Šta je novo?

YACoin [YAC]

ja guram gore, imam "ledja" pa cu gurati makar i 10% pukao, mozemo do 170 bez brige.

Stojim an 150, niko ne prodaje. Da imam jos onih 1,2 BTC stavio bi 155, da vidim sta se dogadja.

Ja trenutno imam 0.015BTC tako da nisam od neke pomoci. Ali gurkam po malo :D

Ja mrzim strumfove :d
Salu na stranu izgleda da smo samo nas dvojica. Ovaj order od 14900 je pretpostavljam tvoj a ovi sitni su moji.

A sto to radite?

Nemam coina na cryptsyju :D

Salim se... Valjda ce jos neko ispratiti sa ponudom da ne odete jos u minus do kraja...

Necemo, sve do 165 necemo, a s obzirom na kolicinu, zrtvovao bi ja i 10% da odguram na 180 ovo. Samo blokirano mi na BTC-E ***.

Pa sta cekas, prebaci ih brzo treba nam podrska :)
Ko ne riskira taj i ne profitira, to je moto naseg biznis kluba. Ja nemam puno da izgubim ako krene naopako jer imam malo btc-a za kupovinu yac-a. Jedino me brine da Goran ne ode u minus.

Nece Goran u minus, nemas da brines. Samo da BTC-E proradi.

Nemam ja yac, prodavao sam ovih dana sve za ltc...

meni i dalje ne pada napamet da prodajem ispod 200.. stigoh kući.. evo probaću malo i ja da pumapam.. ajde recite gde i kad pa da poguramo taj pamp majku mu ;)

Samo polako, ne treba mi da ga guramo na 200, mi treba da mu ne damo ispod 160. Pustite mene na 160, drzite mi ledja na 159, 158 id. Sad da imam onaj 1,2 BTC, pocistio bi sve do 180. Ostavio bi onog na 180, a stavio bi na 162 da kupujem 2000 YAC, samo mi ne radi BTC-E.

EDIT:

ENo dvojica pilicara prodala meni an 160 i stala, 400 YAC sve ukupno, takvi obaraju cenu. Bar da kupe i onih 500 pa da okrenem jos jedan krug oko 24:00.

Poslednja izmena:
Ja sam povukao onaj mali order ispred tebe i stavio iza. Ako uspijem jos nesto da prodam dopunicu order.

Mislim da smo bar malo napredovali sa 135 na 160.

Jos kad bi se skonio ovaj sell na 0.00016470 pa da potjeramo jos malo gore. Ja sam danas kupio 300 YAC na 139 nisam imao vise btc-a inace bi kupio jos.

Koji pacenici, svjesno gube novac. Sad sam vidio da su svi nasi orderi otisli.
Svasta.

Nista, videcu posle jos jedan da postavim na 159.

He he, probudili smo ih, eno vec 2 na 160 i 160,5

evo ja kupovo neku siću, i stavio sad buy na 0.00016465 133.76652887 0.02202466

što reče, da imamo para pa da skenjamo taj wall (koji je realno sića) na 0.00016470 bio bi prilično čist put..

a mogao bi malo i naš superheroj da se vrati i pokupuje ko što je znao ;)

Koliko bi pri sadasnjem diffu, N-u ili cemu vec trebala KH/s da daje 7850?

Poslednja izmena:
Ja bih se rado pridruzio, ali imam 15k od prosle nedelje (10k kupio i 5 sacuvao od kopanja) i sada jos na poolu neprenesenih. A ziv btc nemam, samo ltc koji mi se na ovu cenu ne krcmi... Daj boze da je ovo trenutni krah, inace cu da se slikam sa onih 15k koje sam hteo da prodam na 300+.

smehotresno je što od cene 139 do 200 na Cryptsiju ukupna vrednost sell odera nije ni jedan BTC.. dakle onaj ko bi uložio taj 1 BTC podigao bi cenu sa 140 na 200.. ;)
a bar kad bi to onda drugi pratili..

i dalje verujem da oni koji su kupovali krupno puštaju da sad cena dotakne dno dna (pa da onda krene pump), jer su se bili preračunali sa buy orderima od 200-250 otprilike..

Nazad
Vrh Dno