Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Uhh, nesto sam se zamislio pogresno za tu zloupotrebu ;) Nista nece limit uraditi u stvari, sem protiv inatlija ;)
***, ustao sam u 16/17h sinoc, po nasem vremenu :)

Ima neko odgovor na ova moja pitanja možda?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Koliko se ja sećam u tom slučaju ne bi mogaonda aktiviraš Instagram ponovo u toku ovog meseca. Dakle možeš sada da izbaciš isti iz slota, da staviš HBO i da onda 1.1 vratiš Instagram a da prethodno 31.12 tj u tekućem mesecu obrišeš HBO.

No kako je prva aktivacija gratis, nema potrebe to da radiš, aktiviraj HBO kao da hoćeš da se pretplatiš, pošto je prva aktivacija to neće biti naplaćeno i bitno je posle samo da ga deaktiviraš do kraja meseca i nećeš imati dodatnih troškova.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Doatupno je na sajtu detaljan info o hbo,ne znam jel ko spomenuo ovde pa procitajte na sajtu ;)

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Odakle ti to?
Pošto svi dodaci rade normalno i na wifi (npr. Deezer, Capture i sl.)

Vrv zato sto npr. uz D3i nisu iz tog razloga davali HBO GO, a ni D3 go nije radio sem sa SBB ili mts/telenor/vip konekcija [emoji1]

@pantam - ja bih hteo da isprobam, ali sam na Play+ 3 paketu - da li ce raditi dzabaka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Trebalo bi da ti možeš prvi mesec besplatno, s tim što moraš da ga deaktiviraš u istom mesecu da ne bi sledeći mesec plaćao. Besplatan je samo za komercijalne Play+ pakete, počev od L paketa i za Premium Plus paket.
Što se tiče onih koji uzmu telefon u okviru novogodišnje promocije, oni imaju besplatan hbo go do kraja februara, bez obzira na kom su paketu. Za takve korisnike ne važi ograničenje od 5gb u potrošnji na mobilnom netu.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Trebalo bi da ti možeš prvi mesec besplatno, s tim što moraš da ga deaktiviraš u istom mesecu da ne bi sledeći mesec plaćao. Besplatan je samo za komercijalne Play+ pakete, počev od L paketa i za Premium Plus paket.
Što se tiče onih koji uzmu telefon u okviru novogodišnje promocije, oni imaju besplatan hbo go do kraja februara, bez obzira na kom su paketu. Za takve korisnike ne važi ograničenje od 5gb u potrošnji na mobilnom netu.

Ja sam na onom starijem play paketu,imam 2 dig.servisa,znaci moram jedan ugasiti da bi probao hbo ovo promotivno mesec dana ili posto je vec promotivan moze i bez gasenja jednog dig.serv.?
Mialim vetovatno moram osloboditi isto jedno mesto,ali bolje da pitam ;)

I jel neko vec probao ovaj Hbo,kako sljaka?

Poslednja izmena:
Za besplatnu probu, ne moraš, jer svakako ne može da ti uđe u free slot u tvom paketu.

Jel bi mogao neko da mi kaže kako funkcioniše novinarnica? Jel mogu na bilo kom kompu da se ulogujem i da čitam ili mogu samo na telefonu? Takođe me interesuje mogu li da je instaliram na tuđi telefon?

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Jel probao neko HBO GO? Kad probam da se registrujem stalno mi izvacuje da nemam HBO ppretplatu a uredno ukucam kod što sam dobio od telenora.

Послато са Coolpad A8

Jel probao neko HBO GO? Kad probam da se registrujem stalno mi izvacuje da nemam HBO ppretplatu a uredno ukucam kod što sam dobio od telenora.

Послато са Coolpad A8

Moraš HBO GO Srbija aplikaciju i da kad je instaliraš izabereš Registracija > Srbija > Telenor pa u njega ubaciš kod iz Moj Telenor aplikacije. Proveri mala i velika slova. uneseš mail i nick i lozinku i trebalo bi da radi

Mora Srbija ? Za ios nema...
probacu veceras

Sve tako uradim i na kraju mi izađe da nisam pretplaćen na HBO premium swrvis i da se obratim svom operateru. U telenoru kažu da je sve ok.

Послато са Coolpad A8

HBO go samo uz prenesi+ L i veće pakete?... Hit.

Sent via Xperia Z3

Sve tako uradim i na kraju mi izađe da nisam pretplaćen na HBO premium swrvis i da se obratim svom operateru. U telenoru kažu da je sve ok.

Послато са Coolpad A8

e, ali vidi da li si deaktivirao HBO u Moj Telenor aplikaciji? ako si to uradio pre nego si se registrovao onda neće proći.

ima na Hrvatskom App store-u. Čini mi se i Slovenačkom. Moraš da se prebaciš na njih ili napraviš novi Apple ID samo za HR App store, skineš i instaliraš

Dobro svakako necu gledati na telefonu. Komp i tv...

Pa za razliku od tebe meni nije Telenor najgori po defaultu ali kada nešto ne valja naravno da ću da kažem. :)

To je kao da daju Deezer sa kvotom od 200MB i to je to. Besmisleno.

Sutra ćemo da imamo YT kao društvenu mrežu sa 2GB kvotom?

I pri tome uopšte ne ciljam na neko iživljavanje u nitro stilu sa 44GB dnevno ali ovo je sve samo ne korektna usluga.

U stvari ima smisla za onoga ko nema HBO, pa preko Telenora može da ga dobije gratis ako je na odgovarajućem paketu i eto uz to još zamisli 5GB saobraćaja da nekad u autobusu pogleda film.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Али ја могу уз овај пакет ХБОГО да га користим на компу или смарт тву, као што користим Нетфликс? На телефону не верујем да ћу да користим икад.

Е сад, колико видим неко је постовао разлику ХБОГО и ХБОНАУ сервиса где за последњи каже да је:

"Standalone, streaming-only service for $14.99/month from a participating provider."

Да ли ово значи да би ХБОНау био сервис који би радио само на Теленор нету?

Jel bi mogao neko da mi kaže kako funkcioniše novinarnica? Jel mogu na bilo kom kompu da se ulogujem i da čitam ili mogu samo na telefonu? Takođe me interesuje mogu li da je instaliram na tuđi telefon?

Koristim novinarnicu na tabletu i kompjuterima bez ikakvih problema. Nisam probao na više android aplikacija da li sa istim nalogom funkcioniše.

Sent from mTalk

P.S. Dobio sam popust od 50% bez telefona (mogao sam i 25% i telefon), koji mogu da prekinem kad hoću ako hoču ugovor sa telefonom :)

P.S. Ja koristim Novinarnicu na fonu, tabletu i kompu i odlično je što su promenili da može da se bira do 5 magazina koje hoćeš da čitaš mesečno. Deezer na dva telefona i dva kompa (kuća/poso) koristim takođe. Ako i HBOGO može da ide preko kućevnog neta, to će da bude sjajno.

P.S. Dobio sam popust od 50% bez telefona (mogao sam i 25% i telefon), koji mogu da prekinem kad hoću ako hoču ugovor sa telefonom :)

P.S. Ja koristim Novinarnicu na fonu, tabletu i kompu i odlično je što su promenili da može da se bira do 5 magazina koje hoćeš da čitaš mesečno. Deezer na dva telefona i dva kompa (kuća/poso) koristim takođe. Ako i HBOGO može da ide preko kućevnog neta, to će da bude sjajno.

Pa sto ne napisete na koji paket ste to dobili , i koji ste pre imali !
Neka se bar neko ovajdi od Telenora o onome sto mu odgovara.

Upravo sam probno aktivirao HBO ;) Taman ga testiram ovih 30 dana i ako mi se bas,bas svidi (za sad mi se samo svidja) ;) Onda 31. decembra prelazim na Play L :D sa ovog starog duo paketa ;)

Pa sto ne napisete na koji paket ste to dobili , i koji ste pre imali !
Neka se bar neko ovajdi od Telenora o onome sto mu odgovara.
Evo meni je već danas stigao paket sa telefonom. Prethodni paket sam imala prenesi i surfuj m koji je tada sa mobilnim uređajem koštao 1090din. A sad me je žena prebacila na prenesi play +m koji će me izaći 1019 din i Huawei y5 ll. Znači 25% popusta sa telefonom. Dobro je da me nije ostavila na starom jer ovako imam 2 digitalna servisa i duplo više neta. Uzela sam dizer i društvene mreže (odustah od novinarnice). Moram da napomenem da ja njih nisam zvala i nudila samoj sebi popust već sam im poslala mejl da mi broj prebace na pripejd. Bila sam odlučna da pređem u vip. Al reko ajde kad mi već nudi a vodi mi se na brata pa da ga ne šetkam do vipa da potpisuje ponovo, ovako mu čovek dođe pred vrata. Moja potrošnja je smešna: 50,60 minuta zovem samo mts i 100-tinak poruka mesečno, eventualno trošim net ili ga prištedim za sledeći mesec al ga u svakom slučaju potrošim. E sad, možda je njima bitno to što moj brat plaća račun preko firme a ako su proverili i bratov broj koji sam im dala da bi ga kurir zvao, videli bi da se taj broj i još jedan vode na drugu firmu. Možda je to bio presudan faktor da mi ponude popust.

e, ali vidi da li si deaktivirao HBO u Moj Telenor aplikaciji? ako si to uradio pre nego si se registrovao onda neće proći.
Ja sam ga jutros i aktivirao na moj telenor. Nema potrebe da ga deaktiviram. Ukucam kod sa moj telenor ap, i prihvati ga a kad upišem e-mail ,korisničko ime i pasvort i potvrdim e onda mi kaže da nisam pretplaćen na HBO servis

Послато са Coolpad A8

Ja sam ga jutros i aktivirao na moj telenor. Nema potrebe da ga deaktiviram. Ukucam kod sa moj telenor ap, i prihvati ga a kad upišem e-mail ,korisničko ime i pasvort i potvrdim e onda mi kaže da nisam pretplaćen na HBO servis

Послато са Coolpad A8
Cek,cek,koliko se secam pre koji sat kad sam sebi uspesno aktivirao nesto se ne poklapa sa tim tvojim postupkom.
Prvo da te pitam,jesi isao postupno kao sto pise na telenor sajtu kako se prijavljuje na hbo?
A onda mi nesto ne stima,ako si se registrovao na hbo tj.napravio nalog (ono gde unosis mejl,korisnicno ime,pass),prilikom logovanja trazi ti samo mejl i pass,a ne i korisnicko?
Znaci ako si se dobro registrovao,ne bi trebao da ti trazi za logovanje nista vise osim mejla i pass-a?

Poslednja izmena:
Cek,cek,koliko se secam pre koji sat kad sam sebi uspesno aktivirao nesto se ne poklapa sa tim tvojim postupkom.
Prvo da te pitam,jesi isao postupno kao sto pise na telenor sajtu kako se prijavljuje na hbo?
A onda mi nesto ne stima,ako si se registrovao na hbo tj.napravio nalog (ono gde unosis mejl,korisnicno ime,pass),prilikom logovanja trazi ti samo mejl i pass,a ne i korisnicko?
Znaci ako si se dobro registrovao,ne bi trebao da ti trazi za logovanje nista vise osim mejla i pass-a?
Problem je u registraciji sve sam radio po uputstvu.

Послато са Coolpad A8

Sad ih je bas briga, preteruju sa cenama telefona. Cale je pre neki dan uzeo telefon u vipu, meni kaze da uzmem ovaj njegov i prodam, da prodam i svoj i da uzmem neki drugi. I naravno lakse mi je da gledam ponude preko racuna. VIP naravno najpovoljniji, ali bemga ne mogu tamo jer imam ugovor u Telenoru do marta. I ja se napravim lud i posaljem poruku na tviteru sa pitanjem da li imam pravo da predjem u drugu mrezu iako imam ugovor jos nekoliko meseci. Stize odgovor kao da im je zao sto imam nameru da predjem, ako mogu nekako da pomognu da ostanem da kao kazem razloge prelaska, i objasne da moram da otplatim sve racune za tih nekoliko meseci. I ja im lepo kazem da planiram da uzmem nov telefon i eksplicitno im kazem da mi ne odgovara njihova ponuda jer su nekoliko puta vise skuplji od drugih mreza. I stize odgovor kao da im je opet zao sto mi ne odgovara njihova ponuda i kao da se nadaju da cu uspeti da pronadjem neku koja ce mi ipak odgovarati. I ja namerno posaljem da je i meni takodje zao sto im je toliko "stalo" do svojih korisnika. I odgovaraju mi sa ":/" i kao da ako imam jos pitanja da slobodno javim. Ja izneverovao, vec vise od 5 godina imam ugovor, svaki mesec redovno placao, nikada nije bilo kasnjenja, nikada se nisam zalio i oni ne umeju da ponude nesto zbog cega bih ostao. Ako VIP bude imao neku dobru promociju sada, bezim tamo odmah.

Au koja tragedija ja ne verujem. Malo pre me zvali iz Telenora, nista eksplicitno nisu pitali zasto bih presao u drugu mrezu, ali zato su mi ponudili Capture servis. Ironije li, ja devojku s druge strane nisam pola razumeo jer veza stalno prekida. Sturo, cini mi se da je rekla da ako zelim mogu potpuno besplatno da dobijem taj servis (iako sam na onom starijem PiS 500 paketu), valjda 25gb za taj servis plus 2gb interneta za surfovanje. Ne znam da li mi je rekla samo za ovaj mesec ili do kraja ugovora. Ali sam sa zadovoljstvom sve odbio, prvenstveno jer mi to uopste ne treba, za slike koristim Gugl slike, a za muziku, tu mi je uvek racunar i Spotify. I tek na kraju sam shvatio da kad mi se predstavila da je to izgleda ista devojka s kojom sam "caskao" preko tvitera kada sam ih pitao za prebacivanje u mrezu.
Do sada me nikada ikada nisu zvali, a eto sad kada sam hteo da predjem u drugu mrezu, evo ih. Ali treba nesto jace da se zadrzi korisnik, a ne ovakve mizerne i ponizavajuce ponude.

I ja sam im pisala da su preskupi i da ću promeniti mrežu i isto su mi kao i tebi rekli da im je žao i to je to. Sve dok nije došao dan isteka ugovora kad sam im poslala mejl da raskidam. Tek tad su me zvali. Još sam im ja posle mejla slala poruku na fejsu da vidim jesu li primili mejl kad mi niko na isti ne odgovara. Onda su mi odgovorili i na mejl i na fejsu da je sve ok, zahtev za raskid je odobren i u roku od 15 dana će mi biti prebačen broj na pripejd. Sutradan me je zvala žena da mi ponudi popust i pitala me je koliko meni odgovara da plaćam, da bi mi odredila tarifu. Kada smo se dogovorile, zamolila me je da pošaljem poruku stop na 2211 ili 1122 ne mogu da se setim. Stigla mi je povratna poruka da je moj zahtev za raskid obustavljen. A ima jedna mala bezobrazna stvar koju su napravili: U aplikaciji moj telenor i na sajtu naravno su sakrili odeljak do kada važi ugovor. Bio je tu do skoro a onda, kako se približava dan isteka, oni taj odeljak sakriju. Evo, danas je potpisan novi ugovor i gle čuda, taj odeljak se ponovo pojavio.

Jesi uzeo mesec pre isteka? Ili si cekao da istekne? P.s.koliko dugo si se cenjkao? Jesi li ti trazio popust ili se sami nudili :)? Izbombardovah te pitanjima :)

I ja sam im pisala da su preskupi i da ću promeniti mrežu i isto su mi kao i tebi rekli da im je žao i to je to. Sve dok nije došao dan isteka ugovora kad sam im poslala mejl da raskidam. Tek tad su me zvali. Još sam im ja posle mejla slala poruku na fejsu da vidim jesu li primili mejl kad mi niko na isti ne odgovara. Onda su mi odgovorili i na mejl i na fejsu da je sve ok, zahtev za raskid je odobren i u roku od 15 dana će mi biti prebačen broj na pripejd. Sutradan me je zvala žena da mi ponudi popust i pitala me je koliko meni odgovara da plaćam, da bi mi odredila tarifu. Kada smo se dogovorile, zamolila me je da pošaljem poruku stop na 2211 ili 1122 ne mogu da se setim. Stigla mi je povratna poruka da je moj zahtev za raskid obustavljen. A ima jedna mala bezobrazna stvar koju su napravili: U aplikaciji moj telenor i na sajtu naravno su sakrili odeljak do kada važi ugovor. Bio je tu do skoro a onda, kako se približava dan isteka, oni taj odeljak sakriju. Evo, danas je potpisan novi ugovor i gle čuda, taj odeljak se ponovo pojavio.

Sto se tice app i ovoga sto kazes da su sakrili,mislim da se tu app nesto gubi,meni je prosli mesec stajalo da mi je ostala 1 rata,a bile su 2,sad stoji da je ostalo 3,a ostala mi jos jedna rata za mob (i kor.serv. mi je potvrdio kako sam i ja mislio tj.jedna jos),nesto se taj deo u app tripuje,za sajt nisam gledao,ali cisto sumnjao da su to namerno,vevoratno se isto istripovalo nesto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno