Ima mnogo stvari iz stare koje nisu moguće novoj.
Na primer, ne možeš da isključiš/uključiš plaćanje preko interneta...Koje npr?
Koje npr?
Racune na klik kao i Yettel dopunu za prepaid placas kreditnom bez naknade.Kako funkcioniše plaćanje računa na klik kreditnom? Jel to potpuno besplatno, ili tretiraju kao da si kreditnom podigao taj iznos na bankomatu?
To bi bio jedini (meni poznat) način da karticom besplatno platiš Infostan ili EPS
Tako je, potvrdu o uplati u pdf formatu poseduje skoro svaka banka i baš je njesra i velika mana što toga nema u novoj aplikaciji!Da li u novoj mob. aplikaciji nema više načina da se dokaz o uplati/plaćanju na račun u drugoj banci, dobije na mejl u pdf formatu, u vidu ispečatirane klasične poštanske uplatnice? To mi se sviđalo u staroj aplikaciji Mobi banke. Sad vidim da preko opcije "podeli" u novoj app. nude da se prikači neki snimak ekrana, čini mi se u .png formatu, što u štampanom/papirnom obliku uopšte ne uliva poverenje nikome ko traži "dokaz o uplati na račun".
Besplatno. Imaš u uslovima.Kako funkcioniše plaćanje računa na klik kreditnom? Jel to potpuno besplatno, ili tretiraju kao da si kreditnom podigao taj iznos na bankomatu?
To bi bio jedini (meni poznat) način da karticom besplatno platiš Infostan ili EPS
Aman čoveče stiglo je obaveštenje da se stara aplikacija ukida za par dana. A oni "još rade" na novoj.Aman ljudi, jos rade na aplikaciji...
Ne pričam o čoveku nego o zvaničnom obaveštenju Yettel Banke na sajtu:Covek je napisao da se ukida USKORO, ne za par dana.
Ako se ne varam, rekli su da se ovo trajno ukida.
- nema plaćanja računa na klik kreditnom karticom
Gde su rekli? Uredno stoji u uslovima koji važe od 01.09.2024.Ako se ne varam, rekli su da se ovo trajno ukida.
Proradila aplikacija, dodata mogućnost promene paketa, otvaranja oročenje i štednje po viđenju, promena limita za mbank i dodato skeniranje QR koda za pristup eBank-u (sa početnog ekrana aplikacije, pre logovanja).
U staroj aplikaciji Mobi banke.Gde da nađem potvrdu o plaćanju računa, nakon što sam to uradio preko račun na klik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari