Zanima me sta je MTS iskopirao da zadrzi korisnike?
Omorika 1 za 1.200 din + 1GB + 10GB nude svima koji podnose zahtev za prelazak u VIP. Naravno u VIP sa SK (SuperKartica) kodom 6 meseci je gratis ako dolazite iz druge mreže a vlasnik kartice dobija 3000din ako se iskoristi kod. In tarifa je 1000 din sa 10GB neta u VIP, uzmeš 6 meseci gratis npr. Intarifu plus telefon u VIP. Ošišaće tek sad VIP oba operatera. Ne vidim nikakav odgovor od Telenora, utonuli su u san dok gube korisnike kao nekad Nokia, MTS je bar ponudio kontru.
Meni je MTS najgora mreža ubedljivo i najviše kukam na nju (Žarkovo i nemogućnost normalnog poziva jer im je bazna stanica nisko). Da ti nisi Telenor agent ?Da nisi i ti MTS agent, gde pise omorika 1 za 1200 din
Pogledajte prilog 271537
Capture još uvek radi, koliko vidim? I dalje imam 102 GB.
Znači telenor je spustio cene telefona, da ne poveruješ.
"Korisnici koji na pretplatničkom broju imaju aktivirane Telenor Više ili Telenor Porodica promocije, kao i popust na mesečnu pretplatu od 50%, nisu u mogućnosti da povežu svoj postpejd broj sa Telenor kućni internet 150 pretplatničkim brojem."
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
moguce je povezati kucni internet 150. za kucni internet 100 ne pise nigde da je moguce povezivanje sa postpaid brojem.Pajice, pogrešne informacije daješ.
Naravno da je moguće povezati postpaid i kućni internet.
Uslov je minimum total 2 tarifa i da nemaš popust od 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari