Šta je novo?

YACoin [YAC]

Jesam, na yac.ltcoin.net:5555 i to sam uneo u bat fajl.

Evo, sad je nakon pola sata izbacio ovo:

Prilozi

• yaccmd.jpg
    yaccmd.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 81
YAY! :d

Sve je u redu. Što se hashrate-a tiče i on je u redu. Ako ti je cpu na default-u, dobićeš nešto malo, ako ga klokneš.

Kako onda mickeyrs ima 300+ khas/s? Izvini zbog noob pitanja, ali nesto mi ovde smrdi. Na cetvrtoj strani ove teme ima ss gde se vidi da sa overkloknutim 2500k ima 300+.

Poslednja izmena:
Ništa tu ne "smrdi". Tada je N bio 7, danas je 14, sve do 31.5.2014.

Pogledaj ovde, skroz dole.

Hvala ti, pogledao sam, svidja mi se ova prica vise nego LTC i BTC. Doduse, manje je isplativa, ali mi se nekako cini kao sigurna.
Jedino mi nije jasno zasto na pool acountu ne dobijam izvestaj o hashrate-u? Proslo je vise od sat vremena, nikakav info.

Poslednja izmena:
Pa nemam sa cime drugim, jedna grafika ide na LTC, a cpu u drugom kompu mi je cini mi se bolje da kopa YAC nego LTC. Zar ne?
A kad bi trebalo da bude to najavljeno prestajanje rudarenja YACoina preko GPUova? Od cega zavisi?

Poslednja izmena:
Bilo bi bolje verovatno da kopac XPM sa CPU-em, uvatices koji block mesecno....

Skinuo sam juce yacoin wallet, tek sad sam primetio da pise: wallet is encrypted and locked!!! Ja ga sigurno nisam zastitio, da li je moguce da je neko postavio svoj wallet na download link i sad svi sto kopaju na njegovu wallet adresu salju novcice njemu? Sav sam izgubljen, molim pomoc.

U pitanju je ovaj:
https://www.dropbox.com/s/pwa2lymjl6igh6q/yacoin-cc-latest.zip

Poslednja izmena:
Skinuo sam juce yacoin wallet, tek sad sam primetio da pise: wallet is encrypted and locked!!! Ja ga sigurno nisam zastitio, da li je moguce da je neko postavio svoj wallet na download link i sad svi sto kopaju na njegovu wallet adresu salju novcice njemu? Sav sam izgubljen, molim pomoc.

Sta si ti skidao i odakle?
Zvanican wallet meni radi OK, naravno na vm masini jer bas i nemam poverenje u shit coin :p

Do tebe je, ne znam šta si ti to radio, ali SHA1 arhive je isti kao i pre mesec dana, dakle nikakve izmene nije bilo.

Znaci da se pozdravim sa novicicima koje sam iskopao?

JA bi se bolje zabrinuo ko ti pristupa racunraru i kako (trojan, teamviwer... itd) ako vec sam nisi postavio sifru....

Inace ako neznas sifru podzravi se sa novcicima

Da i ako imas backup wallet.dat brzo ga ubaci i premesti novcice negde

Poslednja izmena:
Ne razumem, da li si uopšte sačuvao wallet.dat? Ne samo YAC-a, već bilo koje druge valute, čije novčiće držiš na PC-ju.

JA bi se bolje zabrinuo ko ti pristupa racunraru i kako (trojan, teamviwer... itd) ako vec sam nisi postavio sifru....

Inace ako neznas sifru podzravi se sa novcicima

Da i ako imas backup wallet.dat brzo ga ubaci i premesti novcice negde

Sad sam uradio backup YAC walleta. Ne razumem gde, da premestim?

@sam633
LTC wallet bekapujem svaki 5-6 dan.

\korisnik\AppData\Roaming\YaCoin tu prepišeš sa backapovanim wallet.dat Prvo ugasi wallet, prepiši, pokreni ponvo.

Poslednja izmena:
Uradio sam tako, skinuo novi wallet i pustio, ucitao je sve novcice, ali dalje pise da je encrypted and locked!
Za LTC wallet je sve kako treba.

Uradio sam tako, skinuo novi wallet i pustio, ucitao je sve novcice, ali dalje pise da je encrypted and locked!
Za LTC wallet je sve kako treba.

Ti ne kontas SAMO jednom se radi backup wallet.dat, treba da ubaciz najstariji wallet.dat koji imas od ranije i koji nije encriptovan sifrom

Sad sam izbrisao sve iz \AppData\Roaming\YaCoin osim conf fajla i skinuo novi wallet i cim prepisem wallet.dat fajl sa onim koji se generise u \AppData\Roaming\YaCoin u walletu mi pise da je encrypted and locked.

Onda si ga nekako zaključao ili je to neko uradio za tebe. Upravo mi se sinhronizuje, nemam nikakvih anomalija. Wallet.dat je dovoljno sačuvati samo jednom.

Nazalost, ja sam ga sacuvao samo jednom, kad je vec bio enkriptovan. Stvarno mi nista nije jasno, juce sam skinuo taj wallet i malopre vidim da je enkriptovan. Fizicki niko nije to mogao da uradi jer zivim sam i niko osim mene nema pristup racunaru.

Sad sam izbrisao sve iz \AppData\Roaming\YaCoin osim conf fajla i skinuo novi wallet i cim prepisem wallet.dat fajl sa onim koji se generise u \AppData\Roaming\YaCoin u walletu mi pise da je encrypted and locked.

Ne razumem, tamo treba da ubacis svoj stari wallet.dat i ako je od ranije i nije imao sifru, NEMOZE ni sad da je ima, osim ako ga nisi sacuvao (wallet.dat) bez sifre

Ako nemas wallet.dat bez sifre, zaboravi novcice ako neznas sifru, neko ti je upao na komp pokupio wallet.dat i tvoj wallet encriptovao

Poslednja izmena:
Taj stari wallet.dat sam bekapovao malopre, tako da je to sad gotovo, izgubio sam 28 novcica. Evo sad se prisecam, ikonica za locked wallet(katanac) je bila prisutna od starta, samo ja nisam obracao paznju na to do pre sat vremena. Kako je to moguce? Skinuo sam wallet sa onog linka na prethodnoj strani kao poslednji novcanik koji je izasao, onaj sa plavom ikonicom, ne onaj oficijalni sa zutom.

Neznam ja imam 5K YAC-a na njemu, za sada nemam katanac...

Inace sve je moguce, zato sam sam ga instalirao na VM masini, exe fajlovi su uvek rizik, cak i sa zvanicnog sajta kad neznas ko je autor istog...

Stvarno ne znam kako se sve ovo desilo. Cinjenica je da ja nisam obratio paznju i ko zna sta sam skinuo. Na poolu mi je ostalo nekih 5 novcica, dobro je da nije sve propalo :D

@zeljko, sam633 Momci, hvala na strpljenju i pomoci u ove sitne sate. Odoh da lalam sad, da ne bih lalao sutra za stolom na poslu. Laku noc.

Nazad
Vrh Dno