Total data je oduvek ograničen paket, 100gb dobijaš po malsimalnim brzinama, preko toga ide nekom smanjenom brzinom...ne sećam se kada i gde sam to pročitao ali tako je. Svako kome treba preko 100gb mesečno ...I meni isto, total data sa 50% popusta bez uređaja, godinu dana neograničen net, a od jutros stoji 142gb kao i tebi.
Kod mene i dalje 142.Proverite sad, kod mene stoji neograničeno, takodje je bilo 140. Dižete paniku bezveze, prvi je![]()
Nigde ne pise da ih branim, i da, ljudi NE citaju, ni mail, ni racun, ni pisma, ama ic ne citaju...Da, sigurno ne čitaju.. i sigurno zato nisu poslali cirkularni mail sa npr nazivom "obaveštenje o promeni cene naših usluga od marta meseca" .. nije mi jasno kako neko može da brani ove sibicare
Koji im je mail za reklamacije?
Baš tako kako si napisao, moj sin koristi taj paket i u većini slučajeva mu nedostaje brzi internet kad je visok datumTotal data je oduvek ograničen paket, 100gb dobijaš po malsimalnim brzinama, preko toga ide nekom smanjenom brzinom...ne sećam se kada i gde sam to pročitao ali tako je. Svako kome treba preko 100gb mesečno ...
30.1. Je objavljeno.Kada je objavljeno obaveštenje o poskupljenju? Ako je 31.1, onda bi trebalo da može i danas da se otkaže jer je februar imao 29 dana. Zakonski rok je trideset dana.
To je ali kod mene je obratno. Penzioneri trose više. Eon ide ceo dan. Tako da bude i 30GB dnevno... Nikad dosta interneta. Dok ja sa 100 GB prodjem mesečno. Bez problema. Jedino ako gledam HBO tu znam da stucem 4-5 GB za pola sata. Jer volim da fast forwardujem. Ali to isključivo radim na "apsolutno" neo internetu. Zato kazem HBO za sat vremena i 10GB zna pojesti... yettel i HBO plus neo neo A1 vrh kombinacijaVelika je raylika kako mobilni net tro[imo mi matori i ove nove generacije - meni nikad za čitav mesec nije potrošnja prešla 4-5 GB a moj klinac bi to svukao za pola dana.
Jeste li zahtev za raskid podneli u poslovnici ili elektronski ( da ne listam porukeRešeno upravo 50% na Go data paket, već danas zvali iako sam juče podneo zahtev, samo izgleda da 50% daju na cenu bez popusta, neće da se ispuste... 😂
Da te ne lazem, mislim da je 5. mart posledni dan za otkazivanje.Koji je novi rok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari