Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dakle, da vidimo.

Total paketi sa flat minutima i porukama zamenjuju Play+.

Total je sa 999 dinara jeftiniji od svih dosadašnjih Play+ paketa i ima 1,5 GB interneta, koliko je imao Play+ 20, koji je koštao 1195 dinara, ali nema internet za 2 aplikacije koji je išao uz njega.
Total 2 je sa 1199 dinara zamena za Play+ 20. Internet je povećan sa 1,5 GB na 2 GB uz zadržanih 2x10 GB za dve izabrane aplikacije.
Total 5 je sa 1499 dinara zamena za Play+ 30. Internet je povećan sa 3 GB na 5 GB uz zadržanih 3x10 GB za tri izabrane aplikacije.
Total 10 je sa 1999 dinara zamena za Play+ 40. Internet je povećan sa 6 GB na 10 GB uz zadržanih 4x10 GB za četiri izabrane aplikacije.

Aplikacije su ostale iste - HBO Go, Deezer, Capture, Instagram, Viber i Društvene mreže.

Novi Play paketi su za one kojima treba više neta, a manje razgovora. Poruke su neograničene, a aplikacije su iste kao na Total paketima.

Play 5 za 1199 dinara ima 5 GB interneta i 2x10 GB za aplikacije uz 350 minuta i nakon toga još 5000 u mreži.
Play 10 za 1499 dinara ima 10 GB interneta i 3x10 GB za aplikacije uz 500 minuta i nakon toga još 5000 u mreži.

Premium paket je zamena za Premium+. Košta 3499 i ima 100 GB neta umesto dosadašnjih 15 i 6x10 GB za sve aplikacije.

Prenesi paketi su zamena za Prenesi+.

Prenesi 100 za 499 dinara zamenjuje Prenesi+ XS, koji je koštao 595. Ima 100 min i nakon toga još 5000 u mreži, 100 SMS i 250 MB, koliko je imao i XS.
Prenesi 150 za 699 dinara zamenjuje Prenesi+ S. Ima 150 min i nakon toga još 5000 u mreži, neograničene SMS-ove, 500 MB i 10 GB za jednu aplikaciju po izboru (premium aplikacije HBO Go, Deezer i Capture ne dolaze u obzir), koliko je imao i S.
Prenesi 250 za 899 dinara zamenjuje Prenesi+ S. Ima 250 min i nakon toga još 5000 u mreži, neograničene SMS-ove i 1 GB, koliko je imao i M, ali 2x10 GB za dve aplikaciju po izboru (premium aplikacije HBO Go, Deezer i Capture ne dolaze u obzir), dok je M imao 1x10 GB za jednu aplikaciju.

Uveli su i povećanje cene pretplate ako se telefon uzima na rate.

Jviqp41.png

Ostali paketi: Start, Prenesi kredit i paketi za OSI, koliko vidim, nisu dirani.

Google cache starih paketa:
https://webcache.googleusercontent....uda/tarifni-paketi/+&cd=1&hl=sr&ct=clnk&gl=rs

Poslednja izmena:
I uz obican total taj od 999 din nema mogucnosti uzimanja moba koliko sam skontao,vec od total 2

Poslednja izmena:
Da, izgleda da je podatak iz pregleda svih tarifa, čiju sliku sam okačio, a koji kazuje da je Total s telefonom 1699 netačan pošto se nakon izbora telefona uopšte ne pojavljuje opcija za Total tarifu, nego samo za Total 2, 5 i 10.

Verovatno su to menjali u zadnji čas pre objavljivanja pa nisu svuda uskladili.

Od pocetka je tako,cim je kolega @Crespo okacio da su stigli novi paketi,odmah je tako bilo 100% za obican total ne moze mob

A jesu iskopirali VIP [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moguće je deljenje interneta između telenor home 150 i bilo kog novog paketa čija je pretplata BEZ POPUSTA veća od 1495din. Što 99% isključuje Total tarifu, jer ona ima samo cenu sa popustom.

To praktično znači da je moguće imati flat svega na mobilnom (ako je 152GB interneta dovoljno) za 2800 RSD bez telefona. Kombinacija total 2 i TH 150 tarife.

I opet nekom neće nešto odgovarati. [emoji848]
Jel na telenorovom pripejdu ima 4g?

Bacila je svemir zeku

Ja sam malo pozurio kad sam rekao da mi je bezveze,gledao sam samo ove total tarife i one mi se ne svidjaju ali zato Play5 i play10 sasvim ok za moje potrebe...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ovaj Total 10 sa 50% popusta dodje bas zaokruzena stvar za 1000 dinara

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ok je ovaj premium paket,ali mts za 500 din više daje 1000GB. Jedino kome znače sve ove aplikacije onda se više isplati kod telenora.

Ok je ovaj premium paket,ali mts za 500 din više daje 1000GB. Jedino kome znače sve ove aplikacije onda se više isplati kod telenora.

Uzmeš Total2 i iskombinujes sa Telenor Home 150 - za 2800 RSD imaš neograničene minute, sms i 152GB.

1000din za NEO/1.5GB i nema prekoracenja neta... sad ne da je bolji izbor nego je ocigledan izbor po meni.

Pih, u zao cas. Radovacu se ovom za godinu dana, kad mi istekne ugovor.

Bolja je Omorika na 12 meseci.
Meni nije, 1.5GB je i vise nego dovoljan za bilo koji broj koji koristim (ne bi palio Speedtest uopste i cao..), jeftinije od O1 i NEO2 i nema prekoracenja, nema dodatne usluge zastite od prekoracenja...

Doduse nijedan ugovor mi ne istice pre januara :)

Ja bih dao i vise od 100din za kracu UO. Zanimljivo da u Telenoru moze na 12 meseci samo uz telefon...

Isto kao sto i sad na cenu bez telefona imam 30% popusta.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Mozda ti i daju nesto manje od 2000 ali za 1000 nema sanse.

Poslednja izmena:
Dobri su paketi. Veliki izbor rekao bih za svakog po nešto. Meni lično je play 5 odličan jer ne trošim više od 250min mesečno. Sačekaću još malo da regulišu superset. Tako bih imao 7,5 Gb. Trenutno imam aktivan superset, ali plašim se da mi ga ne isključe ako potpišem nov ugovor.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

U odeljku "Dodatne informacije o Premium paketu", piše i sledeće: "Minuti u romingu se odnose na odlazne i dolazne pozive ostvarene u Evropi (sve evropske zemlje, uključujući Tursku, sa izuzetkom Rusije)."

Na koje minute se ovo odnosi, pošto ja ne vidim da ima napisano roming minuta?

Po ovome kako piše, ispada da ovi neo minuti u premium paketima važe i za pozive ka 25 zemalja, kao i u tim zemljama bez dodatne naplate.

"Minuti ka svim mrežama iz paketa se mogu trošiti i na pozive ka 25 zemalja sveta (Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Kina, Kipar, Češka, Danska, Francuska, Nemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Indija, Italija, Malta, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, Španija, Švedska, Velika Britanija, i SAD) ne uključujući pozive ka brojevima sa posebnom naplatom.Minuti u romingu se odnose na odlazne i dolazne pozive ostvarene u Evropi (sve evropske zemlje, uključujući Tursku, sa izuzetkom Rusije)."

Ne verujem baš da važe neograničeni minuti u romingu. Mnogo bi bilo...

Vrh Dno