Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pa taj telefon uz total 4 je 9760din,tako da to je što si očekivao popust 10 hiljada na ugovor.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Navukose ga za medalju :)
b6fc10296491fccb9a197f85f8e00b7f.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Po cemu su ga navukli?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

"Pristanem iz znatizelje, i ocekivao sa 50% popusta na paket ili 10k din na telefon"

Dobio 9760 dinara popusta na telefon

Kad moram sve da citiram...

"međutim prijatno me iznenadili ponudom za total4 paket i besplatan Huawei p30 lite!"

Procitajte ceo taj post opet.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

ocekivao sam 10.000 popust, medjutim, prijatno me iznenadili sa 9.000 :)

ali dobro, svakako je ok ponuda tj realna cena

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Nije lose prosao, telefon ga izadje ~30.000 (Total 4 50 % = ~1250din x 24m), a i u oglasima je retko ispod te cene.

Jel si siguran da je dobio 50% i telefon za dinar. Meni deluje kao da je dobio samo telefon. [emoji846]

^nije dobio 50%, nego da je dobio 50%, to je kao da je dobio 30.000 popust na pretplatu - a sam da uzme telefon.
Mada je paket precenjen (sto je i on sam potvrdio na FBu), pa poredjenje nije bas lako ;)

Dada u pravu ste, nije ni 10k, ovo je po meni neka realna cena za taj paket i telefon, nikako ne bi smela da bude "posebna" ponuda... Srbija brale...

Poslednja izmena:
Ja bas poslao mail danas za produzenje da vidim hoce li mi ponuditi popust na tel i bas sam gledao taj p30 lite. U vipu na slican paket je 14400 ako delis doplatu za tel na rate da podelis. A u vipu nema HBO, deezer, NBA... Mislim da je ok ponuda uz taj odobren popust.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Mada ako se neko seća neka kaže koliko je bila doplata za p30lite uz total 4 pre nedelju-dve jer sam ja tada gledao cene i čini mi se da je bila oko 12-13k. Ja sam se po tome vodio, verovatno su spustili u međuvremenu...
@dzul samo im loše prokomentariši neku reklamu na fb i kontaktiraće te. I nadam se da ti ugovor ubrzo ističe...

Nemam fb. :)
Ugovor je ustekao pre 3,4 dana. Prethodne dve obnove sam dobio popust na uredjaj. Videcemo sta ce odgovoriti....

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Ja malopre caskao sa sa podrskom na fb i nista. 15god sam na postpaid-u. Nista osim ponude na sajtu ne nude. Pre neki dan mi istekao ugovor.

Nije mi jasan taj njihov fazon, hoću dam popust, neću dam popust. Realno, iritiraju svoje korisnike od kojih žive. Neću da me za moj novac nego tretira lošije nego ostale. Ja kad sam napustio mts, u istom razgovoru su mi za dva moja broja nudili različite uslove (broj meseci za dz.), zbog različitih tarifa koje su trenutno. A kolega dobio duplo više meseci od mene, iako smo bili iste tarife i hteli da pređemo na istu tarifu.

To se zove monopol, u dogovoru rade i jednostavno znaju da nemaš gde da odeš a da to bude primetno bolje.

Kako nema gde da odu? VIP ih je ošišao sa "neo" tarifama, dali su ih ispod svake cene. Bar deset ljudi znam koji su prešli na VIP sa MTS/Telenor, minimum 10 sa kojima često imam kontakt a da to znam (skenuli mi pažnju da pređem u VIP jer je sve beo, inače ima sve tri mreže, znam za NEO pre njih naravno), koji neamju veze ni sa ovom temom, ni forumom, niti ih to u životu zanima. VIP je to dao NEO jeftino, zatrčao se malo, ali je dobio na duže staze, imaju više korisnika u mreži i manje plaćaju iz svoje mreže POZIVE ka druga dva operatera sada. Ima Telenor da spušta cene i daje 50% samo da zadrži postojeće.

Pa ja sam bio spreman da predjem u vip, ali sam sa ovom ponudom ostao u Telenoru. Mada sam dosta razmisljao, pogotovo dok sam gledao kolege na poslu kako love signal i net, jer je takvo stanje kod mene da je vip dosta los, pogotovo 4G. Ima ih dosta koji se kaju sto su presli, svakako to je individualno. Kod vip-a me najvise nervira sto se ne prenosi nepotroseni net...

Upravo kao što sam napisao. I ti bi prešao u VIP da nisu spustili loptu, imaju veliki odliv oba operatera a VIP priliv. Ljudi ne znaju za mail i smaranje sa 50% i odlaze. Plus cene telefona u Telenoru vidno skuplje od VIP. Plus promocija koju VIP sada ima sa SK karticom i popustom, ljudi prelaze masovno, odličan popust se dobija, MTS im iskopirao ponudu samo da zadrži korisnike.
Što se tiče 4G, odavno nisam bio u situaciji iskreno da negde jedan ima a drugi nema 4G.

Poslednja izmena:
A kao novi korisnik, ako zelim da predjem sa VIP-a na Telenor, da li mogu dobiti taj popust od 50% na pretplatu?

Mozes da dobijes 50% na pretplatu bez uzimanja telefona.

50% popust kao novi korisnik sigurno nećeš dobiti.

Po cemu nece,kad im u poslovnici stoji reklama za 50%. Kad sam pre par dana prebacivao broj sa pripejda na postpejd,bio je lik koji se raspitivao da predje sa Mts. I ladno su mu nudili 50% na total4 bez uzimanja telefona. A takodje ne vidim logiku da ne daju kad normalno nude za prelazak sa pripejda na postpejd,jer si i tu novii korisnik...

Nazad
Vrh Dno