Jeste. I meni je ponovo Tekući račun 2 i Tekući račun 1.Da li je još nekome nakon poslednjeg ažuriranja ponovo resetovan naziv računa? Ubeđen sam da sam to sredio pre par nedelja.
Takođe, sada mi ne dozvoljava da izmenim nazive računa, izbacuje grešku.
Još jedna zanimljivost - legla plata danas i prevoz. Mejl (preferirani način komunikacije) za platu nije stigao, samo za prevoz.
Ne znam kako su to uspeli. U aplikaciji inače stoji u obaveštenjima, obe transakcije.
edit: evo stigao sa zakašnjenjem od 25min)
Da... iznenadio sam kada sam hteo da aktiviram da platim nešto preko Interneta. Morao sam preko Web aplikacije.Ne radi ni upravljanje karticama opet uopšte...
Dok ih opet ne vrate na prvobitni naziv 🤣Mogu opet da se menjaju nazivi računima, kreditima...
Pretpostavljam da ta naknada bude tek kada bude izvrsena transkacija (ne bude vise rezervisana).
Šta god da kupiš na pumpi, dobijaš cash back. Forsiram uplatu ENP, samo bije 😊Jedan kuriozitet. Dobio sam fuel cashback i za punjenje tehničkih gasova kod Kryogasa. Odmah pored punionice tehničkih gasova kod Bogoslovije imaju i benzinsku pumpu, pa se vode kao ista firma verovatno. Tako da, možda nekome posluži informacija.
Sredili su kurs u menjačnici u novoj aplikaciji.
Šta god da kupiš na pumpi, dobijaš cash back. Forsiram uplatu ENP, samo bije 😊
Moze podizanje bez kartice na NFC. Bankomati su često prazni ako su na frekventnim lokacijama. Cesto puta me je ispalio. Pa sam morao da prebacim novac na RF koji je u blizini i uvek je pun.Kakav je Yetel sa bankomatima, da li imaju recimu opciju kao OTP da na određenim bankomatima mogu da uplatim RSD/EUR na dinarski odnosno devizni račun bez odlaska u banku?
Da, verovatno su je updejtovali jer me dočekala poruka šta sve planiraju da implementiraju uskoro.Da li vam od jutros radi aplikacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari