Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Jel se taj popust odnosi na sve postpaid pakete, čak i namanji go start? On ispadne sa tim popustom 500 din

Da li mislite da bih mogao da iskombinujem nekako sa zaposlenima da uzmem ovaj telefon uz Go Data paket? Pošto njega nema u ponudi uz ovaj telefon...

Pozdrav, kada podnesem zahtev za prelazak sa post. na prepaid pa me pozovu i daju popust 50% da li moze da se uzme telefon na rate. Ako moze kakva je fora sa reciklažom da li se i tu daje neki popust na telefon. Imam postpaid broj kod njih 15god. nisam nikada tražio nikakve pogodnosti.

Pozdrav, kada podnesem zahtev za prelazak sa post. na prepaid pa me pozovu i daju popust 50% da li moze da se uzme telefon na rate. Ako moze kakva je fora sa reciklažom da li se i tu daje neki popust na telefon. Imam postpaid broj kod njih 15god. nisam nikada tražio nikakve pogodnosti.
Ne može popust 50% i telefon na rate. Ako si na to mislio?

Javili se pre neki sat i odobrili 50% na Total 40 i 12m 100gb iz novogodišnje promocije. Rešen jedan broj, za koji dam ide drugi, u februaru treći i tako…

Meni i sestri istice ugovorna obaveza 30.12.2023.Bio pre neki dan do poslovnice posto nam je ukinuta promocija i usput pitao oko produzenja ugovora.Naravno kod njih ne moze 50 posto.Mislim da su maksimalno ponudili 30 posto popusta.Nismo pristali jer znam da se moze izboksovati 50 posto.
Najavio sam i da cemo oba broja preneti u drugu mrezu.Ona je kao nesto zapisala i na tome se zavrsilo.
Sad citajuci ovde komentare ispada da se moze i 20-tak dana ranije podneti zahtev za prelazak na prepaid kod njih.
To se samo najavi kod njih sto se kaze u pisanoj formi?
Ako sam dobro shvatio i dalje sam na postpaidu dok mi ugovor ne istekne,samo oni imaju najavu da cu posle tog datuma biti prebacen na prepaid?

Кад поднесеш захтев за прелазак на припејд, максималан рок је 15 дана да те пребаце. Може бити и после 2-3 дана, а углавном ће те контактирати да останеш на постпејду.

Ako dobro vidim ili grešim, sada u yetelu ako uzimaš telefon npr. sa total 10 tarifom sena paketa je ista i sa telefonom i bez telefona. Neka razlika je 50 din. ali to se valjda umanjuje uz e-račun. Činimi se da je ranije bio veći popust na pakete bez telefona.

У зависности од пакета, мења се цена телефона. Сам пакет је могуће без телефона узети са 50% попуста на 2-3 начина, поменута на претходним страницама...

Resih i ja Total 10 sa 50% popusta preko zahteva za prelazak na prepaid. Zvali nakon 2 dana.

A jesu definitivno bistri u svim kol centrima uključujući i yettel. (Korisnik zove call centar da mu je stigao veliki racun i pita sta je zaduzenje jer ne vidi na tekucem listingu) i ovaj nije mogao da skonta preko 10 minuta na čekanju sta je problem... Da nismo prekinuli Boga pitaj kad bi shvatio gde je problem...
Skoro da su bistri ko na mts optici sto ne znaju sto optika ne ide brze od 100 Mbps... Eto nikad nisu culi za 100 Mbps...

Sta je potrebno da se uradi da bi se dobio taj popust od 50% ako se broj prenosi u yettel?

У зависности од пакета, мења се цена телефона. Сам пакет је могуће без телефона узети са 50% попуста на 2-3 начина, поменута на претходним страницама...
Uzimam ja tih 50% još odavno, to radim još iz doba kada je mts imao 50%, tada smo im pretili prelaskom u mts jer oni imaju taj popust.
Cena telefona i mora da se menja što je paket skuplji cena telefona je niža, ali je ranije bilo kao što je sada u A1, tarifa bez telefona bila je niža nego kada uzimaš i telefon.
Ma nisam odavno obraćao pažnju na njihove pakete i ponude jer sam uvek tražio 50% (od kad je moglo) a telefon uzimao preko ćerkinog ugovora u A1 a njoj ćerki kupovao za keš. A sad nešto gledam s21 fe i mislim se da njime zamenim nord 2 pa mi zato to i zapade za oko. Ali imam još godinu dana 50% tako da naj verovatnije ništa neću ni dirati.

Mozes da se vratis naknadno, u najgoru ruku pustice te da predjes pa ces dobiti opciju da kroz aplikaciju predjes na postpejd.

Verovatno prolazis kao i ostali jer ih vecina ne tera u minus potrosnjom.

Uz to su i paketi nastelovani taman tako da smo zadovoljni i mi i oni.

Poslednja izmena:
Mozes da se vratis naknadno, u najgoru ruku pustice te da predjes pa ces dobiti opciju da kroz aplikaciju predjes na postpejd.

Verovatno prolazis kao i ostali jer ih vecina ne tera u minus potrosnjom.

Uz to su i paketi su nastelovani taman tako da smo zadovoljni i mi i oni.
Pokušala sam na sve moguće načine doći do 50% i pozivom i preko fb i u poslovnici ma kakvi nema šanse, ostaje mi samo da odem u poslovnicu da podnesem zahtev za prelazak na pripejd

Nista od toga ne prolazi vise, samo ovo sto se pominje u temi.

Navedi da zelis prelazak na pripejd uz zadrzavanje broja, bas tim recima.

Ako na cenu od 2.999 daju 50% popusta Total Data za 1.500 din deluje možda i najpovoljnije nešto trenutno u tom slučaju.

Došlo zadnje vreme kada Yettel ima najbolju ponudu 😁

Momci da li neko zna kada bi prebacio zenini broj iz MTSa u Yettel, a pritom za par meseci uzmem i njihov hipernet onaj od 2999 din, prvih 12 meseci po 1 dinar, koliko bi me izaslo preko za njen mobilni, tj ima li yettel te box pakete sa mobilnim i hipernetom ? Hvala

@wladymeer
Па не иде на ту цену 50%.

Kazem imam ponudu od drugara za hipernet tv net, fix verovatno za 2999 din 24 meseci ugovor, stim sto bih prvih 12 meseci placao 1din!

Da li moze i postpaid BEZ telefona da se doda tom paketu , neo minuti i poruke, net nije bitan!

Prilozi

• Screenshot_20231210_124323_Chrome.jpg
    Screenshot_20231210_124323_Chrome.jpg
    84.3 KB · Pregleda: 107
Па коме како одговара, са 50% има океј пакета...

Nazad
Vrh Dno