Tih 50% popusta je moguće samo za postojeće korisnike koji obnavljaju ugovor bez uzimanja uređaja.Da li je moguce dobiti 50% popusta za total 8 ako se prebaci broj u telenor
To nemq nikakve veze. Nista od benefita za tebe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A 50% ako se uzme modem uz Surf (cena je ista) i je obnova na godinu ili dve?Naravno da koristim.
Obnova je na godinu ali ja nisam uzimao modem jel mi ne treba
Trenutno nisam na telenoru ali mi je broj i dalje njihov
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni da bi dobio popust na prenapumpanu cenu![]()
Prvo sam uzeo surf 5 sa mifijem, pošto bez njega nije mogao da se dobije paket. Ugovorna obavezaje bila je 24 meseca. Kada je istekla tražio sam popust i bez problema ga i dobio i to na surf 50, na 12 meseci. U februaru mi ponovo produžili. Možda je uticalo i to pošto kod njih imam još 2 broja od kojih jedan od 1998 goginePitao u poslovnici, dobio ponudu za Telenor Home (koji se više ni ne zove tako), gde mi nudi 3 puta više neta za kako reče 3 puta manje para u odnosu na surf pakete![]()
Kako si dosao do svojih 50%?
Prvo sam uzeo surf 5 sa mifijem, pošto bez njega nije mogao da se dobije paket. Ugovorna obavezaje bila je 24 meseca. Kada je istekla tražio sam popust i bez problema ga i dobio i to na surf 50, na 12 meseci. U februaru mi ponovo produžili. Možda je uticalo i to pošto kod njih imam još 2 broja od kojih jedan od 1998 gogine
Kupis mobilni po prenapumpanoj ceni, plus paket po vecoj ceni (30% nije 50%), da bi posle dobio 50%?
Pa zasto bi isao iz svoje mreze zbog popusta, kada ces na ovaj nacin vise platiti?
@b.
Imam 50% na jednom i 25% popust na drugom broju. Taj od 25% mi ističe u aprilu pa ću pokušati da dobijem i na njemu 50%Aha, u sličnoj smo situaciji. Da li imaš 50% i na voice broju? Ja imam jedan voice broj preko 11 godina, internet broj oko godnu ipo samo kartica, potom uz Surf50 sklopljen ugovor za teblet (ovih dana ističe još 24meseci). Tražio si u poslovnici ili putem mejla?
Imam 50% na jednom i 25% popust na drugom broju. Taj od 25% mi ističe u aprilu pa ću pokušati da dobijem i na njemu 50%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari