Ajde ovako, da vidimo sta moze:
1.)Za 10-o godisnjeg korisnika su jedva dali popust 50%, tek pre 2,3 meseca, iako su to mogli da odobre pre godinu i kusur dana, kada sam ih pitao
2.)Na pitanje da li tom istom korisniku moze da se aktivira jos jedan broj u vecoj tarifi uz isti popust su rekli da ne moze
3.)Na pitanje da li mogu da daju neki specijalni paket, bez telefona a po ceni priblizan konkurentima su rekli da ne moze
4.)Na pitanje da li moze da se dobije stari broj koji je neaktivan, radi ponovnog ukljucenja, rekli su da ne moze ako se ne plati, jer ulazi u kategoriju specijalnih brojeva
5.)Za otkljucavanje moba koji je uzet preko paketa pre 4,5 godina su trazili da se posalje kopija LK, ili da vlasnik dodje licno. Velika je frka dati kod za Samsung Beat, koji vredi 10 evra...
Stvarno su ljudine u tom Telenoru...
Zivo me zanima da li se neko upecao, da ne kazem zahebao, pa potpisao ugovor sa njima na osnovu tvojih hvalospeva!?
Sto bi ti rekao "Ajde ovako da vidimo sta moze tj.sta je do sad moglo kod mene tj.u mom slucaju i sta su mi dali":
1.Za jedan od 4 postpejd broja kod njih sam trazio krajem prosle godine da mi odobre da obnovim ugovor nesto vise od 2 meseca ranije,jer sam hteo za novogodisnju akciju obnoviti i ako je bila krs-
dali mi (prvo je bio PiS 500,a sad PiS 1000)
2.Za drugi postpejd sam im trazio u martu cini mi se da mi daju duplo jeftiniju pretplatu jer mi jos ne odgovaraju telefoni posto je paket mali,pa telefoni skuplji-
dali mi (paket je i dalje PiS 150,pretplata je 300 din vec par meseci,umesto 600)
3.Za treci postpejd broj sam vec nedavno napisao da sam im trazio vise od 3 meseca ranije da obnovim i ovaj ugovor da bi iskoristio ovu akciju sa popustom do kraja jula-
dali mi (trenutno je PiS 150,a kad uzmem mob
posto ga jos cekam bice ili Play+ M ili PiS 500,jos razmisljam)
4.I ovo sam vec pisao da sam imao par reklamacija na racun (cini mi se sve ukupno 3,a kod njih sam ihahaj od kad),nisu bile velike zalbe ali opet su bile (3 puta po par stotina dinara,ali ne volim da placam sto nisam napravio)-
stornirali mi (i ako sam posle i sam video kad su mi obrazlozili gde sam to napravio da je bila sve moja krivica i da me ni u jednoj zalbi
nisu oni pokrali),a evo ti i gde sam sve to pogresio pa mi naplatili:
a.Jednom sam preusmerio pozive,a nisam znao da se i to placa tj.da ide na moj racun,a imao sam poziva dok sam bio preusmeren,sve lepo pise na sajtu,ali se to ranije nije placalo,a ja nisam to citao
b.Bio u romingu i ako sam ugasio data konekciju rominga,a ostala je standardna data konekcija,mob mi se nakacio na net i azurirao neku aplikaciju.Ovo znam jer sam slucajno bas tad pogledao u mob i video da azurira,a bio je u romingu.Ovo je softverska greska verovatno,ali oni i to stornirali
c.Treca je bila opet moja greska jer sam 31. u mesecu oko podne ugasio ono -dodaj sms- sto daju za postpejd jer nisam hteo za sledeci mesec da mi startuje nova i da platim za taj mesec to kad nisam skoro nikako bio u zemlji,a mislio sam da to vazi do kraja meseca.Medjutim cim je deaktiviras prestaje da vazi i pocinje da se naplacuje sms,a posle toga sam slao jos poruka i to mi se naplatil

pet mi obrazlozili kako to radi i opet stornirali.
5.Isto jako sveze,a to je da su mi mob otkljucali za sve mreze u pola ugovorne obaveze,cim sam im to trazio,a nisu bili u obavezni dok ne istekne ugovor za taj mob.
Eto,jesi sad zadovoljan,jesam ti obrazlozio sto su za mene najbolji?
Bas mene briga sta su tebi dali ili nisu dali,ja pricam moje iskustvo sa njima i sve sto sam napisao
nisam slagao,sve je ziva istina i ne vidim razlog da ne ostanem i dalje kod njih kad sve sto trazim dobijem?
U cemu je sad tvoj problem,to sto tebi ne daju nista to je opet njihova stvar (mozda ne placas redovno,ne pravis vece racune i sl.)?
Ovo je ujedno i poruka za jos njih par koji me smaraju zasto su meni No.1...,evo im razlozi detaljno napisani i ubuduce svaki put kad neko krene da me smara samo cu odraditi copy/paste ovoga,da opet procita ako prvi put nista nije skontao.