Sad me zvali ,ostajem i dalje na total 40 za 1690dinJuče raskinuo ugovor ,prešao na pripejd,očekujem poziv.
Ja želim da moj broj telefona prenesem u prepaid tarifni sistem naplate ( u prevodu = prepaid-dopuna) zato što sam ja na broju dobio 20% na pretplatu pa bih želeo da uzmem Total Data sa 50%.Nije kasno da se podnese zahtev danas do 24h (tj do kraja radnog vremena poslovnice).
A što se tiče toga šta treba da zaokružiš na papiru to će ti oni sami reći kad im kažeš koju opciju želiš, da ne bude mi ti kažemo neki broj pa da na kraju ispadne kao kada je Lista vojvođanskih Mađara dobila najviše glasova u Vranju (što je jelte prirodno).
Sumnjam da ce dosta njih preci u Yettel zbog 200-300 din. veceg racuna u A1. Meni dizu za 122 din. a sve neograniceno nigde necu dobiti za tu cenu.Eno A1 podiže cene od 1.4.2024. godine, tako da će verovatno dobar deo korisnika preći kod Yettel.... Opet će oni imati sasvim solidan broj korisnika.... Boli njih uvo za godine provedene kod njih..... nažalost....
Znači neću morat platiti?^ dobićeš dodatno uračunat i parking na pretplati
Jel ne čitaš? Pored pretplate dodaće ti i parking pa ćeš ga platiti. Ako nećeš što kaže kolega @veljadj naplatiće ti izvršitelj.Znači neću morat platiti?
E odlično, hvala. Da to u Yettel aplikaciji sam video, i videh da više ne piše do kad mi traje ugovorna obaveza. A jel moguć izbor paketa ili šta oni daju upola cene? Jer ja trenutno imam Go Data, pa bi bilo lepo ako bi barem Total 10 ponudili, on mi je puna kapa...Samo DA.U tvom profilu u Moj Yettel aplikaciji je sva dokumentacija oko UO.
Rekao mi je da će stići račun kroz aplikaciju, email/gmail ili papirno ali nisam siguran da sam ga čuo da je rekao za papirno ako imam aktiviran papirni račun. Za ova prva dva sam čuo ali verujem da će mi na aplikaciju stići zbog eRačuna.A parking?
Па 950рсд је сада по новој цени са 50% и е-рачуном. Раније је било 875рсд ваљда под тим условима.Lopovski yettel. Ja potpišem za 50% na Go data, progutam priču o 950 dinara mesečno, a oni dignu cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari