Da li je kod tebe bilo stiklirano Otkaz pretplatnickog ugovora ovo prvo ili prevremen raskid ovo drugo?Sutra istice ugovor, otisao danas da podnesem zahtev za pripejd. Medjutim naknadno sam video na papiru, da nije stikliran prelazak na pripejd, nego samo raskid ugovora. Da li je to okej ili?
Meni su stikliraki Prevremen raskid ugovora iako ugovor istice za par dana i naravno prelazak na prepaid. Valjda to prevremeno ne pravi problem..otkaz pretplatnickog ugovora.
u poslovnici operatora za koga se odlucisGde i kako se podnosi zahtev za prelazak u drugu mrežu, 20 god sam njihov korisnik, istice mi ugovor oni mi nude gori paket po visoj ceni (kaze operater imate 99 g plus), reko to je standarda promocija za sve, hvala lepo, precicu kod drugog operatera.
Ostavis broj za kontakt u virtuelnoj prodavnici pa te oni pozovu (ako bi presao u A1).Gde i kako se podnosi zahtev za prelazak u drugu mrežu, 20 god sam njihov korisnik, istice mi ugovor oni mi nude gori paket po visoj ceni (kaze operater imate 99 g plus), reko to je standarda promocija za sve, hvala lepo, precicu kod drugog operatera.
samo dodjes u a1/mts dobar dan zeleo bih da prenesem broj i onda te pitaju u vezi broja i tjt odp jedino ne znam dal ce ti daju da preneses ako je broj jos pod ugovorom obicno dan posle isteka ugovora ti je 100%Gde i kako se podnosi zahtev za prelazak u drugu mrežu, 20 god sam njihov korisnik, istice mi ugovor oni mi nude gori paket po visoj ceni (kaze operater imate 99 g plus), reko to je standarda promocija za sve, hvala lepo, precicu kod drugog operatera.
… e, to je princip…😀😀😀 nije prihvatila,prešla u mts
Ne cudi uopste, jer su ovde postali "Mali Telekom Srbija". Nema smisla da zovemo vise yettel vec mali mts mu vise slici....Yettel u CG ne koristi više One mrežu već MTEL. Pokušao ručno da izaberem One i nije dozvoljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari