Ne mogu da se izmene podaci trajnog naloga, a to svaki ogranak isporučuje banci. Konkretno, za sad ne plaćam po trajnim nalozima zbog te bojazni, jer poslednje 4 cifre su nule kao i obično, a na redovnom računu promenjene. Pritom, u Rajfajzenu ne plaćam proviziju pa mi je to pitanje rešeno.Za EPSov račun na klik jel unosim ceo poziv na broj ili ne, pošto se svaki mesec menja sad?
Zapravo, u Beogradu EPS i dalje šalje račun sa pozivom koji se završava na 0000, u ostatku Srbije su uveli da bude mesec i godina, u Beogradu još uvek ne.
Supruga otvorila račun 10.03., 25.-og dobila obaveštenje da su kartice poslate, a juče stigle i master i dina u jednoj koverti.Otvoren racun 7. marta, još uvek ništa.
ako imaš polje za poziv na broj, naravno unosiš ceo, s tim daZa EPSov račun na klik jel unosim ceo poziv na broj ili ne, pošto se svaki mesec menja sad?
Kod mene (Senta) je bio:Za EPSov račun na klik jel unosim ceo poziv na broj ili ne, pošto se svaki mesec menja sad?
Nek kontaktira banku, neko je vec pisao oko tog problema i morao je da ih pozove.kaže se ni kako ni zašto. Samo da se kontaktira banka. Imao neko nešto slično?
Pokušavam drugu da pomognem da doda karticu na pametni sat, Galaxy Watch 7. POkrene se novčanik na telefonu, postoji opcija "dodaj na sat". Unese istu karticu koju već koristi na dva telefona. Prihvati uslove, a onda izađe da kartica nije mogla biti dodata. Ne kaže se ni kako ni zašto. Samo da se kontaktira banka. Imao neko nešto slično?
Jel ubacivao neko kartice Yettel banke u Google Pay na smart watch-u? Samsung je u pitanju. Za kreditnu mi traži da pozovem banku da potvrdim identitet, a debitnu uopšte ne prihvata. Kad sam ubacivao kartice u Google Pay na telefonu (isto Samsung), nije bilo potrebe za poziv, stigao mi je bio samo sms kod.
Zvao danas, aktivirao obe kartice telefonom. Prijatno iznenađen da je moglo u nedelju. Za debitnu karticu je bio problem zato što je bila prijavljena/sačuvana na 10+ servisa. Agent mi je rekla da je politika Mastercarda da digitalni novčanici moraju biti u prvih 10 prijavljenih servisa. Pošto sam imao samo 10, dao sam joj dozvolu da obriše jedan, zatim sam ponovo uneo karticu u Google Pay na smart watchu i zatim je ona odobrila. Eto, ako neko ima nekad problem prijavljivanja kartice u digitalne novčanike, da zna da je ovo moguć razlog odbijanja. Nakon što izbrišete ili vam agent izbriše sačuvane kartice sa nekog sajta, možete ubaciti karticu u digitalni novčanik, a zatim ponovo dodati karticu na tom sajtu, ukoliko želite.
Stigoše danas obe kartice u jednoj koverti, ali ne mogu da ih aktiviram 😂 Nemam opciju u aplikaciji da ih aktiviram, niti im je status promenjen u poslate...Supruga otvorila račun 10.03., 25.-og dobila obaveštenje da su kartice poslate, a juče stigle i master i dina u jednoj koverti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari