Šta je novo?

YACoin [YAC]

Gigabyte 7950, kopam YAC nedelju dana i prošao sam sve verzije skripta, ovo je najstabilnije i najbrže rešenje za moju karticu. Mogu da je poteram i do 465KHs ali onda moram da odvrnem i ventove i da češće palim klimu. :)
*koristim v5 već 3 dana a radi mi i w256 na i17-18-19 ali za ovaj TC nekako bolje leži 128. Sa većim TC-om dobijam marginalno slabije rezultate.

Poslednja izmena:
Meni na preko i12 zakuca drajver stra god radio... Al dobro nije lose ni ovako

Probaj sa -g 1 pa vidi da li ti uz veći intenzitet daje više.

skinite verziju CL skripte V5 sa:

scrypt-chacha-v5.cl
https://mega.co.nz/#!A0VCmZbR!LbTRJQ10nnidSn6U5ZZkCD1LXBwV6HjK7lA4aJaO_ng

i obrišite staru skriptu iz foldera sa cgminerom za YAC, i sve stare BIN fajlove,
i ubacite tu v5 skriptu i podesite bat na neki dobar pool, i podesite Intensity i thread concur po ovome:

Jel treba da se nova skripta preimenuje i da se izbaci ono v5? Ako to ne izbacim prijavi gresku pri ucitavanju skripte. Ako izbacim, zakuca posle onog longpool...

Bez v5 ili ti scrypt-chacha.cl . Moras da se igras malo sa podesavanjima da vidis sta ti odgovara. I svaki put kad promenis izbrisi bin fajl. Na g 2 intenzitet do 12 ili 13 ide , dok na g1 jedan moze veci.

Posto vidim da imamo istu kartu ja sam ovako podesio.

Kod:
--worksize 256 --lookup-gap 2 -I 12 --thread-concurrency 8384 -g 2 -Q 0 -s 1 -E 5

Ovako mogu da koristim komp i ide do 238 Kh/s, sa 1100mhz, 1250mhz. Probao sam i veci intenzitet ali nesto slicno je davala karta, a i da daje vise dzabe kad ne mogu da koristim komp.

Poslednja izmena:
Ako neko zeli da proba odmah Yac za 0.00022 imate na bter ponudu ltc/yac, lik placa 0.0071 ltc za 1 yac, stoji ponuda vec danima mora da je zaboravio da povuce :)

edit: zaeba se, ipak je cena oko 0.0002

Poslednja izmena:
cena skače, al i diff skače (ljudi se vraćaju i novi dolaze), ali i ovako je lepo..

hmmm sad vidim ovu tabelu:
http://yacexplorer.tk/graphs.htm#tech

još dva dana pa če hash rate da se prepolovi ?? neisam ovo pratio ranije.. navodno će diff da proprati to povećanje N-a i da ipak ne bude duplo smanjeno kopanje..
jel neko zna nešto u vezi ovoga, il da čekamo pa da vidimo ? ;)

..al izgleda da stvarno važi ona "sve što je lepo, kratko traje" jer jutros vidim da su poolovi blago pretrpani u poređenju sa preključe naprimer (verovatno i zbog ispuvanog balona LTC-a, prestao hype, a ljudi čuli za YAC konačno;), pa nigde više čovek ne može pošteno block da otvori..

diff skočio na 81.7

YAC dampuju masovno sada na Bter-u i obaraju cenu..

veselo.. u dva dana je pala profitabilnost dosta.. :trust:

Rema ovome do 13 augusta ce se moci kopati sa gpu poslije toga cao. Na poolu gdje ja kopam je opao hashe a cijena je koliko vidim ok, cak je buy veci nego predhodnih dana tako da ne razumijem kakvom dumpu pricas. YAC je jos uvijek dosta isplativiji za kopanje od BTC-a bar za mene :)

Da li je isplativiji i od FTC-a ?

Mozda. Ja sam kopao FTC kad je bio attack i dobio sam ~20 coina za 24 sata mozda je sad bolje stanje ali nebi da testiram jer YAC kopam ~100 coina na 24 sata a cijena je ok tako da sam zadovoljan za sada.

diff raste i dalje druže, a ono što sam prodao pre dva dana, sada ne mogu po toj ceni nikako.. naravno Buy wall-ovi su sjani i ne pada ispod 0,0002 što je super..
ali na kom to pool-u je pao hash rate ?!
jer ja više ni na jednom ne mogu blok maltene da otvorim i dodatno zaradim... pre 5-6 dana sam na dva najjača pull-a otvarao blokove premije 3-6 coina.. sad truba kad su u vrhu stalno likovi sa 3-6 Mhs, a drugi treći tek nešto manje snage imaju..
naravno, i dalje je isplatljiviji nego čist BTC, al za dva dana je prilično sve otežano..

Nisam ja rekao da diff ne raste nego da je hashe opao na poolu gdje ja kopam. Predhodnih dana je bio preko 34Mh/s a sad trenutno je 23Mh/s. Ja jos uvijek solidno otvaram blokove, malo manje nego prethodnih dana ali nije lose sa obzirom da diff raste. Sto se tice cijene ako se dobro sjecam prije par dana je bila oko 0.000198 prodajna a sad je 0.000210. Ne znam posto si ti prodavao predhodnih dana ali ja sam moje prodao za 208. Nadam se da ce cijena ostati ovakva duze vremena.

upravo je neki genijalac na Bter-u dampovao 8,395.470 YAC-a po 0.000198..

diff 84.2

sjajno :/

Na bter neznaju dalje od 0.000198. Pogledaj cijenu na vircuex-u, spike u 5 sati 0.0006 :D

Edit

Sad sam skoknuo na bter i nema vise sell walla neko ga je shebo sa buy wall-om 54,689.261 :D

Poslednja izmena:
Na bter neznaju dalje od 0.000198. Pogledaj cijenu na vircuex-u, spike u 5 sati 0.0006 :D

Edit

Sad sam skoknuo na bter i nema vise sell walla neko ga je shebo sa buy wall-om 54,689.261 :D

pa to je sjajno sjajno sjajno ! :) ŽIVEO !

