Šta je novo?

Yettel Hipernet ili MTS box

Ističe mi ugovor sa MTS-om u maju za BOX 4 crveni paket, hteo bih da pređem u yetell...
TV ne gledam često, ali gledam samo par kanala - bukvalno navedene u ponudi yettel-a. Bitan mi je internet, u odnosu na BOX crveni paket u yettel-u je brzina 300 Mbps, a i trenutno imaju akciju 6 meseci za dinar.
Da li vredi preći u yettel, da li je brzina net-a zaista takva i da li ima problema?
Unapred Vam se zahvaljujem na odgovorima.

Ako ti ne smeta CGNAT onda pređi.

a i napravi sebi računicu sa +480din/mesečno ako ti smeta cgnat, pa odluči.

a sto ne bi uzeo idp broj probao da dobijes 24x50% mesecno ako bude aktuelno, a verujem da hoce i ostao na mts-u, ili ako oces yettel onda preko nekog akvizitera pa dobijes povoljnije nego u poslovnici, a sto se tice cgnata ako te smara uzmes statitcku od 480din i resices taj problem, al u cenu paketa racunaj i tih 480din mesecno

Pročitao sam komplet temu i iskreno, ne mili mi se da prelazim na yettel sa mts optike.
Sačekaću mesec dana pred istek ugovora i idem u poslovnicu da tražim idp, pa kud puklo.
Ali imam jedno pitanje, ako je neko imao situaciju da želi downgrade sa jednog paketa na drugi, da li pristaju u tom slučaju da daju i popust ili samo važi ako ostajem na sadašnjem paketu?

Pročitao sam komplet temu i iskreno, ne mili mi se da prelazim na yettel sa mts optike.
Sačekaću mesec dana pred istek ugovora i idem u poslovnicu da tražim idp, pa kud puklo.
Ali imam jedno pitanje, ako je neko imao situaciju da želi downgrade sa jednog paketa na drugi, da li pristaju u tom slučaju da daju i popust ili samo važi ako ostajem na sadašnjem paketu?
Znači priča o IDP je stalno tu , a da si stvarno pročitao temu onda bi znao i ne bi napisao šta si napisao -da ne upotrebim mnogo grublju reč da me opet admini ne potkače Tvoja izjava nije tačna

Mislim i ja da ili nisi pročitao temu ili nas zezaš ili si napravio previd u pisanju.
Idp se traži NAKON isteka uo, NIKAKO PRE, kao što si ti napisao

^ Eh taj post je nastao posle mog i prvi je takav u kome se tvrdi da može idp pre isticanja uo. Pre toga desetine postova ljudi koji nisu uspeli bar i dan pre isticanja uo.
Videćemo kako će se to dalje odvijati, da li je to slučajnost ili pravilo. Za ovo što sam ja rekao ustanovili smo još odavno da je pravilo

Za sada izgleda uspelo jednom korisniku da to uradi, ako bude još potvrda da to može i pre isteka ugovora, onda izgleda da se nešto mnogo trude da se što pre obnovi što više ugovora. Ko zna šta se sve to sprema......

Meni UO kod Yettela istice za dva meseca i svakog me dana zovu razlicite gospodjice da ponude 3 meseca gratis za produzenje ugovora. A obzirom da me nema pre podne u stanu zbog posla, dolaze mladjani momci u Yettel majcama da licno provere da li smo zadovoljni sa uslugom i pitaju kada ce biti produzen ugovor.
Ja sam u svakom slucaju resio da ih otresem za televiziju, a za internet cu videti sta ce biti aktuelno krajem Juna kada mi ugovor istice.
**bes 12 meseci gratis kada sam izgubio zivce zbog televizije...

Bio sam u poslovnici MTS-a 24.04. da tražim IDP, pošto mi ugovor ističe 04.05. Ljubazna radnica MTS-a mi je rekla da to mogu da uradim tek kada mi istekne ugovor...

Ljubazna radnica MTS-a je u pravu, IDP broj se traži po isteku UO, pisano je ovde više puta o tome. Dan posle isteka UO vrati se u poslovnicu, zatraži i podnesi zahtev za IDP br. i čekaj poziv iz službe za brigu o korisnicima pa pregovaraj.

Ljubazna radnica MTS-a je u pravu, IDP broj se traži po isteku UO, pisano je ovde više puta o tome. Dan posle isteka UO vrati se u poslovnicu, zatraži i podnesi zahtev za IDP br. i čekaj poziv iz službe za brigu o korisnicima pa pregovaraj.
U jednom od prethodnih postova je napisano da može i pre, samo sam hteo da potvrdim ono što je većina već pisala u ovoj temi.

Treba mi pomoc, da li ostati na SuperNova tv ili preci na Yettel? U zgradi ne postoje tehnicke mogucnosti za Sbb, a Yettel ima sada dobru ponudu, 11 meseci za 1 dinar ili Samsung tv na rate ili za dinar, zavisno od modela tv. Najbitnije mi da ne baguje tv, da je ok internet, a verujem da ce biti bolji od postojeceg Supernova, njihovog najnizeg paketa koji je polukatastrofa.

a sto ne bi uzeo idp broj probao da dobijes 24x50% mesecno ako bude aktuelno, a verujem da hoce i ostao na mts-u, ili ako oces yettel onda preko nekog akvizitera pa dobijes povoljnije nego u poslovnici, a sto se tice cgnata ako te smara uzmes statitcku od 480din i resices taj problem, al u cenu paketa racunaj i tih 480din mesecno
Može li pojašnjenje šta je IDP broj, o čemu se radi? Za 15 dana mi ističe ugovor pa da znam i pokušam da izvučem što bolju ponudu za obnovu.

Treba mi pomoc, da li ostati na SuperNova tv ili preci na Yettel? U zgradi ne postoje tehnicke mogucnosti za Sbb, a Yettel ima sada dobru ponudu, 11 meseci za 1 dinar ili Samsung tv na rate ili za dinar, zavisno od modela tv. Najbitnije mi da ne baguje tv, da je ok internet, a verujem da ce biti bolji od postojeceg Supernova, njihovog najnizeg paketa koji je polukatastrofa.
Imas mts opticku mrezu u zgradi?

Može li pojašnjenje šta je IDP broj, o čemu se radi? Za 15 dana mi ističe ugovor pa da znam i pokušam da izvučem što bolju ponudu za obnovu.
IDP broj se uzima kad istekne mts ugovor na optici, ako danas istekne ugovor ide se u poslovnicu i podnese zahtev za idp broj, posle toga ako si na optici dobijes ponudu od 24m po 50% popusta, vise o tome imas u mts temi,
e sad nije jasno kakav paket imas trenutno, da li si na optici ili bakru(adsl, vdsl), i koji si box paket trenutno ?

IDP broj se uzima kad istekne mts ugovor na optici, ako danas istekne ugovor ide se u poslovnicu i podnese zahtev za idp broj, posle toga ako si na optici dobijes ponudu od 24m po 50% popusta, vise o tome imas u mts temi,
e sad nije jasno kakav paket imas trenutno, da li si na optici ili bakru(adsl, vdsl), i koji si box paket trenutno ?
Imam mts optiku box 4, znači ako sam dobro razumeo to je kao nekada onaj migracioni kod za prelazak na drugog operatera??
Znači najbolje po mene je da sačekam 20.11 da mi istekne trenutni ugovor i tražim IDP broj i na taj način ostvarim bolje uslove??
Ako dobijem 50% ostao bih na box 4, inače pošto mi tv ne treba po trenutnim uslovima sam razmišljao novi ugovor da uradim box 3.

Upravo tako,ako istice 20.11 sutradan 21.11 odes u poslovnicu i trazis IDP broj, znaci napisemeno podneses zahtev da ti se izda idp, vrlo brzo ce te neko zvati sa ponudom, nudice ti box 4 50%/24m, ti zamoli da li moze sve to al da bude al box 3, posto ti vise ne treba box 4, raspitaj se koje ti uslove nudi yetel, i ako oni daju box 3 sa 50% popusta ostao bi kod njih.

Kakva je trenutno situacija sa yetel televizijom, da li još ima problema sa njihovim stb uređajem?

Realno nema, plus su aplikacije za smart tv jako dobro ispeglane

Hmm meni istice ugovor u decembru kod yettla, bukvalno razmatram opcije, sta je sad najbolje video sam da mts nudi sad 1:1 al prze sa cenom, pitanje jedno ako mi clan familije ima MTS kod njega kuci mogu njegov irisGo spojim na moj tv posto je i dalje MTS mreza pa da ne placam tv? Iskreno Yunet mi deluje odlican ako bi produzili promociju za tv posle nove godine jer ovako nije realno da placam jos 1500 za tv. Ako neko zna sta je najbolje nek baci savet

Mene interesuje samo stb uređaj. Razmišljam ovih dana da uzmem televiziju pa zato pitam kako radi?
Stb uredjaj je odličan. Otključan je možeš da ga koristiš za sve druge aplikacije. Sama TV aplikacija je sada u odnosu na MTS fenomenalna. Mts-ov uredjaj je em zaključan em je aplikacija veoma loša. Istina ja ga koristim povezanog bežično a za to nije u potpunosti predviđen pa možda zato malo lošije radi. Yetelov ti radi u full-u preko wi-fi-a. U odnosu na eon meni tu negde te mislim da sa prednosti koju Yetel ima za sportske kanale jasno donosi prevagu u odnosu na EON. Jedina mana Yettelovog box-a je što nije sertifikovan za Netflix i Prime ali i za to imaju 3-rd party rešenja (koja lično ne koristim već ove gledam preko PS4).

Stb uredjaj je odličan. Otključan je možeš da ga koristiš za sve druge aplikacije. Sama TV aplikacija je sada u odnosu na MTS fenomenalna. Mts-ov uredjaj je em zaključan em je aplikacija veoma loša. Istina ja ga koristim povezanog bežično a za to nije u potpunosti predviđen pa možda zato malo lošije radi. Yetelov ti radi u full-u preko wi-fi-a. U odnosu na eon meni tu negde te mislim da sa prednosti koju Yetel ima za sportske kanale jasno donosi prevagu u odnosu na EON. Jedina mana Yettelovog box-a je što nije sertifikovan za Netflix i Prime ali i za to imaju 3-rd party rešenja (koja lično ne koristim već ove gledam preko PS4).
Hvala

I ne znam koliko ti je bitno ali obrati pažnju da ovde na forumu ima članova koji odgovorno tvrde da im preko Yettel optičkog interneta radi EON sa svim kanalima. To možda ako imaju EON van mreže. Yettel imam 3 godine i SBB kanali su mi sve vreme imali geoblock. Kasnije sam nabavio PIA VPN i u toj varijanti sa VPN-om sve radi.

Da, rade sbb kanali na yettel optici, eon U mreži, evo skoro već četiri godine

• Like
Reagovanja: Ira
Kakva je trenutno situacija sa yetel televizijom, da li još ima problema sa njihovim stb uređajem?
Yettel TV platforma je i dalje očaj živi. Internet je isti kao kod mts-a, stabilna odlična optika.

Nazad
Vrh Dno