Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Od proslog meseca sam na Play plus duo paketu, sada udjem u Moj Telenor i u detaljima korisnika pise da sam i dalje na PIS 1000 wtf kliknem promeni i izbaci da sam u stvari na P+D :D
Sada vidim da imam i prenete minute i sms-ove iz proslog meseca, to nisam znao da Play + duo ima? Da nije neka greska, kontam nije to Prenesi paket?! Za mb nemam stanje, se i to prenosi na ovom paketu? na webu gledam to stanje , na app na droidu nema stanja.

U svim paketima se prenosi saobraćaj. Što se tiče mb, i oni se prenose u novim paketima, da vidiš koliko ti je preostalo mb ukucaj *311#, a stanje preostalih mb na webu i droidu vidljiv je od 4. ili 5. u mesecu.

Od proslog meseca sam na Play plus duo paketu, sada udjem u Moj Telenor i u detaljima korisnika pise da sam i dalje na PIS 1000 wtf kliknem promeni i izbaci da sam u stvari na P+D :D
Sada vidim da imam i prenete minute i sms-ove iz proslog meseca, to nisam znao da Play + duo ima? Da nije neka greska, kontam nije to Prenesi paket?! Za mb nemam stanje, se i to prenosi na ovom paketu? na webu gledam to stanje , na app na droidu nema stanja.

Nije greska,u svim paketima se sve sto ne potrosis prenosi.

Extra, hvala ljudi ne menjam play paket :-D

Nekada je bilo throttling i bez prenosenja, sada je bez throttling ali sa prenosenjem.

Da li mogu da odem u centralu i da im trazim zamenu kartice bez vlasnika ugovora? Ugovor mi se vodi na oca, kojeg nikako ne mogu da nahvatam da ode po novu karticu. Da li je dovoljno da ponesem njegovu licnu kartu?

Da li mogu da odem u centralu i da im trazim zamenu kartice bez vlasnika ugovora? Ugovor mi se vodi na oca, kojeg nikako ne mogu da nahvatam da ode po novu karticu. Da li je dovoljno da ponesem njegovu licnu kartu?
Znam da bi tebi bilo korisno ali objektivno gledano, to samo ako naiđeš na nekog ko ne zna da radi svoj posao.

Stigao Xperia Z5, cena prava sitnica...

Ćao XXX, zamenu kartice može da uradi vlasnik broja uz ličnu kartu ili da tebi napravi ovlašćenje i da ga overi u sudu ili opštini, pa da ti u njegovo ime uradiš to za njega. Usluga je besplatna i na licu mesta bi dobili novi SIM.

Danas mi je stigao račun za oktobar i vidim da mi u listingu stoje brojevi: 447537410217, 447537410227, 447537410287 i da sam na njih navodno slao SMS-ove. Izgooglao sam da je su to brojevi za podešavanja iMessages, ali ja svakako nisam slao te SMS-ove. Da li se nekom to dešavalo i kako ja da to dokažem Telenoru i da mi oni to ne naplaćuju? Čini mi se da sam negde ovde pročitao da je u MTS-u bilo sličnih situacija.

Nemas iPhone, ili nisi licno slao?

Vidim da telenor odnedavno ima lumiu 735 doduse samo u webshopu pa me interesuje ako neko ima slicno iskustvo da li je moguce uzeti taj telefon(ili bilo koji drugi iz webshopa) prilikom obnove ugovora, znaci onaj fazon cimanje na mejl, 25% popusta i telefon.

Ako se ja dobro secam meni su nudili 30% i telefon posto imam 2 postpaida koji izadju oko 6k mesecno. Odbio sam ih zbog cene telefona i razmisljam da li da prelazim na mts

To je verovatno ona ponuda preko Telenor Banke, gde je telefon po blesavoj ceni (puna cena mu dodje uz skoro sve tarife, plus tarifa, dok su ove vec uzas cene), to svim nude. 30% popust na tarifu, a cena uredjaja u out :) Dodje na isto kao i telefon na 12 rata sa tarifom bez popusta, otprilike (ima neke male razlike), razlika vise dodje u broju rata.

Ako se ja dobro secam meni su nudili 30% i telefon posto imam 2 postpaida koji izadju oko 6k mesecno. Odbio sam ih zbog cene telefona i razmisljam da li da prelazim na mts

Juce mi je i koleginica rekla da ima popust 30% i telefon.
Bio sam ubedjen da je preko Telenor banke, ali kaze da nije....

Hmmm ako au ovo stvarno uveli,mada cisto sumnjam onda je to dobra fora.
Aj ti njoj reci da opet to proveri,sve mislim da je to preko TB. Najbolje joj reci taj koji je dobio to,jel potpisao ugovor na 2 god. ;)

Hmmm ako au ovo stvarno uveli,mada cisto sumnjam onda je to dobra fora.
Aj ti njoj reci da opet to proveri,sve mislim da je to preko TB. Najbolje joj reci taj koji je dobio to,jel potpisao ugovor na 2 god. ;)

Ona je vlasnik oba ugovora, potpisala na 24 meseca, uzela popust i tel...Kaze da ima vece racune preko 3,4 hiljade ako se secam.
Sad mi dodje da se zalim sto imam 25% :)))

edit, naravno da sam pitao za banku, jer se jedino tu uklapa 30% i kaze ma jok, znala bih.

Ona je vlasnik oba ugovora, potpisala na 24 meseca, uzela popust i tel...Kaze da ima vece racune preko 3,4 hiljade ako se secam.
Sad mi dodje da se zalim sto imam 25% :)))

edit, naravno da sam pitao za banku, jer se jedino tu uklapa 30% i kaze ma jok, znala bih.

Pa dobro,imam i ja 4 postpejd broja kod njih i to jedan od 2600,onda 2x1000 i jedan od 500 (to je mnimum),sto mu dodje preko 5000 (jer uvek svaki racun predje malo) i uglavnom u zbiru budu oko 5500 do 6000,a to dalje znaci da sam se kvalifikovao za 30% i mob ;)

Da li neko zna, ako mi odobre zamenu uredjaja u garanciji, da li mogu da se "pogadjam" sa njima, i trazim neki drugi uredjaj slicne cene(uz potencijalnu doplatu)?

Da, ali zavisi od njih da li ce izaci u susret za svaki konkretan slucaj.

To je verovatno ona ponuda preko Telenor Banke, gde je telefon po blesavoj ceni (puna cena mu dodje uz skoro sve tarife, plus tarifa, dok su ove vec uzas cene), to svim nude. 30% popust na tarifu, a cena uredjaja u out :) Dodje na isto kao i telefon na 12 rata sa tarifom bez popusta, otprilike (ima neke male razlike), razlika vise dodje u broju rata.
Nope.

Isti slucaj, samo sto ja nisam pristao.

Cula se sa customer care i potpisala preko kurira?
Upravo to, customer care ti to ponudi kada te nazovu, samo sto ja nisam ristao pa nije bilo tog dela sa potpisivanjem preko kurira :)

Nazad
Vrh Dno