Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Kad sam produzavao ugovor ponudili mi 30%, da sam dosao dan kasnije imao bih 50%. To nije nista novo, mozes bez telefona na 12 meseci da dobijes ogroman popust, nemam ja neki poseban tretman, pisu ljudi svakog dana kako izboksuju 50%.

Izboksuju 50% na punu cenu, a ne na cenu koja vec ima popust.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok, onda ovi sto placaju po 875 dinara zive u iluziji :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ok, onda ovi sto placaju po 875 dinara zive u iluziji [emoji4]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ljudi koji placaju toliko imaju 50% popusta na punu cenu paketa, a ne 50% na cenu sa popustom za kupovinu bez telefona, kako si ti napisao nekoliko postova iznad, pogledaj. Npr. Total10 paket puna cena 3599, cena sa popustom za kupovinu bez telefona je 1999. Ljudi koji izboksuju 50% placace 3599/2=1799,5 a ne 1999/2=999,5

Poslednja izmena:
Bogme ja prelazim sa prastarog prenesi play + XL na novi play 10.
Za oko 1150 din (imam popust 50%) bolje ne može. 10 gb neta, plus 3 digitalna dodatka i 500 min. Poruke me ne zanimaju [emoji23]

Jel se moze sa Play30 paketa preci naTotal 5? Total 5 je skuplji za 4din. Pod UO sam.

Dobro toliko ljudi kad već uspeva da izboksuje 50% mora da sam ja neki baksuz. Ne uspeva ni fb ni Twitter ni na licu mesta. Da li može da uspe prelazak na prepaid?

Meni je odličan ovaj play 5 za 900din ako mi odobre 50% popusta u decembru, ako ne odobre dobar je i vip neo 2. Žao bi mi bilo dizera samo, ne mogu da nađem ima li godišnja pretplata na dizer kod nas.

Bacila je svemir zeku

Dobro toliko ljudi kad već uspeva da izboksuje 50% mora da sam ja neki baksuz. Ne uspeva ni fb ni Twitter ni na licu mesta. Da li može da uspe prelazak na prepaid?

i mene baš zanima kako?
pre neki dan su me zvali iz poslovnice, i ja ih pitam za popust, devojka se pravi blesava, a juče su mi odgovorili na tw:
"Ovo je trenutno dostupna ponuda za obnovu ugovora, ukoliko bude promena objavićemo na sajtu"

postpaid korisnik od 2001 godine :mad:

Podnesete zahtev za prelazak u drugu mrezu ili na prepiad i verovatno ce vam ponuditi 50% popust. Ja sam par puta trazio popust, nisu mi dali. Onda mi se u jednom trenutku pojavilo u MojTelenor aplikaciji opcija za obnovu ugovora uz 50% popusta.

Sent from Galaxy S8

Meni je odličan ovaj play 5 za 900din.

I meni je dobar sa Play+ M. 4GB više i 150 min više za 250 din (uz 50%). I još bih mogao da uključim hbogo, to ovde nisam mogao. I meni je žao deezera, naloga kreiranog tamo i playlista, ali u zadnje vreme slušam samo spotify i to na svim uređajima.

Zna li neko, vezano za dodatak hbogo, pošto sam na sbb i imam ga u paketu, jel moram i ovde da ga uključim ili ne moram? Jel se kod telenora dobija pretplata+freeprotok, a kod sbb samo pretplata normalno bez protoka?

Meni je odličan ovaj play 5 za 900din ako mi odobre 50% popusta u decembru, ako ne odobre dobar je i vip neo 2. Žao bi mi bilo dizera samo, ne mogu da nađem ima li godišnja pretplata na dizer kod nas.

Bacila je svemir zeku

Možeš direktno da se pretplatiš kod samog Deezera. Pretplata ide na mesečnom nivou (mislim da je oko 7 evra). Ali ne dobijaš net uz to.

P. S. imaju promociju prva tri meseca za 0.99 evra :)

Poslednja izmena:
I meni je dobar sa Play+ M. 4GB više i 150 min više za 250 din (uz 50%). I još bih mogao da uključim hbogo, to ovde nisam mogao. I meni je žao deezera, naloga kreiranog tamo i playlista, ali u zadnje vreme slušam samo spotify i to na svim uređajima.

