Šta je novo?

YACoin [YAC]

Ma meni je problem sto sam u stanu,a sad grejna sezona i onda mi u sobi temp oko 27-30 stepeni...kucite pod garancijom,ne smem da ga otvaram i onda je to problem(a ventilatora nemam,samo ova 2 na grafickoj i od napajanja),ali bas me briga dok radi radi,kad crkne nosim na reklamaciju :D
Ovo je cak i super temperatura,kad kopam ltc,ftc i wdc skoci do 82-3.

Poslednja izmena:
Onda je u redu. Kod mene sad jedva 20°C i obe stranice skinute.

Da l' se isplati kopati ovo,mislim cuvanje na duze staze? Ja reko' da nakopam 100-200 komada,cisto da se nadje od svega po malo.

Niko to ne zna. Meni se isplatilo uveliko. :D

Počni sa --lookup-gap od 6, pa naviše. Ako imaš 1 GB VRAM-a, počni sa --thread-concurrency 25000, sve dok ne napuniš VRAM, (gledaj u GPU-Z). Ako se preko nje dobija slika, ostavi joj 300 MB lufta VRAMA. Ako je sa 2 GB, počni sa --thread-concurrency 40000 i povećavaj dok se ne napuni VRAM, ali sve dok brzina naglo ne opadne. Ako sa --lookup-gap od 6, imaš greške, diži na 7 i povećavaj --thread-concurrency dokle možeš. Povećavaj --lookup-gap, potom --thread-concurrency, sve dok budeš ostao bez HW grešaka. Intenzitet od 10-12, kad podesiš bez grešaka, možda može i veći intenzitet.

Uglavnom ova podesavanja su davala 1.1kH ali sam odustao od kopanja jer mi je davao mnogo HW error-a.

Zato sam rekao da povećavaš postepeno, prvo jedno, pa drugo, plus pratiš parametre u GPU-Z. Meni za 7850 sa 2 GB VRAM-a, treba --lookup-gap 11 --thread-concurrency 154000 i to sa --gpu-threads 1

Ima li neko sa 290 ili sa 290x da postavi podesavanja ? Moja 290x za sad daje na 1100/1000 5.12Khs na 1200/1000 daje 5.53KHs moze li to bolje ?

ima neki yacoin kalkulator?ne mogu nigde da nadjem

Google it yacoin calculator .

da nasao sam taj,ali nije realno da po danu zaradim 1.6 btc..ili ja nesto dobro ne vidim :D

O kojoj brzini pričamo? Nije isto što i LTC.

Znači, oko 3-4 kH/s.

Čudne su to rabote YAC-ove. :D

Izgleda da su ukinuli Yac trade na cryptsy. Nema zvanicnog objasnjenja jos uvek ali vise ga nema u listi...

Vidim i ja.....jel postoji negde neka druga menjacnica?

Vec nekoliko puta su ga sklanjali na kratko bez obavestenja. Valjda ce i sad da ga vrate. Imas bter ali kod njih se ne zna ni kad ce da stigne yac ni da li ces moci da podignes i kad.

Ja sa btera pokusavam da povucem svoj yac u offline wallet ali me sunce ne greje. Sve u svemu ili je neki update walleta u pitanju pa cryptsy ne radi, ili je yac prso... Ne idite na bter oni po svemu sudeci ne isplacuju trenutno.

Jel kopa neko YAC danas ili juce? Ako kopate koliko uspe 1komad 7950 da izrudari?

Zavisi kako uspeš da namestiš, od 50 do 100 YAC-a dnevno.

7970+7850 daje oko 200 mozda malo manje. Tako da bi 7950 trebala oko 100 da daje otprilike. Mada krenuo je diff malo na dole a i cena, mozes i da sacekas malo.

DA kopa i 1000 na dan gde da ih proda ?

I to sto kazes, mada bilo je i pre da ga sklanjaju sa cryptsy..

Kako god na tebi je da odlucis sta ces i kako ces ... Trenutno se desava pump na LTC pa ispratite ;)

Nazad
Vrh Dno