3 put veća cena bila u jednom skoku, sad vidim VAUUU !

sad sam se registrovao na Viurcurex.. do sad sam registrovan i nA Bter-u i na Cryptsiju i na Gox-u.. ovo je 4-ta.. al izgleda vredi ;)

koliko trraje prebacivanje depozita na Vircurex ?
https://vircurex.com/accounts/history jel se ovde prati , il neki drugi link ??
poslao pre pola sata i još ništa.. sve transakcije do sad su mi bile trenutno se Bter-om.

Vircurex je izgleda boranija kao i cryptsy... Poslao na ovo drugo btc i cekao vise od 60min da legne...

Cryptsy je povremeno pod ddos-om zato valjda ima problema sa depozitom. Meni kako kad, nekad legne za par minuta a nekad potraje. Sto se tice vircuexa nemam acc tamo ali cu svakako da ga otvorim ako nista onda zbog cijene yac-a jer velika razlika u odnosu na bter.

Cryptsy je povremeno pod ddos-om zato valjda ima problema sa depozitom. Meni kako kad, nekad legne za par minuta a nekad potraje. Sto se tice vircuexa nemam acc tamo ali cu svakako da ga otvorim ako nista onda zbog cijene yac-a jer velika razlika u odnosu na bter.

Cryptsy - tu se odmah pojavi, al stoji do 10-15 minuta kao "pending" il tako nešto.. od mog depozita na Vircurex još ni traga ni glasa.. hmm

Sinoc poslao na vircurex jos nije leglo... Isto pise not yet redeemed...

http://yacexplorer.tk/tx/c8f9185d47b1322f96ef0542be6b940c91e33e0f0428aead15b1b4f21018c312#o1

223 coina poslao 2013-06-24 20:27:34
znači sad već skoro 13 sati, i dalje "not yet redeemed" ..

da li je to "not yet redeemed" obavezno da stoji drugačije kao znak da je legla uplata ili ? jel se neko razume u ovo ?? pitam pošto imam uplata koje su legle, a isto su neke "not yet redeemed" ..

na http://forum.benchmark.rs/showthrea...nja-odgovori&p=3330407&viewfull=1#post3330407
kaže čovek da je normalno da traje duže opd 12 sati ?!!?

dobra stvar, na Bter-u ponovo skočio YAC !

E *** na Vircurex sve, evo šta piše na glavnoj strani:

11 June 2013 - BQC, CNC, YAC support stop
We will no further support BQC, CNC and YAC. Please withdraw all your coins till latest 30th June 2013. Deposits are not processed anymore. Trading will be possible till end of June.

i šta sad raditi, kako vratiti coine, prekinuti transakciju ?? :S:

Ne znam.
Ono sto znam da taj sajt vise ukucati necu u svoj browser :)

A ja kontao danas kad dodjem kuci da prebacim nesto novcica na vircuex. Obrati se njihovom supportu.

Aj pa javi sta su rekli, da ne saljem i ja sad ...

Da se ne ravim pametan. Ali znam da je nesto bilo zesce isplativo u trenutku. I ja taman poceo da skupljam podesavanja, pravim proracune na vircurexu i vidim sa leve strane da pise da izbacuju te novce iz upotrebe..... :mad:

Dear Igor,

no worries, I will be activating the deposit function once per day manually to process those late deposits. You can then retrieve the coins at any time.

---------------------
Best regards
Your Vircurex Team
---------------------
Become a Vircurex Shareholder, https://cryptostocks.com/securities/34

On 6/25/13 4:13 PM, Igor wrote:
> Dear Vircurex,
>
> I have opened account yesterday, and have sent 223 YAC coins to YAC deposit:
>
> http://yacexplorer.tk/address/YDgmm95HsGB7SfF4y5fmUzKx1zJx88hAYx
>
> And after 13 hours deposit not showing on Vircurex account, I saw on your main page:
>
>
> 11 June 2013 - BQC, CNC, YAC support stop
> We will no further support BQC, CNC and YAC. Please withdraw all your coins till latest 30th June 2013. Deposits are not processed anymore. Trading will be possible till end of June.
>
>
> Despite this notification on main page, it is still posible to get YAC adress to deposit ?! there wasn‚t any alert there about YAC will not be possible to deposit,
and so I did deposit.
>
>
> How can I turn back my deposit ?
> can you please refund it to my senders adress: YN9Y9ddMti28tkrsBFqqXJa9wK432MFz3d
>
> Thank you in advance
> Igor

EDIT:

uspeo da razmenim odma coine po 0,000219 za BTC.. tako nešto !!
reko što je sigurno sigurno, da ne čekam tih 0,0006 ;)

povukao BTC na Gox.. al PAZITE, UZIMA 0,01 BTC na prebacivanje BTC-a ! ovo je največi fee koji sam video..

Sunce, proveri dal ti se pojavilo !

Poslednja izmena:
Vrh Dno