Sbb 150mbpsKakav internet imaš?
Sbb 150mbpsKakav internet imaš?
Znači priča o IDP je stalno tu , a da si stvarno pročitao temu onda bi znao i ne bi napisao šta si napisao -da ne upotrebim mnogo grublju reč da me opet admini ne potkače Tvoja izjava nije tačnaPročitao sam komplet temu i iskreno, ne mili mi se da prelazim na yettel sa mts optike.
Sačekaću mesec dana pred istek ugovora i idem u poslovnicu da tražim idp, pa kud puklo.
Ali imam jedno pitanje, ako je neko imao situaciju da želi downgrade sa jednog paketa na drugi, da li pristaju u tom slučaju da daju i popust ili samo važi ako ostajem na sadašnjem paketu?
Mislim i ja da ili nisi pročitao temu ili nas zezaš ili si napravio previd u pisanju.Pročitao sam komplet temu i iskreno, ne mili mi se da prelazim na yettel sa mts optike.
Sačekaću mesec dana pred istek ugovora i idem u poslovnicu da tražim idp, pa kud puklo.
Ali imam jedno pitanje, ako je neko imao situaciju da želi downgrade sa jednog paketa na drugi, da li pristaju u tom slučaju da daju i popust ili samo važi ako ostajem na sadašnjem paketu?
Moz biti a i ne mora da znaciMislim i ja da ili nisi pročitao temu ili nas zezaš ili si napravio previd u pisanju.
Idp se traži NAKON isteka uo, NIKAKO PRE, kao što si ti napisao
U jednom od prethodnih postova je napisano da može i pre, samo sam hteo da potvrdim ono što je većina već pisala u ovoj temi.Ljubazna radnica MTS-a je u pravu, IDP broj se traži po isteku UO, pisano je ovde više puta o tome. Dan posle isteka UO vrati se u poslovnicu, zatraži i podnesi zahtev za IDP br. i čekaj poziv iz službe za brigu o korisnicima pa pregovaraj.
Može li pojašnjenje šta je IDP broj, o čemu se radi? Za 15 dana mi ističe ugovor pa da znam i pokušam da izvučem što bolju ponudu za obnovu.a sto ne bi uzeo idp broj probao da dobijes 24x50% mesecno ako bude aktuelno, a verujem da hoce i ostao na mts-u, ili ako oces yettel onda preko nekog akvizitera pa dobijes povoljnije nego u poslovnici, a sto se tice cgnata ako te smara uzmes statitcku od 480din i resices taj problem, al u cenu paketa racunaj i tih 480din mesecno
Imas mts opticku mrezu u zgradi?Treba mi pomoc, da li ostati na SuperNova tv ili preci na Yettel? U zgradi ne postoje tehnicke mogucnosti za Sbb, a Yettel ima sada dobru ponudu, 11 meseci za 1 dinar ili Samsung tv na rate ili za dinar, zavisno od modela tv. Najbitnije mi da ne baguje tv, da je ok internet, a verujem da ce biti bolji od postojeceg Supernova, njihovog najnizeg paketa koji je polukatastrofa.
IDP broj se uzima kad istekne mts ugovor na optici, ako danas istekne ugovor ide se u poslovnicu i podnese zahtev za idp broj, posle toga ako si na optici dobijes ponudu od 24m po 50% popusta, vise o tome imas u mts temi,Može li pojašnjenje šta je IDP broj, o čemu se radi? Za 15 dana mi ističe ugovor pa da znam i pokušam da izvučem što bolju ponudu za obnovu.
Imam mts optiku box 4, znači ako sam dobro razumeo to je kao nekada onaj migracioni kod za prelazak na drugog operatera??IDP broj se uzima kad istekne mts ugovor na optici, ako danas istekne ugovor ide se u poslovnicu i podnese zahtev za idp broj, posle toga ako si na optici dobijes ponudu od 24m po 50% popusta, vise o tome imas u mts temi,
e sad nije jasno kakav paket imas trenutno, da li si na optici ili bakru(adsl, vdsl), i koji si box paket trenutno ?
Mene interesuje samo stb uređaj. Razmišljam ovih dana da uzmem televiziju pa zato pitam kako radi?Realno nema, plus su aplikacije za smart tv jako dobro ispeglane
Stb uredjaj je odličan. Otključan je možeš da ga koristiš za sve druge aplikacije. Sama TV aplikacija je sada u odnosu na MTS fenomenalna. Mts-ov uredjaj je em zaključan em je aplikacija veoma loša. Istina ja ga koristim povezanog bežično a za to nije u potpunosti predviđen pa možda zato malo lošije radi. Yetelov ti radi u full-u preko wi-fi-a. U odnosu na eon meni tu negde te mislim da sa prednosti koju Yetel ima za sportske kanale jasno donosi prevagu u odnosu na EON. Jedina mana Yettelovog box-a je što nije sertifikovan za Netflix i Prime ali i za to imaju 3-rd party rešenja (koja lično ne koristim već ove gledam preko PS4).Mene interesuje samo stb uređaj. Razmišljam ovih dana da uzmem televiziju pa zato pitam kako radi?
HvalaStb uredjaj je odličan. Otključan je možeš da ga koristiš za sve druge aplikacije. Sama TV aplikacija je sada u odnosu na MTS fenomenalna. Mts-ov uredjaj je em zaključan em je aplikacija veoma loša. Istina ja ga koristim povezanog bežično a za to nije u potpunosti predviđen pa možda zato malo lošije radi. Yetelov ti radi u full-u preko wi-fi-a. U odnosu na eon meni tu negde te mislim da sa prednosti koju Yetel ima za sportske kanale jasno donosi prevagu u odnosu na EON. Jedina mana Yettelovog box-a je što nije sertifikovan za Netflix i Prime ali i za to imaju 3-rd party rešenja (koja lično ne koristim već ove gledam preko PS4).
I ne znam koliko ti je bitno ali obrati pažnju da ovde na forumu ima članova koji odgovorno tvrde da im preko Yettel optičkog interneta radi EON sa svim kanalima. To možda ako imaju EON van mreže. Yettel imam 3 godine i SBB kanali su mi sve vreme imali geoblock. Kasnije sam nabavio PIA VPN i u toj varijanti sa VPN-om sve radi.
Yettel TV platforma je i dalje očaj živi. Internet je isti kao kod mts-a, stabilna odlična optika.Kakva je trenutno situacija sa yetel televizijom, da li još ima problema sa njihovim stb uređajem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari