Da, ja sam nakon mesec dana dobio 50% popusta na mesečnu pretplatu samo na najveći paket ( Total Data + ) a za 6 meseci od raskida ugovorne obaveze i prelaska na prepaid, ( trenutno ) mogu da biram od Yettel 20 za 1550 dinara do Yettel Mobile L za 4200 dinara. Ali tek nakon 6 meseci sam dobio opciju u aplikaciji da biram par paketa sa 50% popusta na mesečnu pretplatu.Interesuje me da li je neko dobio ponudu 50% u aplikaciji, kada je prešao na pripejd?
A sve iz razloga što je osoba koja koristi broj u inostranstvu, a ugovor je na moje ime.
Zaboravio sam da napišem ponude u aplikaciji.Da, ja sam nakon mesec dana dobio 50% popusta na mesečnu pretplatu samo na najveći paket ( Total Data + ) a za 6 meseci od raskida ugovorne obaveze i prelaska na prepaid, ( trenutno ) mogu da biram od Yettel 20 za 1550 dinara do Yettel Mobile L za 4200 dinara. Ali tek nakon 6 meseci sam dobio opciju u aplikaciji da biram par paketa sa 50% popusta na mesečnu pretplatu.
Yettel (koliko mi je poznato) ne ograničava net u paketima u smislu načina korišćenja. To radi samo A1.Da li Yettel Mobile L ovih 500gb daje i za deljenje hotspot interneta ili je samo za koriscenje svojih mobilnih podataka, a za hotspot ogranicava?
Kod Yettela su nebitne mreže. Bitno da je država na spisku roming dodatka (a to je u Evropi svaka država)Imam 1GB rominga u okviru paketa. Na koje mreze se kacim u HR i SLO ili je svejedno?
Nigde ne mogu da nadjem na sajtu.
Na Yettel-u? Koji je to paket?… da potvrdim - upravo su me pozvali i prebacio kevin prepaid broj na postpaid: neograničeni pozivi i 30GB, 24 meseca po 999dinara… u pitanju je ponuda za nove korisnike, koji prelaze na postpaid… vas ništa ne košta da cimate korisnički i ako imate nekog ili sebe na prepaidu na nekom broju, da vas eventualno kontakiraju… po meni, savršen paket i cena!
Na Yettel-u? Koji je to paket?
Nudili su u junu prepaid korisnicima ( nekima ) da preðu na Go Start tarifu za 599 dinara ali umesto 1GB je 3GB mesečno. 🙂Ima ovakav navlakusa paket negde povoljnije 700-800 dinara? 😄
… misterija je kome nude… ja dobio ničim izazvan… operaterka je i urazgovoru rekla da je za nove korisnike, koji prepaid prebacuju na postpaid… ali, zvanično ovog paketa nema…Može da se prebaci broj iz mts-a i dobije ovaj paket?
Neuppredivo. Ovde imaš NEORANIČENE pozive i 30GB. Nrma veze sa 150 min i 3GBNudili su u junu prepaid korisnicima ( nekima ) da preðu na Go Start tarifu za 599 dinara ali umesto 1GB je 3GB mesečno. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari