobar je i TV konačno
Manje više sve ispegladno, tako da definitivno nije "očaj živi"

Gledam Yetel ponudu . Uzeo bih Yetel sve , prebacio broj u Yetel + net + tv .
Buni me paket sve M gde ima osnovni kanali i pink filmski . Zanima me postoji li jača ponuda u okviru net + tv ili net + tv + mob .
Sa ovom ponudom Yetel sve M ponuda tv programa je baš uzasna .

Dobar je i TV konačno
Manje više sve ispegladno, tako da definitivno nije "očaj živi"
Znači nema više prekida, smanjivanja rezolucije, zaglupljivanja box-a, rasparivanja daljinskog, odlaska box-a u sleep mod i svih drugih mana na koje su se korisnici žalili u poslednke dve godine od kada pratim ove teme.
Pitam jer mi roditeljima uskoro ističe ugovor sa mts-om, pa ako ne uspe ona fora sa idp-om da pređu na yettel jer su nove cene mts-a bezobrazno visoke. Stariji ljudi, ne mogu da se zezaju sa potencijalnim problemima, rasparivanjem daljinskog i sličnim glupostima

Imas mts opticku mrezu u zgradi?
Da, kasnim malo sa odgovorom. U medjuvremenu su presli roditelji na Yettel, i zadovoljnu su. Ja primecujem da je zaista internet neuporedivo bolji nego prethodni Supernova, sto se tice televizije, fino radi, mada su par puta zvali momka iz korisnicki podrske jer im je nesto kocila tv, ali odmah bi resili problem. Uzeli su paket M koji u sustini ima sve kanale koje gledaju, iako su ranije imali mozda neki vise, bezvezni, ne fale im sada..

Gledam Yetel ponudu . Uzeo bih Yetel sve , prebacio broj u Yetel + net + tv .
Buni me paket sve M gde ima osnovni kanali i pink filmski . Zanima me postoji li jača ponuda u okviru net + tv ili net + tv + mob .
Sa ovom ponudom Yetel sve M ponuda tv programa je baš uzasna .
Imaš i L paket sa više kanala, imaš tu uključen i HBO i Cinemax i MAX recimo

Ali taj paket L je preskup koliko sad vidim.Kakve su im ono cene???

4300 je najveći paket net i tv
a ovaj sve je baš preskup, jer su narokali najjači mogući mobilni paket

Ja sam mislio na ovaj paket SVE koji košta 7000 i nešto sa popustom.

Kao što rekoh, zato što su nagruvali najveći mogući mobilni paket u taj Sve paket. Mada, koliko znam, može se sa njima ispregovarati i za niži paket, tj priključiti postojeći koji neko već ima, tako su mi kazali onomad kada su me zvali za tu promociju

Pored "Net M" klikni na "Net L".

Natovan je. Staticka javna IPv4 adresa je 500 dinara mesecno.

Nazad
Vrh Dno