Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nemoguće je dobiti ista kao novi korisnik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno nisam na telenoru ali mi je broj i dalje njihov

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

To nemq nikakve veze. Nista od benefita za tebe.

Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni da bi dobio popust na prenapumpanu cenu :)

Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni da bi dobio popust na prenapumpanu cenu :)

U principu, skockas kako ti odgovoara. Uz kupovinu preko banke imas manju cenu pretplate (kao kada ne bi uzeo mobilni), telefon mozes da otplatis za 6 meseci, a onda kao stari korisnik probaš da dobiješ do 50% popusta na pretplatu. Što se tiče dodatnih usluga, tenutno nude najviše. Jedno im nedostaje digitalni servis Youtube i bili bi kompletni. Paket sa 30GB neta (iskreno me čudi što više nema premium pakta sa 100GB!?), ima još i neo minute i poruke i 5x10GB za digitalne servise. Ako si na 50% placas 2000rsd (a uz to imaš i HBOgo, Deezer, NBA, Nicklodeon i Instagram recimo, malo li je?)). Evo sada je recimo u vipu 30GB po ceni od 3000rsd, plus neo minuti i poruke (nema dodatnih servisa, čime je puna cena Telenor paketa Total 30, donekle opravdana).

Poslednja izmena:
Pitao u poslovnici, dobio ponudu za Telenor Home (koji se više ni ne zove tako), gde mi nudi 3 puta više neta za kako reče 3 puta manje para u odnosu na surf pakete :)
Kako si dosao do svojih 50%?
Prvo sam uzeo surf 5 sa mifijem, pošto bez njega nije mogao da se dobije paket. Ugovorna obavezaje bila je 24 meseca. Kada je istekla tražio sam popust i bez problema ga i dobio i to na surf 50, na 12 meseci. U februaru mi ponovo produžili. Možda je uticalo i to pošto kod njih imam još 2 broja od kojih jedan od 1998 gogine

Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni, plus paket po vecoj ceni (30% nije 50%), da bi posle dobio 50%?
Pa zasto bi isao iz svoje mreze zbog popusta, kada ces na ovaj nacin vise platiti?
@b.

Prvo sam uzeo surf 5 sa mifijem, pošto bez njega nije mogao da se dobije paket. Ugovorna obavezaje bila je 24 meseca. Kada je istekla tražio sam popust i bez problema ga i dobio i to na surf 50, na 12 meseci. U februaru mi ponovo produžili. Možda je uticalo i to pošto kod njih imam još 2 broja od kojih jedan od 1998 gogine

Aha, u sličnoj smo situaciji. Da li imaš 50% i na voice broju? Ja imam jedan voice broj preko 11 godina, internet broj oko godnu ipo samo kartica, potom uz Surf50 sklopljen ugovor za teblet (ovih dana ističe još 24meseci). Tražio si u poslovnici ili putem mejla?

Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni, plus paket po vecoj ceni (30% nije 50%), da bi posle dobio 50%?
Pa zasto bi isao iz svoje mreze zbog popusta, kada ces na ovaj nacin vise platiti?
@b.

Ne gledaš samo cenu, recimo 50% ti traje minimum 2 godine, imaš status starog korisnika, dodatne usluge/servise, kao što rekoh skockaš kako misliš/proceniš da ti odgovra. Razmotriš i tržišnu cenu telefona u prodavnicama. Uporediš je sa cenama kod operatera + razlika paket sa ili bez telefona. Uporediš opciju telenor banka ili neka druga banka u varijanti keš kredit u prodavnicama. Zato i postoji više operatera na kraju krajeva, da odabereš ono što ti najviše odgovra. Ljude koji samo dođu i potpišu, pa posle ne znaju šta plaćaju, stvarno ne razumem :)

Aha, u sličnoj smo situaciji. Da li imaš 50% i na voice broju? Ja imam jedan voice broj preko 11 godina, internet broj oko godnu ipo samo kartica, potom uz Surf50 sklopljen ugovor za teblet (ovih dana ističe još 24meseci). Tražio si u poslovnici ili putem mejla?
Imam 50% na jednom i 25% popust na drugom broju. Taj od 25% mi ističe u aprilu pa ću pokušati da dobijem i na njemu 50%

Imam 50% na jednom i 25% popust na drugom broju. Taj od 25% mi ističe u aprilu pa ću pokušati da dobijem i na njemu 50%

Super, u svakom slučaju. Opet se vidi da rade i na odnosima sa dugogodišnjim korisnicima. Nedavno je koleginica raskinula ugovor sa Vip-om, samo su joj dali zahvlnicu, bez ikakve ponude da ostane kod njih.

Potreban mi je savet.
Imam 4 telefonska broja u telenoru na svoje ime. Plaćam jedno 5 hiljada tih 4 broja. Osnovni broj koji ja koristim poslednjih par meesci ima dosta velike račune. Trenutno preko 5000. Mislim da sam u telenoru od 2011 ili 2012 nemam pojma.
U svakom slučaju danas sam bio da razgovaram da mi daju neki popust na Total 2 al me ladno od..... službenica. Meni pukao film i hoću da menjam firmu, mada telenor ima dobru pokrivenost i odgovara mi to kako funkcioniše mreža, al me nervira što me ne j....
Inače samo na jednom broju imam ugovornu obavezu, preostala 3 broja nisu vezana ugovorima.
Šta da radim? Hvala unapred na savetu.

Pa ako samo malo procitas temu videćeš odgovor na svakoj drugoj strani...

Mail/Twitter/fb pa im tamo piši. Nikakvi shopovi i cc

Hvala za info. Sad im poslah mail, pa čekam......

Ako te odbiju, onda ti preostaje zahtev za prelazak na prepaid ili u drugu mrežu. Da znaš [emoji16] Onda 90% imaš šanse da te pozovu opet sa boljim uslovima.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Hvala za tip :D>

meni ladno dali 50%na pretplatu total 2,u dve reci sta vam treba 50% na preplatu ok moze,vise nema kurir i potpis samo SMS i toje to

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da dobije 50% na postojecu tarifu koja nije u ponudi otkako su podigli cene? (npr. Play 5)

Surfuj internetom bez brige i u inostranstvu jer od sada imaš novi Roming dodatak uz koji dobijaš 1 GB u romingu koji važi 7 dana od trenutka aktivacije. Aktiviraj dodatak, sačekaj SMS potvrdu i uživaj u internetu gde god da se nalaziš.

Tarifni dodatak Roming 1 GB 7 dana korisnicima daje 1 GB internet saobraćaja tokom 7 dana (168 sati od trenutka aktivacije) u mrežama svih mobilnih operatora u sledećih 26 zemalja: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Albanija, Hrvatska, Slovenija, Grčka, Turska, Bugarska, Rumunija, Mađarska, Austrija, Nemačka, Italija, Švajcarska, Španija, Francuska, Velika Britanija, Belgija, Holandija, Češka, Slovačka, Poljska, Danska, Švedska, Norveška.

Aktivacija ovog tarifnog dodatka je moguća na sledeće načine:

putem aplikacije Moj Telenor
besplatnim pozivom direktnog USSD koda *135*5#
putem Biznis portala (za pravna lica)
pozivom ka Call centru
u Telenor prodavnici

https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/roming-1gb-7-dana/
bc1c73f2ca50406d6153e71e0b2bfefd.jpg

A Telenor to nije mogao da da kao dok je bio TNO.
Ali istu bubu kao i VIP imaju:
"•Ukoliko korisnik koji ima aktivan dodatak Roming 1 GB 7 dana otputuje u neku zemlju koja nije pokrivena ovim dodatkom, internet saobraćaj u romingu se tarifira u skladu sa roming tarifom koja je aktivna na korisnikovom broju."

Nije loše, tim pre što ne ograničavaju na određene operatere kao Vip.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Ovo nije loše, pogotovo što važi ovo:
Ako korisnik iskoristi celu kvotu od 1 GB internet saobraćaja pre nego što istekne vremensko važenje dodatka (168h od trenutka aktivacije), dalje korišćenje interneta će biti onemogućeno sve do isteka vremenskog važenja dodatka.

p.s. nadam se da nije apriliilili :)

Poslednja izmena:
Au pa ovo je sjajno, konačno ne moram da se cimam sa bonbon karticom, barem za kraća putovanja. Sad mogu da im delimično oprostim nove pakete i cene

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Lep odgovor VIPu. Nije ni skupo. [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Nazad
Vrh Dno