Ima li neko tacnu informaciju sta se desava sa YAC-om?
a sta se desava sa Yac om koji sam imao na crypstiju, pa ga oni povukli sa berze, a i moje coine sa njima
@ zeljko hvala
@ apple ja skinuo juce i odradio ceo sink bez problema
nego, jedno debi.lno pitanje
poslao sam sa BTER-a nesto YACa ali na adresu u crypty (jos uvek ne znam kako sam se zeznuo, al bio sam ubedjen da sam kopirao novu adresu tj adresu za wallet,al izgleda da nisam posto je poslao na staru, tj u cryptsy) koji ga vise ne drzi naravno, sta ce se sad desiti sa tim YACom ? Cryptsy mi naravno ne odgovara na to pitanje, BTER njih tek zabole da mi odgovore
Skinuo i ja na laptopu odradio sync i sve normalno radi a kada sam probao na drugom kompu nece i izbacuje tu gresku ...@ zeljko hvala
@ apple ja skinuo juce i odradio ceo sink bez problema
nego, jedno debi.lno pitanje
poslao sam sa BTER-a nesto YACa ali na adresu u crypty (jos uvek ne znam kako sam se zeznuo, al bio sam ubedjen da sam kopirao novu adresu tj adresu za wallet,al izgleda da nisam posto je poslao na staru, tj u cryptsy) koji ga vise ne drzi naravno, sta ce se sad desiti sa tim YACom ? Cryptsy mi naravno ne odgovara na to pitanje, BTER njih tek zabole da mi odgovore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari