mene zvali juche, istiche mi ugovor za 3 dana...trenutno sam na Play + XL (2200din) i uglavnom mi je rachun oko 2500 din zbog par parkinga mesechno...kazu poshto se druzimo sad cje vecj 10 godina, mogu da obnovim ugovor sa 25% naredne 2 godine i mogu da uzmem telefon, i platim ili odmah za njega ili na 6 rata...nisam josh pristao, jer sam ih bacio u rebus (a boga mi i oni mene) pa chekam da saznam reshenje rebusa...naime, skontao sam u PDFu koji imaju na onoj stranici "popusti na telefone" da u desnoj koloni od Meizu M2 Note stoji Lenovo Vibe P1, da mu je stara cena na paketu koji mene zanima stara cena 13980, popust sada na njega 8010, tako da je nova cena 5970 din...malo sam guglao taj fon, i po meni je bash odlichna sprava...rebus je taj shto niko u telenoru ne zna za taj fon, tvrde da ga nikad nisu imali, niko ga nikad nije video ni na jednom spisku...u NS u 2 telenor radnje me gledali belo za taj P1, na 9000 operater nikad nije chuo za taj P1...ni ova cica shto me juche zvala nije nikad chula za P1, ali sam nju uspeo da nagovorim da otvori njihov sajt, pa da skine taj pdf, da nadje Meizu M2 Note, i da pogleda koji je telefon posle njega! i kao "JUUUUU!?! pazi stvarno!?!"...na njen predlog, ostavili smo da se chujemo sad u petak kad mi istiche ugovor, pa cje mi recji shta je saznala, da li cje biti taj fon u ponudi, i zashto uopshte stoji tamo...
moje pitanje, poshto mi treba dual sim, pun mi kufer da vuchem i sluzbeni i privatni fon, poshto pretpostavljam da od tog P1 necje biti nishta, da li da uzmem Meizu M2 Note na 6 rata (5970din je na mom prenesi i surfuj extra) i uzmem tih 25%, ili da sachekam da vidim novogodishnju promociju i da li cje biti josh nekih pogodnosti? mada bih ja najradije taj Lenovo Vibe P1 :/
pitanje br 2: da li je 25% + telefon najbolje shta su mogli da mi ponude? da trazim vishe ili da se shutam u dupe shto sam i ovo dobio?