Šta je novo?

YACoin [YAC]

Bter, ali već su rečene neke stvari za njega.

Da, na krapsiju su mi par puta letos ukrali po nesto yac. Preko 2k mi nisu vratili. Isto je bilo i sa bottlecaps. Bio je forkovan, kopao sam na vernovom poolu. Vernu su priznali blokove, on meni, verovatno i drugima, nije vratio bottlecaps. Toliko o tome. Inace bter ne odgovar na mail. Odose mojih 12750 yac kod nekog kineza. Ako, neka kupi bar on ferari, sto ja da kupim punta?

Ko zna koliko je greskom BTC i ostalih shit coin-a povuceno sa Bter-a, njih 99.5% nece vratiti ni jedan, a vlasnici da su zeleli da ostecene pomognu, istog dana bi obezbedili sumu pod kojom su u minusu, ovako teraju dalje i sta ih briga.......

Klasicna kineska berza koju vode retardi

Istina... A informacija je zlato 21-og veka. E sad sto sam ja kasno bio informisan, ko me hebe... Mogao sam bas i da pratim desavanja pa da ne storujem yac tamo. Ovako, nekom ferari, nekom k*** cveca...

a sta se desava sa Yac om koji sam imao na crypstiju, pa ga oni povukli sa berze, a i moje coine sa njima

Da, treba da odluče. Pratimo ovde.

Mene to vise ne brine. Bter mi je resio te probleme ukravsi mi sav yac. I cryptsy mi je tako periodicno resavao probleme. Samo oni mi ne ukradu sav, bar mi odgovore na mail i vrate mi deo. Spomenike dabogda pokupovali mojim conima.

Evo na BTER je sad dozvoljeno da se radi deposit.
Primetio sam da su mi promenili adresu za deposit koja je bila do sada.
Jos uvek mi nisu stigli novcici koje sam poslao 27. decembra sa cryptsy-a a uredno su otisli odande. Pisao i jednima i drugima.
Bter cuti, cryptsy je rekao da ce resavati moje pitanje nakon sto rese problem sa yac-om.

Da dozvoljavaju depozit. A ne pustaju novcice da izadju od njih. Stoka lopovska. Istina je da sam od njih i krepsija imao vise koristi nego stete. Ali to im nije izgovor da stalno kradu. I ponovo: dabogda spomenike pokupovali mojim coinima...

Meni 12975 koje stoka sa btera nece da pusti da povucem u svoj wallet.

koji wallet koristite, jel ovaj sa prve strane, jel ima neki update koji je obavezan ?

Skinuo sam Yac wallet i kad ga pokrenem prijavljuje mi ovu gresku
yacoin wallet.JPG

@ zeljko hvala
@ apple ja skinuo juce i odradio ceo sink bez problema

nego, jedno debi.lno pitanje
poslao sam sa BTER-a nesto YACa ali na adresu u crypty (jos uvek ne znam kako sam se zeznuo, al bio sam ubedjen da sam kopirao novu adresu tj adresu za wallet,al izgleda da nisam posto je poslao na staru, tj u cryptsy) koji ga vise ne drzi naravno, sta ce se sad desiti sa tim YACom ? Cryptsy mi naravno ne odgovara na to pitanje, BTER njih tek zabole da mi odgovore

@ zeljko hvala

poslao sam sa BTER-a nesto YACa ali na adresu u crypty (jos uvek ne znam kako sam se zeznuo, al bio sam ubedjen da sam kopirao novu adresu tj adresu za wallet,al izgleda da nisam posto je poslao na staru, tj u cryptsy) koji ga vise ne drzi naravno, sta ce se sad desiti sa tim YACom ? Cryptsy mi naravno ne odgovara na to pitanje, BTER njih tek zabole da mi odgovore

Sto bi rekli, vreme ce pokazati.
Ima i nas kojima je pool automatski slao na cryptsy u trenutku kada je cryptsy skinuo sa marketa, pa nisu jos stigli.

Trebalo bi da vam stigne ok na cryptsy kad i ako vrate yac

@ zeljko hvala

Skinuo i ja na laptopu odradio sync i sve normalno radi a kada sam probao na drugom kompu nece i izbacuje tu gresku ...

Iskopiraj blockchain, pa probaj.

Sad si mi sve rekao :D . Bolje da na kineskom napises :p

Blockchain ti je u korisnik\AppData\Romaing\YaCoin. Iskopiraj sve u folderu (osim wallet.dat) sa laptop-a na drugi računar na isto mesto.

Nisam imao nista novcica pa sam sve obrisao i pokrenuo ponovo wallet . Za sada sve radi ok krenula je sync ...

Video bi ja tebe, da si dva puta sihronizovao bitcoin novčanik, a nisi morao. (2 x 15 GB) :p

Moze li pomoc? Ubacio sam sve sto je navedeno na prvim stranama, za cpuminer sa avx instrukcijama i non stop dobijam 'longpoll detected new block', nema ni jednog jedinog shera, samo to izbacuje 20-ak puta za redom za sada. cpu je 2500k

Poslednja izmena:
Prijavi se na neki pool, pa tamo kopaj. Nemoj solo, jer pretpostavljam da pokušavaš kopati solo.

Nazad
Vrh Dno