A nije ti izbacio ovo upozorenje kao meni kad si ukljucivao u settings?Ukljucio u podesavanjima na iP 11 Pro, napisao im poruku na Twitteru da mi ukljuce volte uslugu i vhola.
Pogledajte prilog 296842
Na OnePlus8T nigde u podesavanjima VoLTE opcija. 🤔
Cool super za "fix"![]()
OnePlus Community
Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up.forums.oneplus.com
Meni ne prelazi na Poco f2 pro,sad probao sa mts da se pozovem (nema volte) i javio se i sve normalno,gore stoji 4g+ i ono VoLTEDok sam imao Pocophone F1, pored toga što nisam mogao da šaljem SMS dok je VoLTE uključen, kad me je neko pozivao sa MTS mreže a da osoba pritom nema VoLTE, prelazio je na 3G. Sa Samsung Galaxy A71 se to ne dešava. Inače, na Telenor mreži sam.
Upravo sada sam probao da šaljem poruke na više brojeva i radi u Telenor mreži. Ali treba više od pola minuta da pošalje poruku. Telefon je Redmi note 9 pro.Sad su me zvali iz telenor sluzbe,kazu trenutno vecina modela nema sertifikate za volte,izuzev samsung i vecine huawei telefona,pa zato ne funkcionise kako treba,ocekuju u dogledno vreme i ostale da omoguce.
Ovo ima logike obzirom da mi drug (ima samsung),a i ta neka iz telenora neki dan sto me zvala (ima huawei) i oni nemaju te probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari