- Učlanjen(a)
- 07.05.2002
- Poena
- 1,045
Na mnogo ti malom vremenu gledas, ja gledam na barem 5 godina kada sam imao tarifu od 290din koja je bila dovoljna za mene![]()
Ovo je postpaid tema, prepaid ima svoju.
Na mnogo ti malom vremenu gledas, ja gledam na barem 5 godina kada sam imao tarifu od 290din koja je bila dovoljna za mene![]()
Ovo je postpaid tema, prepaid ima svoju.![]()
U tome jeste problem... sto neke ribice samo razmisljaju "super, ja placam manje, za moje baskarenje, a ovi sto ne trosi ni pola od onoga sto najniza tarifa nudi, neka placaju to moje baskarenje".
To je bezobrazluk.
Premium aplikacije su ti HBO, NBA, Deezer, Nickelodeon...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Nije baš tako bio precizan, naveo je 4 i ..., pa ti koji znaš koje jesu a koje nisu ti razumeš dok onaj ko ne zna taj ne može da razume.Čovek ti napisao koje 4 jesu,sve ostale nisu.
Добио сам 50% попуста након захтева за прелазак на припејд. Али могу само нови пакети, а пре годину дана је могао и стари да остане...
Nema nista za 300din mesecno, ni prepaid ni postpaid. Tu mozes 25 minuta samo razgovarati u najboljem slucaju.Taj što bi da plaća 300 din neka ide na pre paid. Brdo dobrih promocija za takve korisnike.
Ja sam 8. februara produzio sa 50% popusta i ostao mi je stari paket. Jos su me i pitali da li zelim novi ili ne.
![]()
Pa i pricao sam o sadasnjoj situaciji.Na mnogo ti malom vremenu gledas, ja gledam na barem 5 godina kada sam imao tarifu od 290din koja je bila dovoljna za mene![]()
Onda je to novo. Prosle godine mi nisu dozvolili. XL bese sa 3 digitalna servisa i 5gb neta?
Nije moglo nikada da ostane stari. Ja sam u januaru prošle godine potpisao na 50% i morao sam sa play+20 da peđem na tarifu iz nove ponude, pa sam uzeo play5. U svakom slučaju, su neo minuti i poruke sada, a razlika stari/novi paketi (sa popustom 50%) od 200-300rsd. Recimo, da sa Play5 pređem na Total 4, umesto 900 placao bih 1200, a imao 3 umesto 2 aplikacije. Suma sumarum, play5 i 10 su odlični paketi.
Vidis da stalno menjaju pravila. Mada, realno, oni u sistemu mogu da naprave sta hoce i da te drze na tarifi kojoj god, samo je stvar da li hoce.
Cetiri su digitalna servisa, a za net nisam siguran jer se prenosi i pritom imam i Superset pa se nagomilalo.
Onda me je operater malo zeznuo. No nema veze, ova kombinacija sa Deezerom, HBO go i 5GB u paketu je korektna za 900rsd. Plus imam Telenor vise. Samo sto se meni iz nekog razloga ne prenose MB u naredni mesec. Inače, ukinuta je i Telenor porodica za nove aktivacije/korisnike (stvarno je bila dobra zbog opcije slanja interneta).
Onda je to novo. Prosle godine mi nisu dozvolili. XL bese sa 3 digitalna servisa i 5gb neta?
Moji iz firme su obnvljali ugovore pre nekih mesec dana. Ranije sam imao neki paket sa 800 min/sms i 2GB neta (+ tih 10 GB promo na 2 godine). Sad imam neo min/sms +6 GB neta i ovih 10 GB promo vidim da nisu dirali, odnosno važe i dalje do novembra kad ističe 2 godine od kad su aktivirani. Ali to je paket za pravna lica, da li je i za fizička isto, ne znam.Je li obnavljao neko skoro ugovor a da je prethodno imao onih promo 10GB za sve?
Dozvoljavaju da se zadrzi ili ne?
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Moji iz firme su obnvljali ugovore pre nekih mesec dana. Ranije sam imao neki paket sa 800 min/sms i 2GB neta (+ tih 10 GB promo na 2 godine). Sad imam neo min/sms +6 GB neta i ovih 10 GB promo vidim da nisu dirali, odnosno važe i dalje do novembra kad ističe 2 godine od kad su aktivirani. Ali to je paket za pravna lica, da li je i za fizička isto, ne znam.
Sent from neki Samsung telefon
Ta promocija traje 24 meseca od dana aktivacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari