Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

ييتل SRB

Ja sam juce podneo zahtev za prelazak na prepaid, devojka u tc stadion je bila vrlo ljubazna i u fazonu da, to sto su vam ponudili je dosta losije od ovoga sto sada imate... Podnela zahrev za prelaz na prepaid - zbog visoke cene ponudjenog paketa. Rece zvace me neko.

Zvaće vas sigurno, ja sam u petak podneo zahtev i danas završio za oba broja popust bez ikakvih problema. Samo me pitao dečko koje hoću pakete.

Zna li neko da mi kaže da li u 50 popusta ulazi i 100 dinara popusta na e-račun ili se računa 50 popusta pa se oduzme na kraju 100 dinara za e-račun?

U aplikaciji mi stoji da je pretplata samo sa 50 posto popusta bez dodatnog popusta za račun. A nudili su mi usmeno cenu nižu za još 100 dinara zbog e-računa. 🫤

100rsd popusta se obračunava tek kada se formira račun...

Evo malo "pomoći" od strane Yettel podrške. Juče gosn Boris tvrdi jedno i onda danas se javi gđica Dejana i kaže drugo.

Prilozi

• Screenshot_2024-10-01-10-30-17-89_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    Screenshot_2024-10-01-10-30-17-89_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    109.1 KB · Pregleda: 188
  • Screenshot_2024-09-30-21-12-30-90_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg
    Screenshot_2024-09-30-21-12-30-90_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg
    121.2 KB · Pregleda: 192
Dve nedelje su prošle kako sam prebacio sa postpaida na prepaid. Danas prilikom provere kredita na *131#, vidim poruku: "Predji na postpejd uz 50% popusta na pretplatu! Besplatno pozovi 063...". U aplikaciji još uvek nema tih 50%.

Gle, skočile i cene telefona uz ionako pogoršanu ponudu. Zanimljivo.

Zvala me je dama posle par dana od podnosenja zahteva za prelaz na pripejd.
Ponudili mi Yettel Mobile M za 2149 rsd, 50%.
S obzirom da sam prosli paket placao 3600 rsd, a nesto slabiji od sadasnjeg, zadovoljan sam. Nisam mogao dobiti drugi jeftiniji paket za moj broj.

Kupovina telefona "po još povoljnijim uslovima" na 36 rata - a onda je cena telefona kada se uzme na toliko rata još veća. Pa onda kad na sve to dodaš ovo smeće od novih paketa... 🤡

1727783831626.png
(na slici: cena za Samsung Galaxy S23 FE)

Pa ako uzmeš bolji paket i u Yettelu je jeftinije , a cene jesu veće. Za Mobile M sa reciklažom je 24x 1849 din, a 36x 1399din.
Bez reciklaže 24x i 36x 1815din za konkretan model. Ipak mislim da su kod njih telefoni preskupi, ali sigurno nekom odgovara u nekom trenutku. Zapravo da budem iskren da mi nisu odobrili popust verovatno bih i ja uzeo Samsung A55 koji bi me izašao oko 24000 din što je povoljnije nego na tržištu.

Pitanje za vas što ste prebacivali broj na prepaid. Da li vam se u aplikaciji u jednom trenutku prikazivala puna cena paketa umesto 50% koliko ste plaćali pre?

Ja sam podneo zahtev za prelaz na prepaid, u nedelju, juce su mi odobrili popust 50%, u aplikaciji mi je bila cena sa 50% popusta sve vreme.prethodna UO je bila do 25.10.

Ja sam podneo zahtev pre 2 dana i danas se pojavila puna cena u aplikaciji, kao da pokušavaju stvarno da provuku te "penale".
Takođe u aplikaciji stoji opcija da registrujem prepaid broj, ali i podaci o trajanju postpaid ugovora.

Ja sam podneo zahtev pre 2 dana i danas se pojavila puna cena u aplikaciji, kao da pokušavaju stvarno da provuku te "penale".
Takođe u aplikaciji stoji opcija da registrujem prepaid broj, ali i podaci o trajanju postpaid ugovora.
Aplikacija bas dosta kasni sa podacima, meni je jedno 3 meseca stajala stara adresa u info delu, a zeni i dan danas kad se otvori aplikacija pise "Zdravo Prepaide" ;)

@Rax032
Na dva broja sam podnosio zahtev za prelazak na prepaid u roku od 30dana pre isteka UO i cena u aplikaciji je bila prikazana sa 50%. Zadnji ti je obracunski mesec, juce je krenuo novi mesec pa zato...Nista se ne sekiraj, kad izboksujes 50% obracunace ti lepo...

Jesu li te zvali sa 50% ponudom

Evo mene zvali, tj moju sestru, posle 2 dana od podnosenje zahteva...na 50% uzet paket :D

Dali ovi novi paketi ne prenose internet .Yetel Start samo prenosi internet bar tako pise

Tako je. Više nema prenosa, a na Yettel Startu može samo u sledeći mesec (ne u tri).

Da li se nekome od Vas dešavalo da na sajtu daju drugu cenu u odnosu na onu u prodavnici ?
Htedoh danas da uzmem Apple Watch Ultra 2. Na sajtu 112 800 kod njih u radnji 144000. Mučili se ljudi sat vremena sa mnom nikako ne može da prođe prodaja.

Мени за три месеца истиче уговорна обавеза са 50% попуста на тотал 20, а сада у апликацији имам понуду која је интересантна. Али ја сваки месец имам 80 гб интернета где месечно нисам никада потрошио више од 10гб. Хммм шта радити питање је сад....
Screenshot_20241002-160609_Yettel~2.jpg

Ali to ti je ponuda samo do kraja ug. obaveze tj. jos 3 meseca. Sto bi menjao sad ako ti ne treba vise, a svakako ces za 3 meseca morati neki od novih paketa.

Kupovina telefona "po još povoljnijim uslovima" na 36 rata - a onda je cena telefona kada se uzme na toliko rata još veća. Pa onda kad na sve to dodaš ovo smeće od novih paketa... 🤡

Pogledajte prilog 460475
(na slici: cena za Samsung Galaxy S23 FE)
Da, podigli su cene telefonima za 10k do 15k dinara i naravno ako uzimaš na 36 rate onda plaćaš i kamatu

Ja sam pre 2 dana dogovorio preko poziva 50% popusta i rekla mi je da ce mi odmah stici poruka da odgovorim sa "DA" i nista nije stiglo evo vec dva dana, kontaktirao sam podrsku juce pa sad cekam odgovor.
I meni su poslednjem mesecu upisali punu cenu paketa juce.

Nazad
Vrh Dno