Zna li neko, vezano za dodatak hbogo, pošto sam na sbb i imam ga u paketu, jel moram i ovde da ga uključim ili ne moram? Jel se kod telenora dobija pretplata+freeprotok, a kod sbb samo pretplata normalno bez protoka?

Kako ti radi Spotify kod nas? Nešto sam pokušavala ali mi u roku od mesec dana suspenduju nalog jer nisam iz US. Meni je dizer fenomenalan posebno sad kad su uveli one različite Flow opcije. Za HBOGo nisam imala pojma da sad može, nije moglo na play m. U svakom slučaju se ne isplati pretplata na dizer, bolje produžiti ugovor. Al videćemo.

Bacila je svemir zeku

Najisplativije je imati te pesme na telefonu :)

Ljudi koji placaju toliko imaju 50% popusta na punu cenu paketa, a ne 50% na cenu sa popustom za kupovinu bez telefona, kako si ti napisao nekoliko postova iznad, pogledaj. Npr. Total10 paket puna cena 3599, cena sa popustom za kupovinu bez telefona je 1999. Ljudi koji izboksuju 50% placace 3599/2=1799,5 a ne 1999/2=999,5

Pa ja placam 1225 dinara mesecno sa uracunatih 30% popusta na paket bez telefona a da nemam popust placao bih 1700, ugovor od 12 meseci.

Ne postoji nikakav popust na popust, nego samo popust na ugovor bez telefona, dakle ne 2 popusta nego 1. Valjda sam jasniji sad.

Očito se ne razumete. Ti si dobio 30% popusta na paket koji je isti koštao uzeo telefon ili ne. Sa novim paketima, popust koji daju se obračunava na višu cenu.

^^To je s vec uracunatim popustom (od nekih 45%)...znaci ti taj paket mozes da dobijes za minimum 1800. 1000 mozes samo da sanjas.

Nisu loši paketi, ali mislim da su najbolju ponudu imali prošle godine kada su nudili promo 10GB neta.

^^To je s vec uracunatim popustom (od nekih 45%)...znaci ti taj paket mozes da dobijes za minimum 1800. 1000 mozes samo da sanjas.

Zvao sam ih sad da proverim i ipak je moja greska bila. Antena je u pravu tako da se izvinjavam ovom prilikom.

Popust se obracunava samo na cifru sa telefonom. Dakle za pakete bez telefona za sada nema nikakvog popusta za stare korisnike za pakete bez telefona, to sto pise to je. Pokusacu svakako kada istekne ugovor jer onda Total 10 meni gubi svaki smisao. Ili Total 5 ili Total 2 onda jer vec imam promo 10 GB jos 12 meseci nakon isteka trenutnog ugovora.

Nema sta da se izvinjavas. Uvek popust ide na cenu s telefonom/bez UO.

Nejasni su za Premium paket.
Piše:"Minuti u romingu se odnose na odlazne i dolazne pozive ostvarene u Evropi"
A nigde ne kaže koliko je minuta predviđeno za roaming.
Da su neograničeni bilo bi too good to be true.

Nejasni su za Premium paket.
Piše:"Minuti u romingu se odnose na odlazne i dolazne pozive ostvarene u Evropi"
A nigde ne kaže koliko je minuta predviđeno za roaming.
Da su neograničeni bilo bi too good to be true.

Pa piše u opisu paketa da minuti IZ paketa važe za roming, to i piše u opisu teksta. Dok ih neko ne iscima na fb-u ili twitteru nećemo saznati

Prilozi

• Screenshot_20180518-203525_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180518-203525_Samsung Internet.jpg
    761 KB · Pregleda: 193
Ja zvao. Kazu da Premium paket ima 20 roming minuta mesecno kao i dosada ali da to greskom nisu naveli na sajtu. Bice ispravljeno.

Imam UO na neki prenesi paket od 1200 dinara. U medjuvremenu sam presao na stari neograniceni od 1795. Sad kad hocu da predjem na ovaj Total od 1699, preko aplikacije, kaze nije moguce, da idem u prodavnicu... ostale, skuplje, dozvoljava da izaberem....

Sent via Huawei P10

Nazad
Vrh Dno