Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

To nisma pitao.

Ovo je po racunu, ne u zbiru, ako je uopste bitno

Kako god,to je sve na moje ime,sto znaci ako ne daju,mogu izgubiti svih tih 50-ak evrica od mene,jer su sve moji brojevi. Do duse necu nista raditi jos mesec,dva. Taman da vidim sta novo ima da dobiju,kakva ce biti novogodisnja i sl.

Sto se tice ove ponude ja bih sa ucescem u nekom paketu do 10 0000 birao izmedju Huawei g620s ili Lenovo a6000. Ne znam da li ce sledeceg meseca nuditi jos neke modele pored ovih. Ne verujem da ce u januaru stizati neki novi modeli pre ce neke modele ukloniti do marta.

G620s bez paketa ne košta toliko.

Sabani mi ponudili 100 min na pis 1000 jos godinu dana bez popusta i bez telefona.

Racun mi nije ispod 2500 i na moje pitanje kakva je to pogodnost kad u novom pis ekstra paketu za 150din vise imam 200min vise i mogu da uzmem tel nisu imali odgovor.
Edit greaka ponudili su mi 50% vise minuta sto dodje 150 min vise.

Poslednja izmena:
Sabani mi ponudili 100 min na pis 1000 jos godinu dana bez popusta i bez telefona.

Racun mi nije ispod 2500 i na moje pitanje kakva je to pogodnost kad u novom pis ekstra paketu za 150din vise imam 200min vise i mogu da uzmem tel nisu imali odgovor.
Edit greaka ponudili su mi 50% vise minuta sto dodje 150 min vise.

Ovo je Telenor in a nutshell u poslednje vreme. Tako su i meni ponudili ponudu koja se ne odbija gde je telefon malo skuplji nego kod ostalih ali sa tim popustom na pretplatu izadje jeftinije, a onda kada smo izracunali da je kod mts-a povoljnije za neki 10-20k e onda je bilo - ma verovatno ne gledate ugovor na 2 godine vec 3, iako sami znaju da je to cena sa ugovorom na 2 godine. Ja lepo rekoh - ni telefon vise, ni popust na telenoru, ni nikakav ugovor duzi od mesec dana :)

mene zvali juche, istiche mi ugovor za 3 dana...trenutno sam na Play + XL (2200din) i uglavnom mi je rachun oko 2500 din zbog par parkinga mesechno...kazu poshto se druzimo sad cje vecj 10 godina, mogu da obnovim ugovor sa 25% naredne 2 godine i mogu da uzmem telefon, i platim ili odmah za njega ili na 6 rata...nisam josh pristao, jer sam ih bacio u rebus (a boga mi i oni mene) pa chekam da saznam reshenje rebusa...naime, skontao sam u PDFu koji imaju na onoj stranici "popusti na telefone" da u desnoj koloni od Meizu M2 Note stoji Lenovo Vibe P1, da mu je stara cena na paketu koji mene zanima stara cena 13980, popust sada na njega 8010, tako da je nova cena 5970 din...malo sam guglao taj fon, i po meni je bash odlichna sprava...rebus je taj shto niko u telenoru ne zna za taj fon, tvrde da ga nikad nisu imali, niko ga nikad nije video ni na jednom spisku...u NS u 2 telenor radnje me gledali belo za taj P1, na 9000 operater nikad nije chuo za taj P1...ni ova cica shto me juche zvala nije nikad chula za P1, ali sam nju uspeo da nagovorim da otvori njihov sajt, pa da skine taj pdf, da nadje Meizu M2 Note, i da pogleda koji je telefon posle njega! i kao "JUUUUU!?! pazi stvarno!?!"...na njen predlog, ostavili smo da se chujemo sad u petak kad mi istiche ugovor, pa cje mi recji shta je saznala, da li cje biti taj fon u ponudi, i zashto uopshte stoji tamo...

moje pitanje, poshto mi treba dual sim, pun mi kufer da vuchem i sluzbeni i privatni fon, poshto pretpostavljam da od tog P1 necje biti nishta, da li da uzmem Meizu M2 Note na 6 rata (5970din je na mom prenesi i surfuj extra) i uzmem tih 25%, ili da sachekam da vidim novogodishnju promociju i da li cje biti josh nekih pogodnosti? mada bih ja najradije taj Lenovo Vibe P1 :/
pitanje br 2: da li je 25% + telefon najbolje shta su mogli da mi ponude? da trazim vishe ili da se shutam u dupe shto sam i ovo dobio? :)

mene zvali juche, istiche mi ugovor za 3 dana...trenutno sam na Play + XL (2200din) i uglavnom mi je rachun oko 2500 din zbog par parkinga mesechno...kazu poshto se druzimo sad cje vecj 10 godina, mogu da obnovim ugovor sa 25% naredne 2 godine i mogu da uzmem telefon, i platim ili odmah za njega ili na 6 rata...nisam josh pristao, jer sam ih bacio u rebus (a boga mi i oni mene) pa chekam da saznam reshenje rebusa...naime, skontao sam u PDFu koji imaju na onoj stranici "popusti na telefone" da u desnoj koloni od Meizu M2 Note stoji Lenovo Vibe P1, da mu je stara cena na paketu koji mene zanima stara cena 13980, popust sada na njega 8010, tako da je nova cena 5970 din...malo sam guglao taj fon, i po meni je bash odlichna sprava...rebus je taj shto niko u telenoru ne zna za taj fon, tvrde da ga nikad nisu imali, niko ga nikad nije video ni na jednom spisku...u NS u 2 telenor radnje me gledali belo za taj P1, na 9000 operater nikad nije chuo za taj P1...ni ova cica shto me juche zvala nije nikad chula za P1, ali sam nju uspeo da nagovorim da otvori njihov sajt, pa da skine taj pdf, da nadje Meizu M2 Note, i da pogleda koji je telefon posle njega! i kao "JUUUUU!?! pazi stvarno!?!"...na njen predlog, ostavili smo da se chujemo sad u petak kad mi istiche ugovor, pa cje mi recji shta je saznala, da li cje biti taj fon u ponudi, i zashto uopshte stoji tamo...

moje pitanje, poshto mi treba dual sim, pun mi kufer da vuchem i sluzbeni i privatni fon, poshto pretpostavljam da od tog P1 necje biti nishta, da li da uzmem Meizu M2 Note na 6 rata (5970din je na mom prenesi i surfuj extra) i uzmem tih 25%, ili da sachekam da vidim novogodishnju promociju i da li cje biti josh nekih pogodnosti? mada bih ja najradije taj Lenovo Vibe P1 :/
pitanje br 2: da li je 25% + telefon najbolje shta su mogli da mi ponude? da trazim vishe ili da se shutam u dupe shto sam i ovo dobio? :)

Hmm vidi stvarno ima taj model tu,a na sajtu nigde :D Mogu reci da mu je cena super i da je on skroz dobar,samo jos ako se nisu zeznuli pa to dopisali,a nemaju u ponudi ;)

p.s.Aj javi kad ti odgovore sta je u pitanju,ako ga imaju,da i ja trazim da potpisem ugovor uz taj mob do 01.12.,posto ce tad biti novogodisnja,a cisto sumnjam da ce biti bolja akcija od ove

Poslednja izmena:
Ljudi ukratko, na postpaid Telenoru sam negde 10-11god....Zanima me Meizu MX5 koji na Play+ Duo paketu ima doplatu 39000din. Moze na 24 rate preko TB. (Trenutno sam na starom postpaid paketu koji placam 2000, a hocu da ga smanjim jer realno ne koristim min i poruke, bitan mi je net).
Dakle presao bi na Play+Duo ali mi ova cifra od 39000 velika. Razmisljao da posaljem mail da hocu raskid ugovora ili neki besan popust na ovaj fon...ima li sanse za tako nesto? Vidim da imaju i popust 30% na pakete preko 1500din. E sad i taj popust i popust na telefon ne verujem :)
Dajte neke predloge, kombinacije. Sta mogu da izvucem a da je u kombinaciji sa ovom telefonom. Hvala.

Jes' ti, bolan, cit'o ovaj topik, bar poslednjih par strana?
Vrati se kad iscitas kolege forumase :)

ma citao ja 20-30 strana, ali mi se sve pomesalo, i popusti i paketi. Kratko i jasno, briga me za popust na paket, koliko mogu popusta da dobijem na telefon max? Ako ih iscimam sa raskidom ugovora. Jesu li one novogodisnje akcije (tipa vaucer 10000din) maksimum koji mogu da ocekujem, nece mi ga da ti za dzabe sigurno:D

Fizicko lice za produzenje ugovora jako tesko do cistog popusta na telefon. U igri su 50%pp, 25-30%pp i telefon.

Nista te ne kosta da probas tvoju ideju ili da cekas NG akciju.

Jel moguce uzeti samo telefon na rate bez paketa? Npr telefon kosta 35.000 i na 24 rate mu dodje 1.458, bez da placam mesecnu pretplatu.Imam njihovu karticu koja je trenutno pripejd..bio sam na postpej 4god.

Bas sam hteo da ih pohvalim za brzo procesiranje reklamacije na meizu mx4- jer im je trebalo 3 dana da odobre zamenu, ukljucujuci sa danom predaje. Medjutim, da bi se kompletirao proces, morao sam da donesem kutiju i punjac, i od tada vec 5 radnih dana se ne javljaju(ako se i danas racuna kao radni dan). Sve nekako i ocekujem da ce jos da se razvuce, jer oni u radnji sigurno nemaju ovaj model, i pitanje odakle treba da ga nabave.

Jel moguce uzeti samo telefon na rate bez paketa? Npr telefon kosta 35.000 i na 24 rate mu dodje 1.458, bez da placam mesecnu pretplatu.Imam njihovu karticu koja je trenutno pripejd..bio sam na postpej 4god.

Ne možeš. Uslov za telefon na rate je da imaš postpaid paket čija je pretplata jednaka ili veća od 1495 din.

Bas sam hteo da ih pohvalim za brzo procesiranje reklamacije na meizu mx4- jer im je trebalo 3 dana da odobre zamenu, ukljucujuci sa danom predaje. Medjutim, da bi se kompletirao proces, morao sam da donesem kutiju i punjac, i od tada vec 5 radnih dana se ne javljaju(ako se i danas racuna kao radni dan). Sve nekako i ocekujem da ce jos da se razvuce, jer oni u radnji sigurno nemaju ovaj model, i pitanje odakle treba da ga nabave.

Servisiranje sad bas brzo ide, 3-4 dana i vraca se telefon. To za zamenu je isto normalna procedura, moras da dostavis svu pratecu opremu. Zamena se obicno brzo resava, cim servis odobri zamenu, u poslovnici mogu da ti izdaju telefon. Jedino se mozda malo ceka ako u magacinu postoji isti model telefona kao tvoj, pa ovi iz poslovnice cekaju da im se iz magacina dostavi. Ako ne postoji taj telefon onda biras drugi i mozes da uzmes istog trenutka kada se odobri zamena.

Ne možeš. Uslov za telefon na rate je da imaš postpaid paket čija je pretplata jednaka ili veća od 1495 din.

Jesi siguran? Prica se o telefonu na 24 rate - koliko sam ja upoznat to moze uz bilo koji post paid pa cak i najjeftiniji...

Dodatne informacije:
Ponuda se odnosi na tarifne pakete PRENESI, PRENESI I SURFUJ, PREMIUM I PLAY+, čija je mesečna pretplata jednaka ili veća od 1.495 dinara.

Na sajtu su prikazane cene telefona na 12 ili 24 rate, preko Telenor banke,
izražene u dinarima, sa PDV-om. U pregledu telefona, cene na rate se nalaze pored oznake

Korisnik uvek može da promeni tarifni paket na drugi paket sa većom ili manom pretplatom iz grupe tarifnih paketa iz tačke 1. Ovu promenu korisnik može da uradi samostalno ili u Telenor prodavnici. Promena tarifnog paketa je besplatna. Više informacija.

Korisnik u svakom trenutku može da kupi novi telefon ukoliko u potpunosti otplati telefon koji trenutno koristi. U slučaju prevremene otplate telefona, korisnik je dužan da preostale rate za telefon izmiri u celosti, čime stiče mogućnost otključavanja mobilnog telefona. Više informacija.
Prevremena otplata mobilnog telefona ne podrazumeva i plaćanje mesečnih pretplata tarifnog paketa do kraja kreditnog perioda.

Jel mogu da platim pocetkom decembra poslednju mes. pretplatu iz ugovora i da uzmem neki mob pre zvanicnog isteka ugovora? Smorilo bi me da cekam da prodje skoro ceo decembar i zvanicni istek ugovora u dan.

Jel mogu da platim pocetkom decembra poslednju mes. pretplatu iz ugovora i da uzmem neki mob pre zvanicnog isteka ugovora? Smorilo bi me da cekam da prodje skoro ceo decembar i zvanicni istek ugovora u dan.

Mesec dana pred isteka ugovora mozes da uzmes novi telefon i potpises novi ugovor.

Koliko brzo odgovaraju na mejl? Tice se snizenja na pretplatu. Za drugi broj slao pre godinu i nesto dana pa se ne secam tacno, ali mislim da je bilo cak i istog dana.

na servis@telenor odgovore za 24h (bar meni oba puta ove godine) ali sa porukom tipa "prosledili smo vasu poruku nadleznima za tu temu, ocekujte poziv sa broja 0639000"...a na poziv sam oba puta chekao 3-4 dana...

Koliko brzo odgovaraju na mejl? Tice se snizenja na pretplatu. Za drugi broj slao pre godinu i nesto dana pa se ne secam tacno, ali mislim da je bilo cak i istog dana.

Za dan,dva odogvore na mejl da ce te pozvati i onda te pozovu za koji dan,mozda sve ukupno oko 4-5 dana

Nazad
Vrh Dno