Zavisi kako oni na tebe gledaju kao korisnika.Istice mi uskoro dvogodisnji ugovor.. Koliki popust moze da se dobije ako se uzima samo paket, s obzirom da imam ponudu od A1 koja je 50% jeftinija sa cak i boljim uslovima od ovih trenutnih kod Telenora? Nekako mi se ostaje kod njih, zadovoljan sam.. Pre dve godine nisu bili raspolozeni za pregovaranje, ne znam sad kakva je situacija![]()
Po mom misljenju radnika je dovoljno i jako brzo resavaju guzvu kada god sam tamo bio. A u poslednje vreme kada god sam cekao u redu tu je bilo minimim 5 osoba koje su samo platile racun, koji inace moze mnogo brze da plate u bilo kojoj posti ili menjacnici koje su na svakom koraku. Tako da je meni potpuno legitimno imati naknadu za takvu vrstu usluge. Pretpostavljam da bi ljudi koji placaju racune na ovaj nacin stvorili haos po radnjama da nema provizije odnosno naknade.Supermarketi isto imaju on line kupovinu, pa bi onda tom logikom, nama koji dodjemo u supermarket,trebalo naplatiti proviziju.
Jednostavno, ako se bavis prometom roba i usluga, onda moras biti spreman na primanje uplata u objektu.
Ovde je problem, sto ONI nece da zaposle dovoljan broj ljudi, tu lezi problem, pa pokusavaju provizijom na neposten nacin da ga rese.
Pogledajte bilo koji banku ili mobilnog operatera, svuda je cilj da im radi ako moze jedan covek, a da klijenti sve dovrse sami od kuce, oni samo da broje parice i profit.
Pravno gledajuci, oni ne bi smeli da naplate proviziju, jer nisu posrednici u lancu prometa.
Tako su isto bankari naplacivali uslugu obrade kredita,pa je ispalo kako je ispalo.Uce nas kako da usvojimo ,ono osto oni zele,a ne da razmislajmo svojom glavom.
Jel znas zasto se naplacuje provizija i ko je naplacuje? Tipa odes u postu pa platis sve racune e sada ti posta naplati proviziju za svoje usluge pa to sto ce pare da prebace na sve i jedan racun koji si plaatio, eps, komunalije, porez, internet, telefon... i za to sto nisi morao u svaku ustanovu da ides pojedinacno i sto si ustedeo vreme, novac, gorivo posta naplati svoje usluge.Po mom misljenju radnika je dovoljno i jako brzo resavaju guzvu kada god sam tamo bio. A u poslednje vreme kada god sam cekao u redu tu je bilo minimim 5 osoba koje su samo platile racun, koji inace moze mnogo brze da plate u bilo kojoj posti ili menjacnici koje su na svakom koraku. Tako da je meni potpuno legitimno imati naknadu za takvu vrstu usluge. Pretpostavljam da bi ljudi koji placaju racune na ovaj nacin stvorili haos po radnjama da nema provizije odnosno naknade.
Zanimljivo da je naplata računa u poslovnicama uvedena kad je promenjen vlasnik. Norvežani se time nisu bavili.Od prvog dana kada je uvedeno plaćanja računa u poslovnici se naplaćuje provizija.
Inače je uvedena naplata računa u poslovnici da bih taj zaposleni mogao da ti ponudi još neku uslugu.
Kao i svaki investicioni fond. A onda da sve prodaju.Ovi se trude na svaki način da izvuku još koji dinar od korisnika.
Pokreni proces za prenos broja u drugu mreže kad ti istekne ugovorna obaveza i garant ćeš dobiti popust od 50% na pretplatu bez telefonaU slučaju Telenora mislim da će tu doći do spajanja sa Telekomom, ukoliko budu omogućili Sbb-u 5G onda će ova opcija biti vrlo moguća, a po mom mišljenju i sasvim izvesna. Svakako me zanima ko će biti krajnji kupac Telenora, mada za nas korisnike to i nije od ključne važnosti ali jesu popusti i što povoljniji paketi. Naravno da se kvalitet mreže i usluga održi i unapredi ... Iako se osećam zavrnutim čekam da mi istekne UO pa da vidim uslove koje će mi ponuditi za produženje UO i koliki će mi odobriti popust pa da izvagam da li ćemo da se rastanemo posle dugo godina (još od vremena Mobtela) ili da nastavimo saradnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari