opet zezanje. odem na telenormail i odbije mi logovanje. probam preko telefona opet. savetuje me da promenim sifru preko sms. odem i to, kad odgovor; puko sistem.
Djosua,
ocigledno da nisam u toku. ja sam u centru Bgd,a - Dorcol i nikad nisam imao taj signal za 4 g. cisto iz radoznalosti reci mi kako izgleda signal ? neko je spomenuo da se nesto podesava za 4 g. ja sam samo uzeo karticu za 4 g i nista mi nisu podesavali ?
sto se tice novog provajdera,
procitao sam da bude u pocetku najbolji, a onda krene da muva i da su ga izbacili iz svajcarske.
trece,
kako ce on koristiti vip,ovu mrezu kad vip koristi mts,ovu ?
Nije sve u brzini, ima nešto i u stabilnosti konekcije, kvalitetu signala itd... Jel ti to brzina sa jednom crticom ili full signal? Interesantno bi bilo okačiti vrednosti merenja sa mesta gde je signal na jednoj crtici a ne full (nisam video da li ima u drugoj temi)
Ma batali Vectone Mobile - eno idi na Google i kucaj pa da vidis utiske. Sve to na papiru deluje lepo (nude pakete bez uredjaja koji su super), ali izgleda da nista ne radi kako treba, i nemaju apsolutno nikakvu podrsku... U svakom slucaju mislim da bih radije potpisao 3 ugovora sa sva 3 operatera dozivotno gledajuci utiske njihovih korisnika.sto se tice novog provajdera,
procitao sam da bude u pocetku najbolji, a onda krene da muva i da su ga izbacili iz svajcarske.
trece,
kako ce on koristiti vip,ovu mrezu kad vip koristi mts,ovu ?
DZOSUA ,
okrenem 9000, tamo izaberem opciju da me operater pozove (sto da placam poziv,a nije mi hitno ?????
samo jos da mi objasnih kako si uspeo da ulovis operatara zadjabe ? vrteo sam sve opcije i nadjoh kad pritisnes 5 javice se operator za 15 dinara. normalno da necu mizerijama da platim !
Ponudiće ti govorni automat da te oni pozovu samo kad su velike gužve, da ne bi čekao. To se obično dešava samo onda kad počnu isključenja![]()
Hm...ovako neshto bataliti ?
http://www.vectonemobile.co.uk/pay-as-you-go/offer/low-cost-international-calls-uk.aspx
Od cega to oni mene kao korisnika tacno stite? Zracenja mozda ?Na VIPu isto odavno postoji. Zastita korisnika.
Telenor vise samo uz popust od maksimalno 20% bez telefona.
Za 25% i telefon moras da pises email.
Telenor vise i 50% nije zabelezeno.
Verovatno popust od 30% na pretplatu uz telefon po punoj ceni na 24 rate preko Telenor Banke. Nije moguce za dve najnize tarife vec pocinje od trece.Na onoj tabli sa tarifama u Delta City, ima jedna linija sa cenama, a druga sa nekim popustom od 25% ili čak i nešto više. Na dve najmanje tarife su crtice, pa tek od treće tarife kreće.
GlobalTel is a leading provider of Inmate and jail inmate calling services.
Convert your Inmates Long Distance Jail Phone Calls into cheaper local phone calls with this GlobalTel service.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari