Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

I mene ovo interesuje, ne deluje mi kao nesto sto bi oni hteli da ponude siroj masi tek tako

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Proverici bas sutra kad budem isao do grada

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Zanima me sta je MTS iskopirao da zadrzi korisnike?

Omorika 1 za 1.200 din + 1GB + 10GB nude svima koji podnose zahtev za prelazak u VIP. Naravno u VIP sa SK (SuperKartica) kodom 6 meseci je gratis ako dolazite iz druge mreže a vlasnik kartice dobija 3000din ako se iskoristi kod. In tarifa je 1000 din sa 10GB neta u VIP, uzmeš 6 meseci gratis npr. Intarifu plus telefon u VIP. Ošišaće tek sad VIP oba operatera. Ne vidim nikakav odgovor od Telenora, utonuli su u san dok gube korisnike kao nekad Nokia, MTS je bar ponudio kontru.

Omorika 1 za 1.200 din + 1GB + 10GB nude svima koji podnose zahtev za prelazak u VIP. Naravno u VIP sa SK (SuperKartica) kodom 6 meseci je gratis ako dolazite iz druge mreže a vlasnik kartice dobija 3000din ako se iskoristi kod. In tarifa je 1000 din sa 10GB neta u VIP, uzmeš 6 meseci gratis npr. Intarifu plus telefon u VIP. Ošišaće tek sad VIP oba operatera. Ne vidim nikakav odgovor od Telenora, utonuli su u san dok gube korisnike kao nekad Nokia, MTS je bar ponudio kontru.

Da nisi i ti MTS agent, gde pise omorika 1 za 1200 din
Screenshot_70.png

Poslednja izmena:
Nije zvanicna, nego je i MTS vec neko vreme poceo kao Tln. Da zadrzi korisnike, "posebne ponude".
A te posebne ponude su "e placacete kao da nista niste dobili za prethodnu cenu" ;)

Upravo prestalo sa radom :) Umesto 102 GB, sad imam 2.

Nisu svi telefoni na popustu,sem Honor8 sve ostalo na sniženju je i dalje skupo...I da popust od 20% na pretplatu je samo uz snižene modele i samo ako se uzima na rate...

Znači telenor je spustio cene telefona, da ne poveruješ.

Pre godinu dans uzeo sam na rate samsung a6+.
Koštao je oko 44000 din na rate plus total 2.
Mesečno total 2 i rata mi je 3000 dinara.

Sada sa ovim, kako ti kažeš, da ne poveruješ sniženjem, telefon košta oko 32000 dinara.
Ali total 2 i rata za mobilni izađu 3000 mesečno.

Znači, mobilni star godinu dana sa neverovatnim popustom i total 2 tarifa (sa jednim manje premium servisom nego pre godinu dana) izađu isto kao i pre godinu dana kada je telefon vredeo duplo više i nije bilo, kako ti kažeš, "neverovatnog popusta".

Nije čovek rekao da je neverovatni popust nego popust da ne veruješ...:d

Imam 2 pitanja u vezi te famozne nestandardne ponude zvane 50% popusta:
1) Da li je moguc prelaz izmedju paketa uz zadrzavanje popusta?
2) Da li ostaje povezan Telenor Home internet regularno uz taj popust?

Hvala unapred!

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

"Korisnici koji na pretplatničkom broju imaju aktivirane Telenor Više ili Telenor Porodica promocije, kao i popust na mesečnu pretplatu od 50%, nisu u mogućnosti da povežu svoj postpejd broj sa Telenor kućni internet 150 pretplatničkim brojem."

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

"Korisnici koji na pretplatničkom broju imaju aktivirane Telenor Više ili Telenor Porodica promocije, kao i popust na mesečnu pretplatu od 50%, nisu u mogućnosti da povežu svoj postpejd broj sa Telenor kućni internet 150 pretplatničkim brojem."

A za Telenor kućni internet 100 ?

Nije moguce povezivanje sa postpaid brojem uopste

Pajice, pogrešne informacije daješ.
Naravno da je moguće povezati postpaid i kućni internet.
Uslov je minimum total 2 tarifa i da nemaš popust od 50%.

Ne može aktivacija Telenor više na brojevima koji imaju akciju 50% popusta.Nije bitno koji internet paket hoćeš da povežeš.

A što su Telenordžije dale popust na iPhone uređaje od modela 7 po 1000 dinara :). Kakav smeh. Ranije je bio npr. 60000 rsd sada je sa popustom 59000.

Pajice, pogrešne informacije daješ.
Naravno da je moguće povezati postpaid i kućni internet.
Uslov je minimum total 2 tarifa i da nemaš popust od 50%.
moguce je povezati kucni internet 150. za kucni internet 100 ne pise nigde da je moguce povezivanje sa postpaid brojem.

takodje, moguce je povezati surf i surf+ tarife sa postpaid brojem u "telenor vise" kombinaciju. ako najdes drugacije informacije na telenorovom sajtu, podeli ih sa nama

b85a02ac4ad91c0c343df914b2bd2a47.jpg
59691cf97bc04ef8b8440baab422ded1.jpg

e88cbd75dee8e0c63e78b9a53eb0f489.jpg
8dbc18dabd350fd884b5a431e1a8801d.jpg
4f2969042f09eacfe5ecfa1a626e2d3e.jpg

Poslednja izmena:
Pajice, bio sam i na kućnom netu 100 i 150 i bio sam povezan na total 2 sa popustom od 20%.

je l pise negde na sajtu da moze?

Ne znam, mnoge stvari ne pišu na sajtu.
Ranije je bio uslov mora postpaid paket od minimum 1450 dinara, pa su posle smanjili.

Poslednja izmena:
Ako se dobro secam, interneg 100 ne moze da se poveze sa postpaid brojem. Presao sam sa surf paketa na home 100 kad je uveden, i iskljucili su mi povezanost sa postpaid brojem. Zvao call centar, rekli da na tom paketu ne moze da se poveze sa postpaid brojem. Onda sam isao nazad u poslovnicu da mi promene na home 150...

Huawei P10

Jel probao neko od ljudi koji imaju 10GB dodatno neta promociju, da istu zadrži, pored 50%? Ističe mi ugovor sledeći mesec, pa da vidim moram li prelaziti na intarifu.

Grešiš Miloše, uostalom pogledaj na Telenor Home temi prvu vest.

"Ukoliko odabereš zaključenje ugovora bez kupovine uređaja, mesečna pretplata iznosi 1.250 RSD sa uključenim pdv-om. Za zaključenje ugovora uz kupovinu rutera ostvaruješ pravo na popust na pretplatu od 50%, tako da mesečna pretplata iznosi 625 RSD sa uključenim pdv-om, uz plaćanje mesečne rate za ruter u iznosu od 625 RSD sa uključenim pdv-om. Nakon potrošenih 100GB iz paketa, internet po smanjenoj brzini do 2 Mbps možeš da koristiš samo na Telenor Home pretplatničkom broju, a ne i na mobilnom postpejd broju koji si povezao sa Telenor Home paketom. "

Od početka je moglo povezati Telenor Home 100 i postpaid broj.

Nazad
Vrh Dno