Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Jos kad bi preuzimanja bila relevantna stvar pa da ima smisla cela tvoja teorija.

Bitni su aktivni korisnici a ne koliko je puta nesto preuzeto.

Dok radi stara ne instalirajte novu i to je to.

Sve je bolje nego da u gotovo svakom postu imam stav da se blizi smak sveta jer banka azurira aplikaciju.

Pa, ne bih ti poželeo da ni sekund budeš na mom mestu i u mojim neprilikama koje će te njihove divne promene da mi donesu, niti da prolaziš paklene procedure sa bankama u Srbiji koje sam ja prolazio. Samo jedan običan potpis na šalterima za mene predstavlja traumu, da ne govorim o nekim drugim stvarima o komplikacijama koje mi naš divan srpski sistem proizvodi. Ovo je bila jedna od retkih banaka koja je prema meni dosad bila prijateljska. Ne zato što su oni tako želeli, nego se tako pogodilo. U principu nisu ni znali sa kim imaju posla. Ja i ne očekujem da svako sve može da razume. I ne treba. Banke bi trebalo, ali kod nas niko nema svest o raznim ograničenjima koja njihovi korisnici mogu da imaju.
Uglavnom, da se vratim na temu. Evo i potvrde sa weba:
"GASIMO OVU APLIKACIJU
Ova aplikacija će u narednih nekoliko dana biti deaktivirana. Novu i bolju Yettel Bank mobilnu aplikaciju možeš jednostavno preuzeti na prodavnicama Google
Play i App Store."

Razumem ja tebe ali to ne znaci da je apsolutno svaki aspekt u vezi sa bankom krenuo naopako zbog ovog unapredjenja, a to ti prozima gotovo svaki post u poslednje vreme.

Jedno je (i apsolutno razumljivo) da budes frustriran jer uvode nesto sto je realno "unazadjenje" za tebe, a sasvim drugo da budes kompletno negativan prema svakom aspektu koji prati novu aplikaciju zbog toga.

Da li u novoj mob. aplikaciji nema više načina da se dokaz o uplati/plaćanju na račun u drugoj banci, dobije na mejl u pdf formatu, u vidu ispečatirane klasične poštanske uplatnice? To mi se sviđalo u staroj aplikaciji Mobi banke. Sad vidim da preko opcije "podeli" u novoj app. nude da se prikači neki snimak ekrana, čini mi se u .png formatu, što u štampanom/papirnom obliku uopšte ne uliva poverenje nikome ko traži "dokaz o uplati na račun".

Писао сам им на чету у вези паљења/гашења канала и мењања лимита. Кажу да ће то бити доступно у новој апп пре него што угасе стару, тј. да ће све опције из старе апп бити и у новој. Такође ми рекоше да се не зна тачан датум гашења старе апп али да ће бити ускоро.

Ok, znači gase staru app za par dana. Ima mnogo stvari iz stare koje nisu moguće novoj. Ako sve ne implementiraju u apdejtu za vikend, bice problema...

• nema potvrde o plaćanju
  • nema plaćanja računa na klik kreditnom karticom
  • ne vidi se informacija o prodavcu na transakcijama kreditnom karticom
  • ne postoji informacija o dugu po kreditnoj kartici koji treba biti uplaćen do 15. u mesecu da bi se izbegla kamata
  • upravljanje karticama gotovo ne postoji, ukljucivanja i iskljucivanje kanala i određivanje limita
  • ne postoji prijavljivanje za usluge (ne može se menjati paket, otvoriti/zatvoriti štedni račun, prijaviti za kreditne proizvode)

Ovo je onako na prvu loptu, verovatno ima još. Naravno, možda sve isprave novim apdejtom, ali s obzirom da su prethodni apdejti bili sićušne promene, ovaj apdejt bi trebalo da bude baš ogroman.

Kako funkcioniše plaćanje računa na klik kreditnom? Jel to potpuno besplatno, ili tretiraju kao da si kreditnom podigao taj iznos na bankomatu?
To bi bio jedini (meni poznat) način da karticom besplatno platiš Infostan ili EPS

Kako funkcioniše plaćanje računa na klik kreditnom? Jel to potpuno besplatno, ili tretiraju kao da si kreditnom podigao taj iznos na bankomatu?
To bi bio jedini (meni poznat) način da karticom besplatno platiš Infostan ili EPS
Racune na klik kao i Yettel dopunu za prepaid placas kreditnom bez naknade.

Da li u novoj mob. aplikaciji nema više načina da se dokaz o uplati/plaćanju na račun u drugoj banci, dobije na mejl u pdf formatu, u vidu ispečatirane klasične poštanske uplatnice? To mi se sviđalo u staroj aplikaciji Mobi banke. Sad vidim da preko opcije "podeli" u novoj app. nude da se prikači neki snimak ekrana, čini mi se u .png formatu, što u štampanom/papirnom obliku uopšte ne uliva poverenje nikome ko traži "dokaz o uplati na račun".
Tako je, potvrdu o uplati u pdf formatu poseduje skoro svaka banka i baš je njesra i velika mana što toga nema u novoj aplikaciji!
Valjda čitaju ovaj forum pa će videti, ili jedino ako nema neki skriveni razlog zašto neće da ostave tu funkciju i u novoj APP, ali svakako mislim da je bez toga nova app dva koraka unazad!

Besplatno. Imaš u uslovima.
Aman ljudi, jos rade na aplikaciji...
Aman čoveče stiglo je obaveštenje da se stara aplikacija ukida za par dana. A oni "još rade" na novoj.

To je njemu rekla korisnička podrška, ista ona što je tvrdila da se notifikacije neće prikazivati ako ne uđeš u aplikaciju.

Nocas opet ubacuju nova cuda 😂😂

To je onda drugo, jer je delovalo kao da si iz njegovog odgovora zakljucio da ce biti za par dana.

Sad kad je crno na belo, mora da ima sve sto je obecano pre prelaska sa stare na novu app za taj period inace su neozbiljni.

Proradila aplikacija, dodata mogućnost promene paketa, otvaranja oročenje i štednje po viđenju, promena limita za mbank i dodato skeniranje QR koda za pristup eBank-u (sa početnog ekrana aplikacije, pre logovanja).

• Like
Reagovanja: mnt
Proradila aplikacija, dodata mogućnost promene paketa, otvaranja oročenje i štednje po viđenju, promena limita za mbank i dodato skeniranje QR koda za pristup eBank-u (sa početnog ekrana aplikacije, pre logovanja).

A devizni račun je postao Tekući račun 1, dok je dinarski ostao Tekući račun 2 (do sad su oba bila Tekući račun 2).

• Like
Reagovanja: mnt
Gde da nađem potvrdu o plaćanju računa, nakon što sam to uradio preko račun na klik?

@leethium gde vodi ta opcija za skeniranje QR koda?
Ja to nemam, verovatno je potrebno ažuriranje koje još nije došlo. Da li su pustili taj novi web?

Nazad
Vrh Dno