Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li ima neka povoljnija opcija onda, neki drugi provajder za prepaid ili yetel prepaid. Posto je to za cerku 18 godina i treba joj i internet i minuti ali samo za godinu dana?

Jesi siguran da se odmah dobija? Ja koliko sam razumeo da nemas 2 dana ni taj bonus? Da fizički moras kredit trositi dok ne dobijes sve ponude uključujući i 50 posto popusta?
Iskreno, nisam siguran, zaboravio sam kako je bilo kad sam ja prelazio. Pošto se ta ponuda dobija samim činom kupovine kartice, odnosno prelaskom na pripejd, mislio sam da može odmah da se aktivira.

@jo.anna.jo
Bice ti obracunat popust od 100 dinara kad ti stigne prvi e racun, ne moze unapred.

Da li ima neka povoljnija opcija onda, neki drugi provajder za prepaid ili yetel prepaid. Posto je to za cerku 18 godina i treba joj i internet i minuti ali samo za godinu dana?
Imate mogućnost da potpišete ugovor na 12 meseci kod Telekom Srbija ako želite. Oni jedini nude za fizička lica ugovor na 12 meseci ili na 24 meseca, za šta se korisnik opredeli.

Uzmi u a1 onaj prepaid mesecni plan 1000din, 10gb + 500min + GB za drustvene mreze, traje 30dana

• Like
Reagovanja: fiy
Који сервис је задужен за телефоне из Јетел-а?

Ovlašćeni servis zavisi od brenda, ne od operatera.

Хонор је у питању?

Ako nešto nisam prespavao telefon uzet kod operatera u garanciji se reklamira u poslovnici operatera.

Телефон је у гаранцији али сам хтео одмах сервис да зовем да видим колико кошта поправка јер се плаћа а не да се дописујем са Јетелом недељу дана и да ми на крају не дају одговор ( екран је у питању).

Зато сам питао овде да ли неко случајно зна који је сервис задужен. Одговориће неко ко зна када види...

Ako je ovaj spisak u prilogu tačan, a mislim da jeste, ProMobi je zadužen za njih. Doduše i na sajtu Mobisa (MESC) piše da su ovlašćeni.

Prilozi

• spisak-ovlascenih-servisa (1) (1).pdf
    229.4 KB · Pregleda: 8
Зваћу их у понедељак да видим колико кошта. Није ми фрка, испао ми из џепа и пао на ћоше па мало напрсао екран. Ако се не буде ширило (има фолију па ће га она ваљда држати), може и овако да се користи.

Зваћу их у понедељак да видим колико кошта. Није ми фрка, испао ми из џепа и пао на ћоше па мало напрсао екран. Ако се не буде ширило (има фолију па ће га она ваљда држати), може и овако да се користи.
Bolje ne menjaj ako je OLED

Па јесте, Меџик 6 про је у питању. Надам се да се неће ширити, онда неће морати. Уз тамну тему и позадину се и не примећује.

Па јесте, Меџик 6 про је у питању. Надам се да се неће ширити, онда неће морати. Уз тамну тему и позадину се и не примећује.
Au brate, oko 40 hiljada sigurno 🥲

Ипак је цео напрсао него ми је мат фолија па се и не примећује скоро али питање је колико ће издржати тако... 😏

Ипак је цео напрсао него ми је мат фолија па се и не примећује скоро али питање је колико ће издржати тако... 😏
Srećno brate, da ne trpamo temu više 🥲

Učešće za telefon?

Jel realno ovo?

Ceo život sam na mobtelu, više puta uzimao telefone, od skupih do jeftinih, čak jednom nisam ni imao platu, svaki račun uredno plaćen, svaki telefon uredno isplaćen, sad imam i platu. Imao pakete od najvećeg do najmanjeg.

Bio kod njihove banke 5+ godina, primao platu.

Smaraju me svakih par meseci da uzmem njihovu kablovsku i onda mi traže učešće za telefon. Dobiće od mene samo napuš od sad.

Ne kupujem stan, ni auto, šta je bre ovo?

smesni su mi lojalni ljudi, nikog nije briga za korisnika dok ne dolazi kraj UO, svi vi sto ste kao a joj moj yettel, a1 ili mts njih je bas briga za vas sve dok ne pretite da zelite da odete, to sto si 20+ godina kod njih NISTA ne znaci.

Zato kleče, mole i svašta još rade kad su veće firme u pitanju.

Kod koga da se prebacim kad su svi isti? Drugi broj sam šaltao, dok ga nisam ugasio, tako da sam koristio sve operatere i svi su isti.

Učešće za telefon 2024 godine. Ja sam zaista bez reči. U drugim zemljama se telefoni dobijaju za džabe uz ok pakete, dele PS, televizori..., a ovi nam traže 30% učešće u banditskoj ceni uređaja.

Zato Duško menja operatere bez imalo griže savesti i emocija 😂
Broj imam 24 godine i od kako je moguće prebacivanje iz mreže u mrežu ne propištam priliku da me mole da ostanem.
Posle 8 godina “švrljanja” sam opet u mts jer mi Soko Lite trenutno najviše odgovara, a i dali su mi 6 meseci za 1 dinar.
Kućni net iz Yettel u A1 kada je bilo poskupljenje uz 25% popusta.

Za njih se podrazumeva da ćemo svaki račun platiti na vreme i apsolutno ih ne interesuje koliko godina je neko u mreži dok ne dođe do zahteva za prenos broja.

Svi ovde nešto pametujete, kao da sve to nisam već prošao i svaki put je bilo kod svih isto. Menjao operatere, menjao pakete i dobijao neke minimalne pogodnosti, s obzirom koliko nas deru i koliko im ostavljamo para, a vrhunac dranja je učešće.

Suština je da u ovoj državi sve može i onda svi deru, a mi tripujemo da smo pametni i da varamo sistem, ako nam daju bednih 10,20% na nešto što pakleno košta.

Evo sutra ću da pokrenem prenos broja, samo da vidim da li mogu, jer mislim da imam neku ugovornu obavezu bez telefona i onda će me zvati i biti tužni zašto idem i ponuditi +1 GB neta na paket mesečno i onda ću ja da prevarim sistem i da pređem u Vip ili MTS, za istu cenu, gde ću dobiti 2 gn neta više, koji mi ničemu ne služi, al eto, prešao sam iz inata i mnogo sam ih zaj... i sad ih to boli.

Ne ložite se.

Poslednja izmena:
Pa vidi nije baš 10-20%, Yettel će ti verovatno ponuditi 50% da ostaneš.
Neće biti tužni što ideš, ali je 1.000 takvih koji probaju da prenesu broj i ostanu uz bolje uslove njima isplativije nego da izgube sav prihod.
Bolje im je 1.000 X 2.000 dinara nego da izgube 1.000 X 4.000 dinara.

Slažem se da je trenutna ponuda preskupa, ali drugog načina da se izborimo za nižu cenu jednostavno nema.

Cene su takve kakve su, niže neće biti to je sigurno.

Čak i ako izabereš prepaid jedino isplativo rešenje su mesečni planovi ili ono njihovo 15x više. Čak i to je napravljeno tako da je bolje po njih jer tačno znaju da ćeš određenog datuma u mesecu uplatiti određeni iznos. Bez telefona ne možeš ostati jer nam je svima neophodan što za posao, što za sve ostalo.

Plaćam ukupno za 6 usluga/brojeva kod naših operatera tako da te vrlo dobro razumem.
Čisto da me ne shvatiš pogrešno.

Privatni broj, poslovni broj, ženin broj, kućni net i dvoje dece na prepaid.
A tek firma… 4 austrijska broj koji se plaćaju redovno. Mada hajde to nema veze sa bezobrazlukom domaćih operatera.

Veruj mi da razumem o čemu pričaš i razumem kako se osećaš.

Poslednja izmena:
Svi ovde nešto pametujete, kao da sve to nisam već prošao i svaki put je bilo kod svih isto. Menjao operatere, menjao pakete i dobijao neke minimalne pogodnosti, s obzirom koliko nas deru i koliko im ostavljamo para, a vrhunac dranja je učešće.

Suština je da u ovoj državi sve može i onda svi deru, a mi tripujemo da smo pametni i da varamo sistem, ako nam daju bednih 10,20% na nešto što pakleno košta.

Evo sutra ću da pokrenem prenos broja, samo da vidim da li mogu, jer mislim da imam neku ugovornu obavezu bez telefona i onda će me zvati i biti tužni zašto idem i ponuditi +1 GB neta na paket mesečno i onda ću ja da prevarim sistem i da pređem u Vip ili MTS, za istu cenu, gde ću dobiti 2 gn neta više, koji mi ničemu ne služi, al eto, prešao sam iz inata i mnogo sam ih zaj... i sad ih to boli.

Ne ložite se.
nema nikakvog pametovanja, svi ovde znamo kako sta moze da se sredi, bas zato sto su cene paprene se zalimo itd, ali povoljnije je da se jednom u 2 godine izmucis za tih 30%/50%, tako je kako je bitno da se pamti "Ne daj boze srbi da se sloze".

Nakon Linkedin posta, dopisivanja preko Instagrama i na kraju razgovora sa nekim iz poslovnice, "sistemska greška" je u pitanju, odnosno app.

Telefon koji tražim, na sajtu, ima svuda na stanju, a realno nema nigde u Beogradu.

Sve u svemu, slika i prilika poslovanja svake strane firme u državi u kojoj nema pravila.

Telefon neću uzeti, a promeniću i operatera čim istekne ugovorna obaveza i kod sledećeg ću uzeti najmanji mogući paket.

Kolika je verovatnoća da je ovo ista ponuda sa Yettel aplikacije? :D najbolje što mi nude za sad tamo je Total 40 za 1500 din.
Picsart_24-08-26_12-45-57-493.jpg

Nazad
Vrh Dno