Iskreno, nisam siguran, zaboravio sam kako je bilo kad sam ja prelazio. Pošto se ta ponuda dobija samim činom kupovine kartice, odnosno prelaskom na pripejd, mislio sam da može odmah da se aktivira.Jesi siguran da se odmah dobija? Ja koliko sam razumeo da nemas 2 dana ni taj bonus? Da fizički moras kredit trositi dok ne dobijes sve ponude uključujući i 50 posto popusta?
Imate mogućnost da potpišete ugovor na 12 meseci kod Telekom Srbija ako želite. Oni jedini nude za fizička lica ugovor na 12 meseci ili na 24 meseca, za šta se korisnik opredeli.Da li ima neka povoljnija opcija onda, neki drugi provajder za prepaid ili yetel prepaid. Posto je to za cerku 18 godina i treba joj i internet i minuti ali samo za godinu dana?
Uzmi u a1 onaj prepaid mesecni plan 1000din, 10gb + 500min + GB za drustvene mreze, traje 30danaDa li ima neka povoljnija opcija onda, neki drugi provajder za prepaid ili yetel prepaid. Posto je to za cerku 18 godina i treba joj i internet i minuti ali samo za godinu dana?
I to ako prenese broj u A1 prvih šest meseci je po 800 dinara a tek posle toga ide 1000 dinaraUzmi u a1 onaj prepaid mesecni plan 1000din, 10gb + 500min + GB za drustvene mreze, traje 30dana
To je sporiji nacin,jer onda koji dan prodje dok oni proslede servisu.Ako nešto nisam prespavao telefon uzet kod operatera u garanciji se reklamira u poslovnici operatera.
nosi u ProMobiХонор је у питању?
Bolje ne menjaj ako je OLEDЗваћу их у понедељак да видим колико кошта. Није ми фрка, испао ми из џепа и пао на ћоше па мало напрсао екран. Ако се не буде ширило (има фолију па ће га она ваљда држати), може и овако да се користи.
Au brate, oko 40 hiljada sigurno 🥲Па јесте, Меџик 6 про је у питању. Надам се да се неће ширити, онда неће морати. Уз тамну тему и позадину се и не примећује.
Srećno brate, da ne trpamo temu više 🥲Ипак је цео напрсао него ми је мат фолија па се и не примећује скоро али питање је колико ће издржати тако... 😏
nema nikakvog pametovanja, svi ovde znamo kako sta moze da se sredi, bas zato sto su cene paprene se zalimo itd, ali povoljnije je da se jednom u 2 godine izmucis za tih 30%/50%, tako je kako je bitno da se pamti "Ne daj boze srbi da se sloze".Svi ovde nešto pametujete, kao da sve to nisam već prošao i svaki put je bilo kod svih isto. Menjao operatere, menjao pakete i dobijao neke minimalne pogodnosti, s obzirom koliko nas deru i koliko im ostavljamo para, a vrhunac dranja je učešće.
Suština je da u ovoj državi sve može i onda svi deru, a mi tripujemo da smo pametni i da varamo sistem, ako nam daju bednih 10,20% na nešto što pakleno košta.
Evo sutra ću da pokrenem prenos broja, samo da vidim da li mogu, jer mislim da imam neku ugovornu obavezu bez telefona i onda će me zvati i biti tužni zašto idem i ponuditi +1 GB neta na paket mesečno i onda ću ja da prevarim sistem i da pređem u Vip ili MTS, za istu cenu, gde ću dobiti 2 gn neta više, koji mi ničemu ne služi, al eto, prešao sam iz inata i mnogo sam ih zaj... i sad ih to boli.
Ne ložite se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari