Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Interesuje me da li je neko dobio ponudu 50% u aplikaciji, kada je prešao na pripejd?
A sve iz razloga što je osoba koja koristi broj u inostranstvu, a ugovor je na moje ime.

Interesuje me da li je neko dobio ponudu 50% u aplikaciji, kada je prešao na pripejd?
A sve iz razloga što je osoba koja koristi broj u inostranstvu, a ugovor je na moje ime.
Da, ja sam nakon mesec dana dobio 50% popusta na mesečnu pretplatu samo na najveći paket ( Total Data + ) a za 6 meseci od raskida ugovorne obaveze i prelaska na prepaid, ( trenutno ) mogu da biram od Yettel 20 za 1550 dinara do Yettel Mobile L za 4200 dinara. Ali tek nakon 6 meseci sam dobio opciju u aplikaciji da biram par paketa sa 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Da, ja sam nakon mesec dana dobio 50% popusta na mesečnu pretplatu samo na najveći paket ( Total Data + ) a za 6 meseci od raskida ugovorne obaveze i prelaska na prepaid, ( trenutno ) mogu da biram od Yettel 20 za 1550 dinara do Yettel Mobile L za 4200 dinara. Ali tek nakon 6 meseci sam dobio opciju u aplikaciji da biram par paketa sa 50% popusta na mesečnu pretplatu.
Zaboravio sam da napišem ponude u aplikaciji.

Da li Yettel Mobile L ovih 500gb daje i za deljenje hotspot interneta ili je samo za koriscenje svojih mobilnih podataka, a za hotspot ogranicava?

Tako je, ja sam kod Yettel-a i to oni ne rade kao A1, bez problema može Hotspot bez ikakvih ograničenja.

Koliko mesečno sada plaćaš tu tarifu?

Jel u aplikaciji pise prvo 2250 pa kad bude obracun narednog meseca onda smanje tih 100 dinara? Meni tako stoji.

Ističe mi ugovor za 20 dana, koristim Go Data, vidim da su naravno digli cene i za taj paket kao i za onaj što ga zovu Yettel 20 🤨

Na 50% kada se dobije, ta dva paketa su verovatno najpovoljnija opcija u Srbiji a većini korisnika su dovoljna. Druga je priča što im je brzina neta dokazano najgora već godinama, mada to običan korisnik neće primetiti. Mislim da su ga namerno tako podesili, kada bi konkurencija imala neku sličnu pretplatu a da daju 15-20 GB mesečno, rado bi ih promenio

… definitivno je Go Data, jedan od boljih paketa po meni, izgubio smisao… digli mu 2x cenu ove godine, nema više prenosa nepotrošenog… i ja sam u potrazi za alternativnim paketom, na bilo kojoj mreži… btw., juče sam dobio ponudu SMS-om - za nekog iz familije na prepaidu, neograničeni pozivi-poruke i 30GB… za 999 dinara… sa takvom, ‘skrivenom’ ponudom, bi bez razmišljanja ostao na Yettelu…

Imam 1GB rominga u okviru paketa. Na koje mreze se kacim u HR i SLO ili je svejedno?

Nigde ne mogu da nadjem na sajtu.

Ja uvek pitam na tviteru, mada koliko sam primetio uglavnom moze bilo koja mreza, ali neka me neko ispravi.

Imam 1GB rominga u okviru paketa. Na koje mreze se kacim u HR i SLO ili je svejedno?

Nigde ne mogu da nadjem na sajtu.
Kod Yettela su nebitne mreže. Bitno da je država na spisku roming dodatka (a to je u Evropi svaka država)
Samo drži automatsko biranje mreže i fon će se sam kačiti na neku mrežu (U HR je to najčešće Telemach ili Hrvatski telekom, a u SLO Telemach ili Telekom Slovenije) :)

… da potvrdim - upravo su me pozvali i prebacio kevin prepaid broj na postpaid: neograničeni pozivi i 30GB, 24 meseca po 999dinara… u pitanju je ponuda za nove korisnike, koji prelaze na postpaid… vas ništa ne košta da cimate korisnički i ako imate nekog ili sebe na prepaidu na nekom broju, da vas eventualno kontakiraju… po meni, savršen paket i cena!

Moze li savet u vezi promene mreze : trenutno sam na Yettelu ( zapravo oduvek, 15ak godina ) i presao bih u A1.
Imam 50% popusta na paket Total 40 do kraja decembra. Broj se vodi na mene i prebacio bih ga na sina koji po godinama ispunjava uslove za akciju 18-26, Samsung telefon.
Sta mi je potrebno da prebacim broj na njegovo ime i da li odmah moze da se aktivira prelazak u drugu mrezu ?
Ne bih vas smarao ali 2 telefonska razgovora sa Yettel podrskom daju razlicite odgovore, pa rekoh da pitam i ovde.
Hvala.

… da potvrdim - upravo su me pozvali i prebacio kevin prepaid broj na postpaid: neograničeni pozivi i 30GB, 24 meseca po 999dinara… u pitanju je ponuda za nove korisnike, koji prelaze na postpaid… vas ništa ne košta da cimate korisnički i ako imate nekog ili sebe na prepaidu na nekom broju, da vas eventualno kontakiraju… po meni, savršen paket i cena!
Na Yettel-u? Koji je to paket?

Na Yettel-u? Koji je to paket?

Novi paket "navlakusa". ;)

Ali bez zezanja, skroz ok ponuda za domestic korisnike.

Za sve clanove tvoje porodice koji imaju pripejd broj spremili smo neverovatnu ponudu. Prelaskom na postpejd ceka ih paket sa 30GB neta i neograniceno minuta po ceni od samo 999 RSD mesecno. Ponuda vazi samo u slucajevima prelaska sa pripejda na postpejd.

Poslednja izmena:
Može da se prebaci broj iz mts-a i dobije ovaj paket?

… vala, ako postoji mogućnost da se ode na prepaid, pa da posle nekog vremena ovo meni ponude… ne bi razmišljao…
Može da se prebaci broj iz mts-a i dobije ovaj paket?
… misterija je kome nude… ja dobio ničim izazvan… operaterka je i urazgovoru rekla da je za nove korisnike, koji prepaid prebacuju na postpaid… ali, zvanično ovog paketa nema…

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno