mislim da da. meni je rekao da biram paket, bukvalno tim rečima.Jel se taj popust odnosi na sve postpaid pakete, čak i namanji go start? On ispadne sa tim popustom 500 din
Ne može popust 50% i telefon na rate. Ako si na to mislio?Pozdrav, kada podnesem zahtev za prelazak sa post. na prepaid pa me pozovu i daju popust 50% da li moze da se uzme telefon na rate. Ako moze kakva je fora sa reciklažom da li se i tu daje neki popust na telefon. Imam postpaid broj kod njih 15god. nisam nikada tražio nikakve pogodnosti.
Da, odnosi se na punu cenu svih paketa, osim Go Smart. Čisto kao informacija, postoje i paketi: Total 4, Total 5, koji nisu (lako) vidljivi na sajtu Jetela.Jel se taj popust odnosi na sve postpaid pakete, čak i namanji go start? On ispadne sa tim popustom 500 din
Da se pređe na PREPAID i sačeka 2 dana. Onda uđeš na Yettel app i prihvatiš ponudu 50% i izabereš paket.Sta je potrebno da se uradi da bi se dobio taj popust od 50% ako se broj prenosi u yettel?
Uzimam ja tih 50% još odavno, to radim još iz doba kada je mts imao 50%, tada smo im pretili prelaskom u mts jer oni imaju taj popust.У зависности од пакета, мења се цена телефона. Сам пакет је могуће без телефона узети са 50% попуста на 2-3 начина, поменута на претходним страницама...
Da li sigurno uspeva to i ukoliko ne uspe nego prebace na pripejd da li je moguxe posle ponovno vracanje na postpejd da li je neko upućen u to ?Resih i ja Total 10 sa 50% popusta preko zahteva za prelazak na prepaid. Zvali nakon 2 dana.
Pokušala sam na sve moguće načine doći do 50% i pozivom i preko fb i u poslovnici ma kakvi nema šanse, ostaje mi samo da odem u poslovnicu da podnesem zahtev za prelazak na pripejdMozes da se vratis naknadno, u najgoru ruku pustice te da predjes pa ces dobiti opciju da kroz aplikaciju predjes na postpejd.
Verovatno prolazis kao i ostali jer ih vecina ne tera u minus potrosnjom.
Uz to su i paketi su nastelovani taman tako da smo zadovoljni i mi i oni.
Hvala puno na savetu otići ću ovih dana pa ćemo videti valjda ce prociNista od toga ne prolazi vise, samo ovo sto se pominje u temi.
Navedi da zelis prelazak na pripejd uz zadrzavanje broja, bas tim recima.
Aha. Znači od pune cene. Pa dobro. I za 2.025 din je to po meni okej dil. Ni Total 40 nije loš za 1.600@wladymeer
Па не иде на ту цену 50%.
Ovako je 50%Aha. Znači od pune cene. Pa dobro. I za 2.025 din je to po meni okej dil. Ni Total 40 nije loš za 1.600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari