nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Haha, nema 
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
To ti nista ne znaci sto pise da je voice LTE, treba da ti pise gore pored signala ikonica sa VoLTEOvako kaže na OnePlus Nord. Po ovome, kao da detektuje VoLTE? Ipak, ne radi, pri pozivu menja na 3G/H.![]()
Zvao call centar, prvo me ubedjivala da moram da predajem na jači paket (total2) posle rasprave proverila sa nadredjenima izvinila se, pa 10min čekanja pa ne moze - opcija za uključivanje ne radi. Kaže verovatno zato što mi telefon ne podržava volite... Reko podrzava... Kaze ne znam onda nazovite drugi dan... Vidim ja tlelenor krenuo da brljavi, napokon se oseca Bugarski uticaj... Sad telefon moram pažljivo da nosim sa sobom... Mozda mi zabije 5g u leđa, ipak su to Bugari... XDJuce ih kontaktirao na face, da mi aktiviraju VoLte. Javi se neka teta, pita jel mi telefon podrzava volte, ja rekao da, ona mi poslala onu generisanu poruku sto ste vec kacili ovde, kaze moze odmah da mi aktivira ako hocu. Posle pola sata se javlja, kaze imaju nekih tehnickih problema ne mogu trenutno da aktiviraju VoLte pa ce se javiti za par dana...
Послато са POCO X3 помоћу Тапатока
Iphone 12 pro. Zvao sam telenor. Kazu aktivirali ali i dalje mi stoji 3G kad obavljam razgovor. Aktivirao sam i na telefonu Volte ali bez uspeha.
Nasao sam da se proverava sa *3001#12345#* na iphonu. Ali kad dobijem izvestaj ne mogu da se snadjem da li mi je aktiviran
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari