Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

mene danas pozvali da me obaveste kako imaju popustu na telefone od 10k dinara,a kako nisam prošle godine prilikom obnavljanja ugovora uzeo mob. ,mogu da dođem u poslovnicu da pogledam ponudu :)
Sastavio sam jedan mejl,ne mogu da se hakam sa onima u poslovnicama.Supruga je uzela prošle nedelje m2 note i to je čini mi se jedini telefon koji nije precenjen u njihovoj ponudi.
Ako prihvate moje uslove,uzeću i sebi jedan :)
Čekam poziv pa da prepolovim onaj popust od 50% u ugovoru :rtfm:

Poslednja izmena:
Da li postoji nacin da se izbegne provizija prilikom placanja mesecnog racuna? Naisao sam na clanak da se u Rajfajzen banci ne uzima provizija za Telenor racune, mada je vest iz 2012. Napominjem da nisam u mogucnosti da koristim usluge trajnog naloga itd.

Da li postoji nacin da se izbegne provizija prilikom placanja mesecnog racuna? Naisao sam na clanak da se u Rajfajzen banci ne uzima provizija za Telenor racune, mada je vest iz 2012. Napominjem da nisam u mogucnosti da koristim usluge trajnog naloga itd.
rachun telenora pochinje sa 265, a to je raiffeisen
banka...a koliko znam ako placjash u banci nekom na rachun komitenta te banke, nema provizije...tako je bar u mojoj banci

U raiffeisen banci se dugo vremena nije plaćala provizija na račun za Telenor. Čak kada se plati račun pisalo je "nikada se neće naplaćivati provizija". E pa to nikada je došlo pre možda godinu dana, ili manje, i sada se provizija naplaćuje normalno kao i za sve račune. Pričam za plaćanje na šalteru banke.

Naravno da se placa provizija za placanje na šalteru - treba platiti tog radnika.
Ranije prilikom online placanja nije bilo provizije jer su računi u istoj banci, a sada su sva online plaćanja bez provizije.
Pozdrav

Račun na klik ili Trajni nalog u Telenor banci.

Što reče Septimus, online karticom, može i kreditnom, što znači da možeš sebi da dođeš još mesec dana grejs perioda. Uslov za online plaćanje je da si prijavljen za dobijanje elektronskog računa, jedino u mailu dobiješ link za online plaćanje

Kreditne (revolving) kartice funkcionišu tako što sve što potrošiš u ovom kalendarskom mesecu, plaćaš beskamatno ako ceo iznos platiš do 10. (ili 15.) sledećeg meseca.
Telenor izda račun za oktobar, sa rokom plaćanja do 15. novembra. Ti ga platiš kreditnom karticom, parama koje sada ne moraš da imaš. Ako banci čiju karticu koristiš, ceo taj iznos platiš do 10. decembra, nisi platio nikakvu kamatu.

Aha vidiš nije mi palo napamet, dobra ideja

^cisto da se zna, to nije funkcija kreditnih, bilo obicnih, bilo revolving kartica, samo sto kod nas puno kartica radi tako. Medjutim, ako explicitno ne pise da ima beskamatno placanje (40-45 dana, kako koja..), racunajte da kamata ide ODMAH. (imao sam slucaj u AIKu, pa po tome znam, i to jos na Charge kartici)

Da pohvalim telenor jos jednom. Stigne mi juce poruka kako je telefon stigao sa servisa, i da mogu da dodjem u poslovnicu gde sam ga predao(genericka poruka). Ja dodjem, i objasne mi kako nema nista od toga, jer sutra imaju godisnji popis, i ne mogu da mi zamene telefon, jer im se nece slagati brojevi... :/

Da pohvalim telenor jos jednom. Stigne mi juce poruka kako je telefon stigao sa servisa, i da mogu da dodjem u poslovnicu gde sam ga predao(genericka poruka). Ja dodjem, i objasne mi kako nema nista od toga, jer sutra imaju godisnji popis, i ne mogu da mi zamene telefon, jer im se nece slagati brojevi... :/
Kakve ima veze sa sutrasnjim popisom?!? Izmisljaju... Ako danas zamenis telefon, zavedu to, a sutra popisuju sto je sutra na stanju.

Sad nigde ne mogu naci,do duse na brzinu sam pogledao,ko je bese pisao da je dobio 30% i mob?
Ako stigne Lenovo Vibe P1 i sa 25%,a jos bolje ako je sa 30% bice dobra kupovina

je l neko nekad dobio neki popust na telefon prilikom obnove ugovora? trebalo bi ovih dana da obnovim Prenesi Pro ugovornu obavezu, ali mi se to nesto i ne radi jer mi nijedan telefon nije nesto zanimljiv, a bez telefona necu da produzujem ugovor. S obzirom da se stvarno premisljam da predjem kod konkurencije, je l postoji sansa da me nekako zadrze nekom smanjenom cenom ili slicno?

Najpovoljnije što možeš dobiti u tom slučaju je 25% popusta na pretplatu, ništa više.

Znam tacno sta se moze kao privatno lice ostvariti, ali da li mi neko moze reci sta se najvise moze izboxovati kao pravno lice i pod kojim uslovima?

Prilicno, ali ako prelazis neke vece cifre, ali bez te cifre, ne vredi reci tacno.

Za firme do 5 radnika mislim da neces dobiti nista vise od onoga sto bi fizicko lice dobilo, pa i to je cak malo natezanje. (nije nagadjanje, kevina firma je prilicno velika, do prosle godine su bili u TNoru zbog politike, mada je stvrano TNor nudio nesto sto MTS nije izgleda - limit racuna i gasenje neta. A drug je hteo prvo u TNOru da ima brojeve, ali mu je VIP dao mnogo bolje uslove za firmu od tada 4 radnika, sa njim, kaze TNor nista nije dao van defaulta)

Najpovoljnije što možeš dobiti u tom slučaju je 25% popusta na pretplatu, ništa više.
Posto mi istekao ugovor, danas me zvali iz tenora i dali ponudu SiP Extra, paket na 24 meseca sa 50%.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Postpejd-tarifni-paketi/PRENESI-I-SURFUJ/

Jel to ok varijanta? tela na godinu dana ali se neckaju , kao razmislite dobra je to popnuda. kako mogu neki fini telefon da ubacim u kombinaciju:wave:

^Ne.

Evo ovo je sesti dan od kada sam poslao mail, a peti od kada su mi odgovorili da uskoro ocekujem poziv sa 063 9000. Ne znam sta podrazumevaju pod tim ubrzo.

Prosledi im taj mejl gde su ti napisali da ce te neko nazvati uskoro i napisi da te do danas niko nije nazvao.

To je maximum, ili 25% i telefon po ceni koja ide uz taj paket.

Nazad
Vrh Dno