Ja sam imao problem da nisam mogao da predjem sa veceg paketa na manji iako sam imao servisnu promocija sa 50% popusta na paket i DOGOVRENO da mogu da prelazim sa paketa na paket kako ja zelim. Bukvlano u svim poslovnicama su mi rekli ne moze, pozovem korisnicki servis i oni mi kazu ne moze a znam da moze jer sam vec menjao. Nakon par puta zvanja korisnickog servisa operaterka mi kaze da mogu i da ako imam problem u poslovnici pozovem opet koriscniki servis. Ja odem u poslovnicu, on mi kaze opet ne moze na manji paket uz 50% popusta. Ja pozovem korisnicki servis pred njim, lik mi kaze da ne moze i ja poludim. Onda sam im pisao na [email protected] i rekli su mi da sam u pravu, stigla mi je poruka i promenio sam paket u poslovnici tako sto sam im pokazao poruku. Svakako koji god problem da imate a ne mozete da ga resite pisite im na [email protected] resice ih.Poenta priče je da sam sa tarifnog paketa koji je imao servisnu promociju prešao na drugi paket tj. prodavac je to odradio na kompu u poslovnici dok smo pričali da bi odmah nakon što smo skontali da će novi paket biti skuplji i bez dodatnih aplikacija koje koristim, uradio vraćanje na taj paket sa servisnom promocijom, i taj trenutak stručnjaci u telenoru video kao ključan jer nije smeo da me vrati na stari servisni paket jer on nije više bio aktuelan. To se sve dešava 2019. godine da bi posle više od godinu ipo dana sistem prepoznao grešku i ukinuo mi tu servisnu promociju. Prodavac me ubeđuje da sam greškom sve ovo vreme imao taj popust, ako bih dalje insistirao doveo bi u problem tog prodavca sa kojim imam korektnu saradnju. Svakako za 3 meseca mi ističe ugovorena obaveza pa ću razmisliti da li ću i dalje biti u Telenoru posle ove svinjarije. Ukoliko mi budu ponudili neku ozbiljnu servisnu promociju i kompenzuju ovo nezadovoljstvo možda i ostanem kod njih.
U slučaju promene paketa sa tarifnog paketa sa višom mesečnom pretplatom na tarifni paket sa nižom mesečnom pretplatom, tokom ugovorenog korisničkog trajanja po osnovu Letnje ponude za 2021.godinu, pretplatnik se obavezuje da Telenoru isplati naknadu štete za razliku ostvarenih benefita u skladu sa novoizabranim tarifnim paketom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari