Šta je novo?

YACoin [YAC]

Obavezan update na 0.4.2 verziju, pre 420000 bloka.

Poslednja izmena:
Skinuli ti lance :D Treba da castis.

Ma brzo ce da ga banuju o5 :d. Nikad mi nije bio jasan sistem bana na ovom forumu, ali nije moje ni da mislim na to. Samo cu da kazem da sam dobio zuti karton pred crveni u prolece kada sam pitao na ltc/btc forumu ima li ko da mi proda extendere. Pa gde da pitam ako ne ovde, kad sam tek poceo da kopam i fali mi 6 komada a nikoga ne znam?

hehehe, isto i za oglase ono sto kupujes stavis u kupuje,m ali imam osecaj da to niko i ne gleda :ppa stavljamo u prodajem, imam i ja banane

Zavisi kolko placas? :-D

Opao diff, dosta se coina moze sada iskopati, oko 350 sa 1mhas ako se dobro podese, prodaje se samo na bter ali je niska cena, pominje se 11ti kao datum kada ce da rese problem sa yac pa se mozda i vrati na cryptsy.

Bacao sam pogled malo na pool i vidim da pojedini krupni igraci ne silaze sa njega...strpljivo kopaju vec mesec dana bez prekida...

kako stoji stanje sa bter, i dalke ne radi povlacenje?

Ja sam u poslednjih nedelju dana odradio 2 deposita, prodaje i withdrawal btc tako da je sve proslo ok...

evo prodje i 42 000 blok pa nishta...
pojavila mi se neka adresa u walletu sama, i kad nju ubacim u explorer ima na stanju 500 yac, a bilo je 15 000, a poslato 14500, chija li je to adresa? :D
a trebalo bi meni da je stiglo tih ~14 500 na moju adresu regularnu...da nije neko neshto uhakovao i poslao na tu adresu moj yac?

posle sam odradio onaj recovery sa krapsija opet, sa ukcavanjem priv key-a i posle toga nemam ni ona 2 yac-a shto mi je ostalo za probu :D...show

*** najbolje je nista ne raditi kad se ovako nesto desi. Ja nisam povlacio nista i na cryptsyju mi pokazuje tacan broj yac-a. Vjerujem da ce sve biti tu kad srede wallet

@demios

Možda ti govori nešto vreme transakcije?

@zeljko
https://cryptsy.freshdesk.com/support/solutions/articles/170993-3-methods-for

nisam znao da je po sredi neko shebavanje sistema, vidim pada cena i samo sam hteo skloniti novchice sa menjachnice i chekati neko bolje vreme....i sad shitic.

ko zna chija je adresa...trgovano u razmaku od pochetak do kraja januara, kad sam ja bio neaktivan po tom pitanju...meni se to ako se ne varam desilo sredinom januara

Poslednja izmena:
e ajd' da vidi hoce li stici moji krvavo iskopani YAC-ovi :D

brate koja lesh menjachnica, ne mogu ni da se logujem, pin kasni kolko osh :D

aaa...naravno, josh uvek nishta....:(

Poslednja izmena:
i ja sam ga dumpovo, u minus sam 0.2ltc ali neka ide zivot :d

Koliko dugo treba da traje sinhronizacija na wallet-u, posto se to kod mene poprilicno oduzilo?

Hashrate stidljivo raste.

I ja sam primetio, evo vec neko vreme skace hash i diff... Mozda zbog polovljenja tamo negde u maju cini mi se, mrzi me sada da trazim...

Trideset prvog.

shto se mene tiche moze i da propadne :D
i dalje me ful kuliraju krapsijevci :D

Napisao si im TxID transakcije, umesto slike? Znam da je glupo pitanje, ali pitam.

Nesto YAC-a je izgubljeno kad se sam forkovao... neko to mora da nadoknadi (tesko da znaju cije je forkovano sve a ko je izvukao kes) ;)

sve sam im dostavio...i nakon toga sledi generichki bot odgovor kako dotichan stefani ili leah eskalira suport menadzerima koji cute ko pice...i onda nakon 7 dana tiket se sam reshi :D

Vrh Dno