Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li još važi ona ponuda od 50% prilikom prelaska sa prepaida na postpaid? Ističe mi ugovor kod A1 pa se razmišljam da pređem ako važi popust. Da li se to odnosi na sve tarife? Konkretno, Go Data me zanima.

Danas sam kupio novu prepaid karticu i u opcijama *111# je bilo 50% za prelazak na postpaid.
Napomena: Pošto sam hteo da uključim opciju rominga "1GB na 7dana", morao sam da registrujem broj u poslovnici u suprotnom posle 4 meseca.

Jel se samo meni raspao Twlenor internet na potezu Ns- Backa Palanka?

Poenta priče je da sam sa tarifnog paketa koji je imao servisnu promociju prešao na drugi paket tj. prodavac je to odradio na kompu u poslovnici dok smo pričali da bi odmah nakon što smo skontali da će novi paket biti skuplji i bez dodatnih aplikacija koje koristim, uradio vraćanje na taj paket sa servisnom promocijom, i taj trenutak stručnjaci u telenoru video kao ključan jer nije smeo da me vrati na stari servisni paket jer on nije više bio aktuelan. To se sve dešava 2019. godine da bi posle više od godinu ipo dana sistem prepoznao grešku i ukinuo mi tu servisnu promociju. Prodavac me ubeđuje da sam greškom sve ovo vreme imao taj popust, ako bih dalje insistirao doveo bi u problem tog prodavca sa kojim imam korektnu saradnju. Svakako za 3 meseca mi ističe ugovorena obaveza pa ću razmisliti da li ću i dalje biti u Telenoru posle ove svinjarije. Ukoliko mi budu ponudili neku ozbiljnu servisnu promociju i kompenzuju ovo nezadovoljstvo možda i ostanem kod njih.
Ja sam imao problem da nisam mogao da predjem sa veceg paketa na manji iako sam imao servisnu promocija sa 50% popusta na paket i DOGOVRENO da mogu da prelazim sa paketa na paket kako ja zelim. Bukvlano u svim poslovnicama su mi rekli ne moze, pozovem korisnicki servis i oni mi kazu ne moze a znam da moze jer sam vec menjao. Nakon par puta zvanja korisnickog servisa operaterka mi kaze da mogu i da ako imam problem u poslovnici pozovem opet koriscniki servis. Ja odem u poslovnicu, on mi kaze opet ne moze na manji paket uz 50% popusta. Ja pozovem korisnicki servis pred njim, lik mi kaze da ne moze i ja poludim. Onda sam im pisao na [email protected] i rekli su mi da sam u pravu, stigla mi je poruka i promenio sam paket u poslovnici tako sto sam im pokazao poruku. Svakako koji god problem da imate a ne mozete da ga resite pisite im na [email protected] resice ih.

Nego sad drugo pitanjce, posto mi sad istice ugovor i planiram da im trazim jos nesto... Moja trenutna promocija je 50% popusta na paket i mogu da menjam na visi i nizi paket. Da li jos neko zna za jos neku povoljnost?

To sve isto imam i ja,samo dodatno jos i dupli net sam trazio i imam

Moze li pojasnjenje, kakav tacno dupli net?

Ja sam predvideo to da ce mi biti ukinut Telenor Home ovom prilikom i uzeo najmanji Total paket. Da sam znao da ce biti ukinut trazio bih duple GB i uzeo neki jaci paket. Ne znam ima li sanse sad naknadno dobiti tako neku pogodnost, ili mogu iskljucivo da promenim paket..

Danas, Novi Beograd, u objektu nestane struje, ne znam koliko drugih objekata u okolini je ostalo bez struje u tom trenutku, ali su nam istog trenutka svi Telenor telefoni postali neupotrebljivi. Pokazuje pun signal, net ne radi, a kada pokušam da pozovem, samo tišina, na ekranu pokazuje da zove.

Zvuči mi neverovatno da nemaju backup napajanje.

Ostale mreže su radile normalno.

Kao da je bazna stanica radila, ali neki link do nje prestao da radi. Čudno da BS bez uplinka idalje drži telefone, obično kad ostanu bez uplinka BS ugase broadcast (sakriju se), baš čudno.

pitanje: da li u Telenoru zakljucavaju iPhone 12 samo na telenor kartice ili je SIM FREE? hvala

Ni jedan operater više ne zaključava telefone.

Svi telefoni kod Telenora su odključani.

Da li u Total paketima može da se isključi data roaming na određeni vremenski period?

moze na bilo kom paketu da se iskljuci data roming, pozivom call centru, a mozes ih kontaktirati i preko drustvenih mreza.

Dobio tu poruku pre 2,3 nedelje ali niko nije zvao.

Ja imam neki stari koji nije u ponudi i da se izvinim @dejan#7 , ima mesec dana od kad sam dobio tu poruku.

To je ponuda za promenu paketa (na skuplji naravno) uz duple gigabajte

Od toga nema nista, samo o 50% mozemo pregovarati😁

"Letnja ponuda 2021” suštinski ne podrazumeva neograničen internet već dodatnih 30GB na nekoliko meseci u zavisnosti od paketa? Pričam za Total pakete.

To npr. znači da ako pređem sa trenutnog Total 5 na Total 12, umesto dosadašnjih 5GB imaću 42GB prvih 12 meseci a onda 12GB drugih 12 meseci? I cena je 2150 umesto 1850?

@Vicent87
Naravno da ne, moraš da čitaš i sitna slova 😉

Pravo na dodatnu uslugu neograničeni internet uz pakete Total 5, Total 12, Total 25 stiču svi Telenor postpejd korisnici, fizička lica, koji zaključe novi ugovor ili aneks postojećeg za govorni saobraćaj uz ugovornu obaveznu na 24 meseca.​

Nije dovoljno da promeniš paket, mora nova UO od 24 meseca.

@pejova Haha da, video sam to. Možda mi to i nije tolika prepreka kao ovaj pasus:

U slučaju promene paketa sa tarifnog paketa sa višom mesečnom pretplatom na tarifni paket sa nižom mesečnom pretplatom, tokom ugovorenog korisničkog trajanja po osnovu Letnje ponude za 2021.godinu, pretplatnik se obavezuje da Telenoru isplati naknadu štete za razliku ostvarenih benefita u skladu sa novoizabranim tarifnim paketom.

Šta se prema ovome dešava ukoliko nakon isteka prvih 12 meseci nove UO odlučim da se vratim sa Total 12 na Total 5? Kakve to razlike plaćam? To mi nije najjasnije.

@Vicent87

Nećeš moći nakon 12 meseci da se vratiš na manji paket (tako su mi rekli u poslovnici, iako u ovom pasusu piše da može ali da se nešto plaća).

Poslednja izmena:
@pejova kakvi su to muljatori.. realno nisu mi preko potrebni dodatni GB ali za 300din više mesečno dobijem 37GB više prvih 12 meseci.. primamljivo...
osim ako mi u slučaju prelaska ne važi cena od 2150 za Total 12 nego neka veća. :D

Da li i kod vas postoji problem da ne moze ocitati ponudu telefona na Tl sajtu,? Vec nekoliko dana unazad taj problem, bilo da gledam preko kompa ili telefona.

Nazad
Vrh Dno