Slabo danas ko šta čita sa pažnjom; većina tera svoju priču. 🙂Bukvalno nije pročitao 3 posta iznad ..😃
Slabo danas ko šta čita sa pažnjom; većina tera svoju priču. 🙂Bukvalno nije pročitao 3 posta iznad ..😃
Čuo sam se sa podrškom, kaže mi devojka da samo prvi put može regularno, za dodavanje na svaki sledeći telefon mora da se zove podrška, kao security mehanizam. 😒A dodavanje kartice na apple pay?
Promenio telefon pre dva dana i nema šanse da je doda.,... Intesina i Rfb bez problema, yb samo izbacuje da pokušam ponovo
Ja u "Pregled transakcija" ne vidim da su mi skinuli naknadu, da li se uopšte tu vidi skinuta naknada ili opet na nekom drugom mestu?Haha, 'ladno i meni skinuli, iako je takođe bank max paket.
To je onda zabrinjavajuce. Transakcija bi morala da se vidi. Ako oni u banci imaju tu mogucnost da brisu transakcije po sopstvenom nahodjenju onda je to da se smrznes. Svaka transakcija, jedna jedina para koja je dosla i otisla sa racuna morala bi da bude prikazana i niko ziv ne bi smeo da ima mogucnost da manupulise izvodima na takav nacin.Inače. meni pre nekih sat vremena vratili sredstva za održavanje na račun.
Više se ni ne vidi transakcija.
Što kažu kolege iznad, izbrisana je transakcija, što je prilično zabrinjavajuće.Ja u "Pregled transakcija" ne vidim da su mi skinuli naknadu, da li se uopšte tu vidi skinuta naknada ili opet na nekom drugom mestu?
Od kako su ukinuli sms i ja više ne mogu da pohvatam u novoj APP šta je skinuto, šta je rezervisano a šta je pravo stanje...
Kako SMS poruka više nema gde to onda videti, takođe što neko reče trebalo bi bar neki trag da ostane... jer ovako ako neko ima pristup da samo tako obriše doda i oduzme onda to mogu da zamislim samo šta sve nekome može da padne na pamet, a posebno jer jedini način gde je postojao neki trag je SMS i on je počeo bezobrazno da se naplaćuje, a screen shot takođe blokiran.Samo stigne poruka da je stornirana, to je to. Ne vidiš je nikad, nigde. I tako je oduvek. AKo se vrši kasniji povraćaj novca, on uglavnom bude vidljiv ali obaveštenje ne stigne nikad.
Isti slučaj i kod mene danas. Ima trenutaka kada se oporavi pa radi normalno, pa zatim uspori, a povremeno ne može da učita podatke.Јел вам ради апликација? Мени избацује поруку "нисмо у могућности да учитамо податке, покушај касније"...
To je onda zabrinjavajuce. Transakcija bi morala da se vidi. Ako oni u banci imaju tu mogucnost da brisu transakcije po sopstvenom nahodjenju onda je to da se smrznes. Svaka transakcija, jedna jedina para koja je dosla i otisla sa racuna morala bi da bude prikazana i niko ziv ne bi smeo da ima mogucnost da manupulise izvodima na takav nacin.
Onda ja kao krajnji korisnik mogu samo da verujem na rec da neko u banci nece brljati po mojim izvodima i transakcijama a sto je meni jedini dokaz koji imam.
Nema SMS poruka, ali ima mejlova i obaveštenja. Ima naravno i naplaćenog SMs-a ko voli. Takvo obaveštenje nije ukinuto ni na koji način.
Nisu iste stvari. Kad se proknjiži (a jutros nije bila rezervacija), ne sme ništa da se briše.Čekajte malo, vi nikad niste videli storniranu kartičnu transakciju? Ja jesam, jedno trideset puta. POnaša se isto. Nestane, nema je.
Samo stigne poruka da je stornirana, to je to. Ne vidiš je nikad, nigde. I tako je oduvek. AKo se vrši kasniji povraćaj novca, on uglavnom bude vidljiv ali obaveštenje ne stigne nikad.
Da odgovorim sam sebi, pojavio mi se već danas septembarski izvod na webu (ne i u mob app), iako nije još stiglo obaveštenje mejlom.Meni obično stigne obaveštenje mejlom da je spreman izvod negde oko 7. u mesecu, tako da pretpostavljam do tad.
Nepotpuna tj polufunkcionalna aplikacija se nikad ne pušta u produkciju tek tako. Ja, kao programer, to nikad ne bih dopustila.Imas stav kao da ce zauvek da ostane ovo stanje i da su zavrsili u potpunosti sa prelaskom na novu aplikaciju.
Pola azuriranja im se pojavi niotkuda, dobro je dok rade.
Da iritiraju neki problemi - iritiraju - ali sredjuje se jos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari