Jel za kreditnu mora da se šalje neka dokumentacija ili može sve online? Nije da mi treba al nek stojiBank max ima ubedljivo najbolje uslove od svih banaka na našem tržištu, sve što čoveku treba. Sve besplatno, Apple/google pay, kamata od 4%, besplatna kreditna kartica sa putnim osiguranjem, podizanje sa bilo kog bankomata, devizni račun, nema provizije za plaćanje u inostranstvu i sve funkcioniše, aplikacija odlični radi. Ljudi se ovde žale na neke stvari koje preko 90% korisnika nikad ne koristi, ja ne znam nikog da koristi web aplikaciju, sve preko mobilne aplikacije. Jedina stvar koja im fali je malo bolji kurs, koji nije užas ko u rf, al moze biti bolji. Sad daju bolji kurs za zamenu preko 5000e, al nisam još koristio.
Ja sam sve odradio preko aplikacije,stigla na kucnu adresu i to je to,ali bila je jos mobi banka🤣Jel za kreditnu mora da se šalje neka dokumentacija ili može sve online? Nije da mi treba al nek stoji
Sve bi to bilo tačno da je pisano pre pola godine i više. Ja ne smatram da je besplatan račun ako na razlici u kursu ostavim banci više nego što bih za održavanje računa u drugoj banci
mora da se šalje neka dokumentacija ili može sve online? Nije da mi treba al nek stoji
Pokušavam da platim ručno račun za infostan kako bih mogao da izmenim iznos. Prilikom unosa poziva na broj, dobijam grešku "Referentni broj nije važeći". Copy & paste radium sa PDF računa. Menjao sam i model plaćanja ali ne pomaže.
Any hint?
Da, na web-u sam i ja imao problem, u app ne. A kasnije kada sam ponovo pokusao na web-u htelo je da radi bez problema... :/Plaćao sa Weba, pokušavao tri četiri puta i dobijao uvek istu grešku. Zatim uneo sve ručno iz mobilne app i prošlo je sve. Takođe kopirao poziv na broj iz pdf-a.
Yettel banka ne može biti najbolja banka, jer ni nije banka. To je "banka u pokušaju", kupljena bez ideje šta dalje sa njom i ceo (dosadašnji) životni vek joj je tako prošao. Krenu sa nekom OK idejom, a onda realizaciju toliko uprskaju, da je čudo da CEO nije dobio šut kartu uz tužbu za nesavesno poslovanje.
Pozdrav
Identične. Možeš da odrediš i visinu pojedinačnih limita, pored toga što blokiraš svaki kanal zasebno po potrebi.Pitanje za one koji su koristili mts banku, koliko su slične mogućnosti. Pre svega u smislu blokiranja određenih kanala (pos, atm i net)?
Novim tarifnikom ništa nije precizirano. Ranije je bilo iznad 35k.Ako sam dobro shvatio, ovaj Max paket ne propusuje minimalnu platu tj. deo plate za besplatno održavanje.
Naplaćuje se tipa 6 dinara po sms poruci. Osnovna obaveštenja banke (o najavljenim radovima, računima na klik i servisnim informacijama) se ne naplaćuju. Alternativa su notifikacije i/ili slanje obaveštenja na mejl po svakoj promeni.I na kraju, da li se plaća SMS notifikacija u ovom Max paketu?
Daću novu šansu Poštanskoj, s obzirom na to da tamo već imam tekući pa samo prelazim na novu platformu.Opšti utisak trenutni mts vs yettel sa redovnim izazovima?
Otvaranje jako kratko traje. Na licu mesta se potvrđuje zahtev, štampaju papiri i potpisuju, tako da račun bude ubrzo aktivan. Zahtev mi je iniciran još 2017. ali prelomni trenutak bio je 2020. kada mi je zatrebao račun bez održavanja zbog plate.I sad ovde negde pročitah da ne može više online da se otvori, već mora u poslovnicu od kako su Yettel? 😮
Ako sam dobro razumeo, možda može da se ispregovara bolji po pojedinačnoj transakciji, ali manje-više, za sad je u PŠ jedini korektan kurs menjačnice elektronskog bankarstva na koga mogu da računam.Edit: Vidim da je kursna lista dosta lošija u YT.
Y: 115.10 119.10
M: 116,76 117,78
Edit: Vidim da je kursna lista dosta lošija u YT.
Y: 115.10 119.10
M: 116,76 117,78
za sad je u PŠ jedini korektan kurs menjačnice elektronskog bankarstva
Da, tako je kako tamo stoji i u Demo okruženju. Za varijantu sa održavanjem je najbolja opcija Addiko mRačun.Nemam račun u NLBKB, ali sam malo istražio aplikaciju i tamo pod kurs za Set račune stoji 1 dinar razlika između kupovnog i prodajnog.
Isto je kod mene bio problem (da je radnik bio na odmoru). Sutradan sam otisla do druge poslovnice (Usce) i zavrsila sve u roku od par minuta.Epilog mog pokušaja da otvorim račun:
1. Prijavio sam se preko sajta da me kontaktiraju radi otvaranja računa. Niko ništa.
2. Pokrenuo sam otvaranje računa kroz e-bank i došao do dela da izaberem poslovnicu i odem. Kad ja tamo, a pa banka trenutno ne radi, kolega je na odmoru.
3. Poslao im mejl juče, još uvek niko ništa da odgovori.
Definitivno, ovo može da bude banka samo za neki bekap ili plaćanje na netu, nikako kao primarna banka. Bilo koji problem da nastane, a neko od zaposlenih je na odmoru ili bolovanju, banka ne radi.
Pa ako su u tolikom problemu da im kontakt forma na sajtu i mejlovi ne rade, onda nemamo šta ni da pričamo.Nisu na odmoru, već imaju problem IT prirode i očigledno nisu u stanju da reše isti. mene su juče zvali da me podsete za kredit od 600000 dinara, a lepo sam im rekao da mi pare nisu potrebne i kada mi budu potrebne, onda ću se obratiti. Ubijaju u pojam, a kada zoveš da reše nešto drugo oko aplikacije to izbegavaju. Šou program i do kraja godine se ova banka prodaje, pazite šta vam kažem.![]()
Koji kanal za komunikaciju online? Mejlovi ne rade ili ih ignorišu. Kontakt forma, takođe.Ako imas neki problem sve se resava online. Retko ko ce ti pomoci ako odes u poslovnicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari