kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Odgovor upravo stigao
. Sad jos cekam samo poziv.
rachun telenora pochinje sa 265, a to je raiffeisenDa li postoji nacin da se izbegne provizija prilikom placanja mesecnog racuna? Naisao sam na clanak da se u Rajfajzen banci ne uzima provizija za Telenor racune, mada je vest iz 2012. Napominjem da nisam u mogucnosti da koristim usluge trajnog naloga itd.
Račun na klik ili Trajni nalog u Telenor banci.Da li postoji nacin da se izbegne provizija prilikom placanja mesecnog racuna? Naisao sam na clanak da se u Rajfajzen banci ne uzima provizija za Telenor racune, mada je vest iz 2012. Napominjem da nisam u mogucnosti da koristim usluge trajnog naloga itd.
..što znači da možeš sebi da dođeš još mesec dana grejs perioda.
Dodatne informacije:
Kakve ima veze sa sutrasnjim popisom?!? Izmisljaju... Ako danas zamenis telefon, zavedu to, a sutra popisuju sto je sutra na stanju.Da pohvalim telenor jos jednom. Stigne mi juce poruka kako je telefon stigao sa servisa, i da mogu da dodjem u poslovnicu gde sam ga predao(genericka poruka). Ja dodjem, i objasne mi kako nema nista od toga, jer sutra imaju godisnji popis, i ne mogu da mi zamene telefon, jer im se nece slagati brojevi... :/
Posto mi istekao ugovor, danas me zvali iz tenora i dali ponudu SiP Extra, paket na 24 meseca sa 50%.Najpovoljnije što možeš dobiti u tom slučaju je 25% popusta na pretplatu, ništa više.
Posto mi istekao ugovor, danas me zvali iz tenora i dali ponudu SiP Extra, paket na 24 meseca sa 50%.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Postpejd-tarifni-paketi/PRENESI-I-SURFUJ/
Jel to ok varijanta? tela na godinu dana ali se neckaju , kao razmislite dobra je to popnuda. kako mogu neki fini telefon da ubacim u kombinaciju:wave:
Je l' moze i telefon da se uzme uz tih 50% u redovnoj ceni za taj paket?![]()
To je maximum, ili 25% i telefon po ceni koja ide uz taj paket.
Par strana nazad je neko pisao da mu je neka drugarica ili sta vec dobila 30% i tel i pri tom on kaze da mu je ona rekla da nije preko TB
Pa ti i nije losa kombinacija, sta je TB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari