https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Agw1n7jxRPfRdDFuSUlicFVxY2MzQUdqMURyMHdvZ2c#gid=0
uporedna profitabilnost YAC-a i LTC-a.. veoma zanimljivo.. sada je na strani LTC-a ali popraviće se![]()
Stigao sam sa posla, jos samo malo ovaj FTC da izrudarim, pa taman na 0,18 da rudarimo YAC. Stavicu 8GB i ja u masine.-I 16 -v 1 -w 256 --thread-concurrency 56000 --gpu-threads 1 --lookup-gap 3 jedva poneki HW error. Trenutno oko 55 YAC per hour, sto je ok. 2 rudara sa 8gb i 4x7950 i jedan sa 8gb i 3x7950 (jedna otisla na reklamaciju). Tim tempom bih dobijao 0.17btc dnevno kopajuci LTC, a ovako ukoliko sve bude ok trebalo bi da dobijem 0.23 na 0.00018. E sad, cena trenutno pada, da li ce biti pumpa cene ili ne ko bi ga znao. Ali pada i diff, tako da hvatam vec danas zalet za vikend i nadam se da uhvatim dan-dva po isplativosti od jedno 200% od LTC. A ne bude li pumpa cene plakacu sa onih 15k YAC koje se nadam da unovcim na malo vecu cenu.
P.S.: Hvala zeljko za setup za 7950, da nije bilo tebe morao bih da se lomim sam da podesavam. Ovako sam samo spustio TC i sve je proradilo.
P.S. 2: Gorane vracaj se na pool da brze resavamo blokove, sad sam ja top hash (od sve tooge). Dal su stranci manje umni (nisam rekao maloumni) od nas pa ne vide da se o5 bolje zaradi na YAC nego na LTC, ili znaju nesto sto mi ne znamo, vikend ce pokazati...
Sad cemo videti da li mi dobro znamo ili oni. Neko je dropovao YAC po katastrofa niskoj ceni, sto znaci: ili pokusavaju da otkupe sav preostali za sto manju kintu, pa dropuju da bi napravili sebi cenu, ili... Ili ce da kosta YAC 0.0000000000001BTC i ja cu da se slikam sa svojih 15k od prosle nedelje kao i sa sadasnjih 3-4kHe, he, dobro znamo![]()
Jos je Yac diff prestao da pada, lepo![]()
Nemoj gore hocu da kupim jos malo![]()
Ti se nekako uvek "omastis" koliko ja vidim![]()
mislio sam na diff, cena zavisi od spekulanata i od kupaca ako krenete da kupujuete i spekulanti ce kupovat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari