Aplikacija bas dosta kasni sa podacima, meni je jedno 3 meseca stajala stara adresa u info delu, a zeni i dan danas kad se otvori aplikacija pise "Zdravo Prepaide"Ja sam podneo zahtev pre 2 dana i danas se pojavila puna cena u aplikaciji, kao da pokušavaju stvarno da provuku te "penale".
Takođe u aplikaciji stoji opcija da registrujem prepaid broj, ali i podaci o trajanju postpaid ugovora.
Jesu li te zvali sa 50% ponudomJa sam podneo zahtev pre 2 dana i danas se pojavila puna cena u aplikaciji, kao da pokušavaju stvarno da provuku te "penale".
Takođe u aplikaciji stoji opcija da registrujem prepaid broj, ali i podaci o trajanju postpaid ugovora.
Da, podigli su cene telefonima za 10k do 15k dinara i naravno ako uzimaš na 36 rate onda plaćaš i kamatuKupovina telefona "po još povoljnijim uslovima" na 36 rata - a onda je cena telefona kada se uzme na toliko rata još veća. Pa onda kad na sve to dodaš ovo smeće od novih paketa... 🤡
Pogledajte prilog 460475
(na slici: cena za Samsung Galaxy S23 FE)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari