Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li sigurno uspeva to i ukoliko ne uspe nego prebace na pripejd da li je moguće posle ponovno vracanje na postpejd da li je neko upućen u to ?
Mislim da ukoliko pređeš na pripejd, da si u obavezi biti 60 dana na pripejd pa tek tada može prelazak na postpejd..
Nisam siguran, zovi pitaj..

После 2 дана може да се добије 50% попуста...

Ajmo konkretno, ako sa A1 postpaida predjem na Yettel prepaid, jel 2 dana ili 60?

2 ali budi spreman da vidis ako ti ponude neo neo sa 50 posto popusta... I jedna i druga ponuda je dobro.
Pa, da. Samo znaš kako, meni HBO Max vredi više od Deezera + to što megabajte mogu da prenosim u naredni mesec.

Ne mogu sad napamet, ali čini mi se i da je roaming paket bolji u Yettelu

Nekoliko puta godišnje koristim roming internet kao Yettel korisik, poslednjih godinu dana u okviru paketa, pre toga kao tarifni dodatak. Radi odlično, važi za sve operatore, pokriva celu Evropu i dosta država van Evrope. Ko često putuje, jako korisno.

Pa, da. Samo znaš kako, meni HBO Max vredi više od Deezera + to što megabajte mogu da prenosim u naredni mesec.

Dobro Neo Nemas sta da prenosis. Kad ništa ne potrošiš svakako... Tako da taj deo nema smisla ni porediti. Ali HBO, roaming. Svakako. Naravno ako imas vec HBO nista ti ne znači da imas tri naloga za isti... Ko i EON na sbb-u gledas na 5 uređaja. Ne moras za svaki telefon imati poseban nalog.
E ako ides van zemljem tu je bez pogovora (komfornije koristiti yettel) A1 isključivo uz ugasen roaming van ZB.
I uz dodatak ručni izbor mreže. Dok u yettelu imas roaming dodatak ko i mts sto ima isto a nemas u A1 odnosno uz onaj neo neo max ima neki dodatak. Ali on nije u priči zbog cene...

Je l imao neko iskustvo sa standard paketom osiguranje uredjaja?

Kvar, kradja uredjaja?

Isustva, kako je rešeno i je l rešeno?

Dakle, broj iz MTS može 30? dana ranije da se prebaci na yettel prepaid (sa naznakom da ostane isti broj telefona) i kad se odobri posle 2 dana u aplikaciji ide postpaid ponuda? Dobro razumeo?

Broj iz druge mreže prenosiš dan nakon isteka ugovorne obaveze. Ako si preneo na yettel prepaid, 2 dana nakon toga možeš da pređeš na yettel prepaid.

Da li se neko seća kako je bilo prošle godine u ovo doba sa promocijama?

Pitam jer se kopkam da li da se strpim do Nove Godine sa nekim konkretnim promocijama ili da prelazim već sada na prepaid.

Od promocija u sniženju cena se ne nadaj. Cene uvek ostanu iste, mogu samo kao u prikazanoj slici gore da dodaju internet, negde minute i to je to. Bilo je nekad kada su novogodišnje promocije bile baš povoljne promocije, toga više nema kod ni jednog operatera. Ili da se aktuelna promocija kao zbog velikog interesovanja produži još mesec dana.
A1 ima neki popust na jače pakete za nove korisnike prvih 6 meseci, pretrgli se.

MTS je tek pobedio sa cenama paketa od 2024 kao promocijom :)

Da li se može otići u poslovnicu i kupiti samo te bežične slušalice za 1000 dinara bez ikakve obaveze?

Evo jedan slučaj kada me je spasao Yettel. Na putu sam, imam roaming 1gb u paketu. Online sastanak i hotelski wifi počne da zeza, ja brzo palim hotspot na telefonu i prebacujem se sa laptopom na njega. Zaboravim da imam samo 1gb, zapravo i manje jer sam nešto već potrošio, mislim da mi je bilo preostalo nekih 750mb. Ugašene notifikacije na telefonu, počinje nešto da trokira net, pogledam telefon stiglo fazon 4 poruke od Yettel-a, preostalo 100mb u romingu, potrošen sav roming započet paket sa 20mb, potrošeno 80% iz tog paketa, i na kraju potrošeno sve, brzina je smanjena. Da sam bio na MTS ili a1, ne bi ni bilo tih notifikacija ili ih ja svakako ne bih ni video, a imao sam posle još 20 minuta sastanak, odvalili bi me koliko god požele.

Kod A1 kad imaš aktivan dodatak za roaming, nakon potrošenog je 1RSD/1MB.

U celoj roaming zoni - 40 zemalja...
Napomene:

Nakon potrošenih 1 GB možeš da nastaviš surf po ceni od 1 RSD/1 MB tokom 30 dana od poslednje aktivacije dodatka.

Posto nisam najbolje razumeo ovo oko popusta. 20.12. mi istice ugovor u Yettelu, da bih imao 50% popusta odem u poslovnicu nakon isteka ugovora, zatrazim da predjem u prepaid i nakon prelaska u prepaid aplikacija posle 2 dana ponudi 50% popusta za postpaid?

Nazad
Vrh Dno