Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne možeš dobiti veći popust u Yettel-u jer prelaziš iz A1 u Yettel, onda možeš dobiti bolji popust u A1 kako bi te zadržali, U Yettel-u možeš dobiti standardnu cenu tarife koja je aktuelna.

Ne možeš dobiti veći popust u Yettel-u jer prelaziš iz A1 u Yettel, onda možeš dobiti bolji popust u A1 kako bi te zadržali, U Yettel-u možeš dobiti standardnu cenu tarife koja je aktuelna.
За продужење уговора ми понудили додатних 8000 на уређај ако узмем пакет који је већи....

Ali onda ne možeš da računaš na popust na pretplatu od 50%,vidi stavi na papir šta ti se najviše isplati, puna pretplata ili 8000 popust na uređaj, ili popust na pretplatu od nekih 2000 pa puta 24 meseca.

dodjes u yebetel na prepaid i cekas koji dan i biras koji paket oces sa 50% u app ali nakon podnesenog zahteva bi trebalo da te zovu iz a1 i nude 50% na neku tarifu ili mozes da pregovaras to ti je to
За продужење уговора ми понудили додатних 8000 на уређај ако узмем пакет који је већи....

Telefon uzima samo onaj kome odgovara da plaća skuplje ali na rate i to samo za skupe telefone, inače se više isplati 50% na pretplatu.

Supruzi ugovor ističe 1.5. sada, za dvadesetak dana. Kada najranije može da ode da podnese zahtev za prelazak na prepaid? Znam da je tako i dalje moguća varijanta za 50%. Vidim da su neki članovi pisali da su uz to dobijali i 6 mesesci po 1 dinar? Da li je i to standardni deo ponude sada da zadrže korisnike ili? Hvala unapred.

Možeš i sada da odeš i da podneses zahtev za prelazak na prepaid i da čekaš poziv, pa ih posle mrcvari da ti daju 6m po 1 i nakon toga 50% 18m.

Ne znam da li svakome daju po 6m free, probaš. Kada te budu zvali traži 6m po 1 dinar a ostatak 50%,sto je kaze cenkaj se😁

Ma da, nego me zanima da li obavezno zovu ako izignorišeš ponudu preko aplikacije?

Znaš kako, ponuda će ti se pojaviti nakon par dana kada predjes na prepaid, oni će te zvati pre nego što predjes na prepaid, dok ti još ne istekne ugovor kako bi napravili dil, e onda ih uhvati kao zmija žabu i ne puštaj dok ne dobiješ tu ponudu.

Ja skoro produžih ugovor, imao sam Total 40 i imao zaseban ugovor za optiku i tv. Objedinio u onaj Yettel Sve paket, tu se dobija Mobile M paket. Daju 15k popust uz sam paket na kupovinu uređaja plus 15k za reciklažu. Mobile M paket u sklopu ovog ugovora bez tv i optike izađe isto kao da bi ga plaćali 50% zasebno, i dobijete i telefon uz to. Eto ko planira da objedinjuje usluge da zna za to.

Te cene sa 50% popusta su ustvari "realne" cene tih paketa gde oni i dalje imaju neku zaradu da rade u plusu a sve preko toga nas samo deru jer im se može i to važi za sve operatere.

Jedino gde mislim da su se preračunali pa otišli na nulu ili imali jako mali profit je kad su na Total 10 sa 50% popusta besplatno dali i dve premium aplikacije kao što su recimo Deezer i Max za koje oni plate bar 650 din. (325+325) i onda za svoju uslugu naplate još 650 din. Ako mi je ova računica približno tačna onda onu imaju prostora da na tih 50% daju još 50% pod uslovom da nisu radili u minusu zbog greške nekog "stručnjaka" ili možda namerno. S obzirom da su relativno brzo iz ponude izbacili te pakete mislim da je u pitanju greška.

Pa da, ja plaćam Total 10 1350 RSD (s digitalnim računom), i imam MAX i Deezer.

Ja kad sam podnosio zahtev za prepaid pred istek ugovora zvali su me sutradan i nudili 50%, uzeo Yettel M za 2150rsd

Nudili mi isto ili 6m besplatno i 40% na račun.
Rekao sam da se vrate sa ponudom od 6m i 50%

Ja koliko pratim ovu temu nisam primetio da je neko rekao da je uspeo da dobije 6x1din plus 18x50% za PRELAZAK NA PRIPEJD.
Samo oni koji su podnesu zahtev za prenos u drugu mrežu. Tako sam i ja uradio i dobio sam bez problema. Bolje je ne rizikovati već podneste zahtev za prenos, veće šanse da se dobije 6x1din plus 18x50%, bar dok neko ne prijavi da isto dobio kod zahteva za pripejd

Da li je svim pripejd korisnicima koji su imali ponudu za GoExtraPlus ta ponuda iskljucena ?

Ima li možda neko kupon za belu tehniku za Gigatron, može da pusti u pp? Hvala unapred.....

Bila je promocija za Go extra do 10.04.2025. God.

Drugari, jel ima neki akviziter za Yettel da dogovorimo par stvari?

Samo da prijavim. 10.04. - tačno mesec dana pre isteka ugovorne obaveze podnet zahtev za prelazak na prepaid. Zvali 14.04. nude 50% na 24 meseca. Traženo 6 meseci za dinar ali to kažu trenutno ne daju.

Nazad
Vrh Dno